Μαρτίου 26, 2008

Η Carla Bruni γυμνή και sexy

Η Carla Bruni γυμνή και sexyΑυτή η γυναίκα είναι σκάνδαλο. Γοητευτική, τολμηρή και σέξι, η νέα πρώτη κυρία της Γαλλίας περνάει κάθε άλλο παρά απαρατήρητη. Μια ολόσωμη και ολόγυμνη φωτογραφία της συζύγου του Γάλλου προέδρου, Νικολά Σαρκοζί, που τραβήχτηκε πριν από 15 χρόνια, ταράζει για μια ακόμη φορά την ησυχία στα Ηλύσια Πεδία του Παρισιού.

Πρόκειται για μια ασπρόμαυρη φωτογραφία, που τραβήχτηκε το 1993, όταν η Bruni εργαζόταν ως μοντέλο και η οποία θα τεθεί σε δημοπρασία από τον Οίκο Christie's της Νέας Υόρκης στις 10 Απριλίου. Δείτε την φωτογραφία εδώ, όπως την δημοσιεύει η Telegraph του Λονδίνου.

Το πορτραίτο τραβήχτηκε από τον φωτογράφο Michel Comte και συμπεριλήφθηκε σε λεύκωμα φωτογραφιών των διάσημων φωτογράφων Helmut Newton, Herb Ritts, Richard Avedon και Leni Riefenstahl.

"Πρόκειται για έργο τέχνης. Η φωτογραφία τραβήχτηκε το 1993, όταν η δεσποινίς Bruni ήταν μοντέλο και αποτελεί ένα εξαιρετικά καλόγουστο γυμνό πορτραίτο, τραβηγμένο από έναν επώνυμο, αναγνωρισμένο καλλιτέχνη", δήλωσε η Milena Sales, εκπρόσωπος του Οίκου Christie's, η οποία πρόσθεσε ότι η απόφαση να συμπεριληφθεί στον πλειστηριασμό του Απριλίου, παρ' ότι η Bruni είναι πλέον η πρώτη κυρία της Γαλλίας, οφείλεται στην πεποίθησή του πως ταυτόχρονα είναι και μία από τις ομορφότερες γυναίκες στον κόσμο.

Οι εκπρόσωποι του Οίκου δημοπρασιών δήλωσαν ότι για την εν λόγω φωτογραφία αναμένεται να διατεθούν περί τα 3.000 με 4.000 ευρώ. Εγώ γιατί πιστεύω οτι η Carla αξίζει (και θα πιάσει) πολύ περισσότερα;

Περισσότερα Naked News:


Διαδώστε το: Share on Facebook Add to Del.icio.us DiggIt! Add to Technorati Add to Google Bookmarks Buzz it!

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος4/09/2009 3:58 μ.μ.

    Πρόκειται για έργο τέχνης. Η φωτογραφία τραβήχτηκε το 1993, ....
    Όλα τα θηλυκά "τέχνη" κάνουν.
    Την αρχαιότερη τέχνη του κόσμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Βάλε το Greek Gossip widget στο blog σου


@ ads.freestuff.gr Δωρεάν Διαφήμιση


AdBanner Exchange



Ads.PcBoX.Gr Banner Exchange