Φεβρουαρίου 23, 2008

Η Τζούλια Αλεξανδράτου τα κάνει γυαλιά-καρφιά

Τζούλια Αλεξανδράτου Alexandratou NakedNews-GR«Γυαλιά, καρφιά τα κάνω. Κινητά πετάω, μαγαζιά σπάω» ήταν ένα πράγμα η Τζούλια Αλεξανδράτου το περασμένο Σάββατο, όπου έκανε «καλοκαιρινό» ένα κατάστημα κινητής τηλεφωνίας στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος. Ποιος είδε την Τζούλια τη μέρα εκείνη και δεν φοβήθηκε. Ο Χάρης Σιανίδης, πάντως που τη συνόδευε και οι υπάλληλοι του καταστήματος, τα χρειάστηκαν με την μαινόμενη Αλεξανδράτου.

Τι έγινε, όμως, και θύμωσε το μοντέλο; Η Τζούλια επέστρεφε από Κύπρο μαζί με τον Σιανίδη και στο καπάκι θα έπαιρναν το αεροπλάνο για να πάνε στη Θεσσαλονίκη, όπου ήταν προσκεκλημένοι σε μία εκδήλωση. Λόγω του καιρού, όμως, κάποιες πτήσεις ματαιώθηκαν κι αυτό μάλλον δεν άρεσε στην Αλεξανδράτου, η οποία ήταν... «Θεσσαλονίκη θέλω, τώρα τη θέλω». Τι κι αν ο Σιανίδης προσπάθησε να της εξηγήσει και να την ηρεμήσει; Και δεν είναι μόνο αυτά, έχει και συνέχεια.

Εκείνη δεν έπαιρνε χαμπάρι και οι δύο φίλοι πήγαν στο κατάστημα για να μιλήσουν και καλά prive. Μην τους ακούσει ο κόσμος και γίνουν θέμα στο αεροδρόμιο. Χα. Κούνια που κούναγε τον Χάρη. Δίπλα του είχε την ελληνική version της Ναόμι Κάμπελ, η οποία όχι μόνο δεν ηρεμούσε, αλλά σε μία έξαλλη κατάσταση πετούσε ο, τι έβρισκε μπροστά της. Πάλι καλά που δεν πέταξε κινητό σε κάνα κεφάλι υπαλλήλου. Κι αφού ο «ταύρος» Τζούλια ξέσπασε και ξεθύμανε, έφυγε μαζί με τον φίλο της για το σπίτι. Αν θα πληρώσει τις ζημιές; Χλώμό...

Περισσότερα Naked News:


Διαδώστε το: Share on Facebook Add to Del.icio.us DiggIt! Add to Technorati Add to Google Bookmarks Buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βάλε το Greek Gossip widget στο blog σου


@ ads.freestuff.gr Δωρεάν Διαφήμιση


AdBanner Exchange



Ads.PcBoX.Gr Banner Exchange