Μαρτίου 16, 2008

Η μεταμόρφωση της "Μαρίας της Άσχημης" βήμα-βήμα

Το ενδιαφέρον για την μεταμόρφωση της "Μαρίας της Άσχημης" είναι μεγάλο. Σε προηγούμενα ποστς σας παρουσιάσαμε πώς θα γίνει η επιστροφή της Μαρίας από το Παρίσι, το βιογραφικό της Αγγελικής Δαλιάνη και φωτογραφίες από την πραγματική της ζωή.

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε φωτογραφίες από την βήμα-προς-βήμα μεταμόρφωση της Μαρίας από ασχημόπαπο σε... κύκνο. Και μάλιστα χωρίς καθόλου γυαλιά, όπως θα την δούμε στο τέλος της σεζόν!

Μεταμόρφωση σε 4 βήματα:

Βήμα 1ο: Επιτέλους έβγαλα τα σιδεράκια























Βήμα 2ο: Έβγαλα και τα άσχημα γυαλιά μου























Βήμα 3ο: Πήγα στο κομμωτήριο























Βήμα 4ο: Έβγαλα και τα φρύδια μου























Το παρασκήνιο της μεταμόρφωσης
Για να γίνει η αλλαγή αυτή χρειάστηκαν δέκα επεισόδια, ενώ για να ολοκληρωθεί πέρασε από… κόσκινο, καθώς οι υπεύθυνοι την προετοίμαζαν καιρό πριν. Κομμωτές, στιλίστες, μακιγιέρ αλλά και οι σεναριογράφοι μελετούσαν την αλλαγή της Μαρίας από άσχημη σε όμορφη. Ετσι, πριν καταλήξουν στην τελική της εικόνα είχαν επιστρατεύσει αρκετές περούκες για να δουν το χρώμα αλλά και το μήκος που θα είχε η κόμη της ως όμορφης. Δοκίμασαν πολλά στιλ ντυσίματος και χρώματα στο μακιγιάζ. Τελικά τα μαλλιά της έγιναν σκούρα καστανά και τα έκοψαν, ώστε ίσια να φτάνουν λίγο πιο κάτω από τον ώμο της. Τα σιδεράκια έφυγαν, ενώ τα γυαλιά διαδέχτηκαν φακοί επαφής που σε συνδυασμό με το κατάλληλο μακιγιάζ δίνουν άλλον αέρα στην πρωταγωνίστρια. Τελευταία πινελιά, τα φρύδια, και η... σταχτοπούτα μπορεί πλέον να ζήσει το μύθο θαυμάζοντας και η ίδια τον εαυτό της στον καθρέφτη, ενώ η αλλαγή δεν μπορεί να μη συγκινήσει ακόμη και τον πιο απαιτητικό τηλεθεατή.

Το τέλος ενός μεγάλου έρωτα (;)
Στα νέα επεισόδια βρισκόμαστε ακόμη στο Παρίσι και η Μαρία απολαμβάνει το φλερτ του Φίλιππου, αλλά και τις βόλτες μαζί του στην Πόλη του Φωτός. Στην καρδιά της όμως ο Αλέξης έχει ακόμη θέση και εκείνη λοιπόν θα πάρει την απόφαση να αποκοπεί από το παρελθόν, να γυρίσει σελίδα στη ζωή της και να ζήσει έναν πραγματικό έρωτα. Φυσικά ακόμη έχει μαζί της το μενταγιόν με το αρχικό της, που της είχε κάνει δώρο ο Αλέξης, και ο μόνος τρόπος για να τον ξεχάσει οριστικά είναι να το αποχωριστεί. Ετσι το βγάζει από την τσάντα της και το πετάει στον Σηκουάνα, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο ότι θέλει να αποκοπεί πια οριστικά από το παρελθόν. Τι θα γίνει, όταν επιστρέψει μεταμορφωμένη στην Ελλάδα, θα το δούμε ύστερα από αρκετές εβδομάδες.

Διαβάστε επίσης:

  • Πώς επιστρέφει η Μαρία από το Παρίσι
  • Φωτογραφίες της Αγγελικής Δαλιάνη στην πραγματική της ζωή
  • Το βιογραφικό της Αγγελικής Δαλιάνη


  • Περισσότερα Naked News:


    Διαδώστε το: Share on Facebook Add to Del.icio.us DiggIt! Add to Technorati Add to Google Bookmarks Buzz it!

    1 σχόλιο:

    Βάλε το Greek Gossip widget στο blog σου


    @ ads.freestuff.gr Δωρεάν Διαφήμιση


    AdBanner Exchange



    Ads.PcBoX.Gr Banner Exchange