Μαρτίου 07, 2008

Πόσα παίρνουν οι τηλε-αστέρες: Μενεγάκη, Αρναούτογλου, Φερεντίνος, Στεφανίδου, Αλιμπέρτη

Πόσα παίρνουν οι τηλε-αστέρες: Μενεγάκη, Αρναούτογλου, Φερεντίνος, Στεφανίδου, Αλιμπέρτη"Αστρονομικά" είναι τα ποσά που δημοσιεύονται στον τύπο το τελευταίο διάστημα, σχετικά με τους τηλε-αστέρες και τις προτάσεις συνεργασίας που τους γίνονται. Από που να αρχίσουμε και που να τελειώσουμε;

Διαβάστε παρακάτω πόσα παίρνουν η Μενεγάκη, ο Αρναούτογλου, ο Φερεντίνος, η Στεφανίδου και η Αλιμπέρτη. Τα εκατομμύρια είναι πολλά και ζαλίζουν, γι' αυτό προσέξτε...

Η Ελένη Μενεγάκη φαίνεται πως είναι εκείνη που αποτελεί μήλον της έριδος για τα περισσότερα κανάλια, αφού αυτή τη στιγμή εργάζεται μεν στον ALPHA, όμως το συμβόλαιό της λήγει τον ερχόμενο Μάιο. Και μπορεί το MEGA να μπήκε πρώτο στο παιχνίδι της μεταγραφής και να τη διεκδικεί προκειμένου να βελτιώσει τα νούμερα του πρωινού του προγράμματος, ωστόσο ο ANT1 δεν θα το βάλει εύκολα κάτω. Ο σταθμός εμφανίζεται δυσαρεστημένος από την πορεία του "Πρωινού Καφέ" που συχνά σημειώνει έως και μονοψήφια νούμερα τηλεθέασης.

Δημοσιεύματα εφημερίδων θέλουν τα ανώτερα στελέχη του ANT1 να προσφέρουν 1.500.000 ευρώ στην Ελένη Μενεγάκη, προκειμένου εκείνη να επιστρέψει στο Μαρούσι. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι της δίνουν κυριολεκτικά "στο χέρι" 500.000 ευρώ και επιπλέον 1.000.000 ως αντίτιμο για το συμβόλαιο που θα υπογράψει. Το ποσόν που διέθεσε ο ALPHA για την μεταγραφή της Ελένης Μενεγάκη πριν από δύο χρόνια, ανήλθε στο 1.100.000 ευρώ, ποσόν που δεν πρόκειται να αυξηθεί ούτε στο ελάχιστο. Ωστόσο, τα νούμερα τηλεθέασης που καταγράφει ο "Καφές με την Ελένη", όχι μόνον είναι εξαιρετικά, αλλά αφήνουν καθημερινά πίσω τους τα υπόλοιπα προγράμματα.

Στο ποσόν του 1.100.000 ευρώ όμως ανέρχονται σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές και οι απολαβές του Γρηγόρη Αρναούτογλου, για την παρουσίαση των εκπομπών "Όμορφος Κόσμος" και "Εισοδηματίας". Και να ήταν μόνο αυτό... Μέχρι πρότινος, η παρουσιάστρια της εκπομπής "Αξίζει να το δεις" Τατιάνα Στεφανίδου λάμβανε 350.000 - 400.000 ετησίως. Μετά την ανανέωση του συμβολαίου της, υπολογίζεται ότι από τώρα και στο εξής θα λαμβάνει 650.000 - 700.000 ευρώ το χρόνο.

Ανάλογο είναι και το ποσόν που εισπράττει, σύμφωνα με το συμβόλαιο που έχει υπογράψει, η Σοφία Αλιμπέρτη, χωρίς το Fame Story, για την παρουσίαση του οποίου πληρώθηκε ξεχωριστά. 1.000.000 ευρώ το χρόνο λαμβάνει και ο Χρήστος Φερεντίνος: 8.000 ευρώ για κάθε επεισόδιο του Super Deal και 2.000 ευρώ για κάθε επεισόδιο του καθημερινού Deal. Το μεικτό του εισόδημα μέχρι πρόσφατα έφθανε τα 80.000 ευρώ, ποσόν που υπολογίζεται ότι διπλασιάστηκε μετά την ανανέωση του συμβολαίου του.

Περισσότερα Naked News:


Διαδώστε το: Share on Facebook Add to Del.icio.us DiggIt! Add to Technorati Add to Google Bookmarks Buzz it!

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος4/18/2008 4:14 μ.μ.

    Άκου λεφτά!
    Και να πεις ότι κάνουν και τίποτα για να τα αξίζουν!!Έστω και κάτι!!
    Τι να πεις...
    Κι εμείς σπουδάζουμε για να πάρουμε 1000 ευρώ...


    http://tereza.wordpress.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Βάλε το Greek Gossip widget στο blog σου


@ ads.freestuff.gr Δωρεάν Διαφήμιση


AdBanner Exchange



Ads.PcBoX.Gr Banner Exchange