Φεβρουαρίου 23, 2008

ΝΕΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Ο γενικός, η γραμματέας και το μαστίγιο

Μαστίγιο γενικός γραμματέας NakedNews-GRΝέο ροζ σκάνδαλο συγκλονίζει εδώ και λίγες μέρες την Αθήνα και ευχόμαστε να μην έχει παρόμοιες τραγικές εξελίξεις με το ροζ σκάνδαλο με τον Χρήστο Ζαχόπουλο και την 35άχρονη. Στο νέο σκάνδαλο ο πρωταγωνιστής έχει περίπου την ηλικία του Χρήστου Ζαχόπουλου και είναι κι αυτός γενικός. Όχι όμως γενικός γραμματέας υπουργείου, αλλά γενικός διευθυντής και πρόεδρος μιας πολύ μεγάλης και γνωστής εταιρείας. Είναι πολύ γοητευτικός και ερωτικός και είναι παντρεμένος με γοητευτική Αθηναία.

Στην εταιρεία του είχε προσλάβει στο ιδιαίτερο γραφείο του ως γραμματέα μια νεαρή ξανθή καλλονή, αγνώστων μορφωτικών προσόντων, με την οποία είχε συνάψει ερωτικές σχέσεις. Ήταν πραγματικά ένας δεσμός-σεισμός...

Μετά όμως από σειρά έντονων σεισμικών και ηδονικών δονήσεων, με ηφαιστειώδεις σεξουαλικές εκρήξεις και ανομολόγητα βίτσια, στα οποία ειδικεύονται έξαλλα κορίτσια, ο πρόεδρος άρχισε να πλήττει και επειδή η νεαρή γραμματέας είχε αρχίσει να αποθρασύνεται, αποφάσισε να την κάνει σιγά σιγά πέρα. Έτσι, ενημέρωσε τους προσωπικούς του φίλους, τους ανώτερους υπαλλήλους και τους bodyguards να παρεμποδίζουν τις εφόδους της δεσποινίδας στο γραφείο του, ακόμη και για υπηρεσιακά θέματα.

Παμπόνηρη εκείνη πήρε είδηση ότι ο αγαπημένος της ήθελε να την απομακρύνει κι έτσι πριν από λίγες μέρες, κοντά στη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, βγήκε από το γραφείο της φορτωμένη με ντοσιέ και έγγραφα και πλησίασε την αίθουσα συνεδρίων, όπου ο πρόεδρος είχε σύσκεψη με επιφανείς βιομήχανους και ξένους τραπεζίτες. Οι ειδικοί φρουροί μόλις είδαν τη γραμματέα να εφορμά προς την πόρτα, στάθηκαν μπροστά της και της απαγόρευσαν την είσοδο. Αγανακτισμένη εκείνη και εξαγριωμένη τους αποστόμωσε λέγοντας ότι ο ίδιος ο πρόεδρος την κάλεσε για να παρουσιάσει στους συνέδρους κάποια σημαντικά έγγραφα. Εκείνοι υποχώρησαν, η ξανθή καλλονή μπήκε θριαμβευτικά μέσα κι ενώ όλοι αιφνιδιασμένοι την παρακολουθούσαν με περιέργεια, η γραμματέας πλησίασε την έδρα του συνεδρίου, όπου βρισκόταν ο αγαπημένος της πρόεδρος, άφησε κάτω τα ντοσιέ και τους φακέλους, ξεκούμπωσε την μπλούζα της μέχρι κάτω και ενώ όλοι δέχονταν με ποικίλες αντιδράσεις το αιφνίδιο στριπτίζ της καλλονής, εκείνη ξαφνικά έβγαλε ένα μαστίγιο με κόμπους από τα ντοσιέ που είχε φέρει και ανεμίζοντάς το επιθετικά πλησίασε σχεδόν γυμνή τον πρόεδρο και του είπε παθιασμένα:

Αγάπη μου, άντρα μου, δεν κρατιέμαι... Δεν μπορώ άλλο. Δεν αντέχω... Έλα να κάνουμε τρελίτσες... Άγριες τρέλες... Να με πεθάνεις... Και να σε πεθάνω...

Πριν προχωρήσει περισσότερο η μαστιγώτρια οι bodyguards του προέδρου την πρόλαβαν, ενώ οι σύνεδροι έδειχναν απογοητευμένοι, γιατί δεν μπόρεσαν να απολαύσουν περισσότερο τις άγριες τρελίτσες! Το ξέρουμε. Κι εσείς τρελαίνεστε να μάθετε περισσότερα. Ελπίζουμε πως τα γεγονότα που θα ακολουθήσουν θα έχουν αίσιο και όχι απαίσιο τέλος.

Πηγή: Λοιπόν

Περισσότερα Naked News:


Διαδώστε το: Share on Facebook Add to Del.icio.us DiggIt! Add to Technorati Add to Google Bookmarks Buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βάλε το Greek Gossip widget στο blog σου


@ ads.freestuff.gr Δωρεάν Διαφήμιση


AdBanner Exchange



Ads.PcBoX.Gr Banner Exchange