Μαρτίου 20, 2008

Γιατί παραιτήθηκε ο Κακαουνάκης από τον ALPHA

Γιατί παραιτήθηκε ο Κακαουνάκης από τον ALPHAΠαιχνίδι εντυπωσιασμού ή οριστικό διαζύγιο; Σαν βόμβα έσκασε το νέο της παραίτησης του Νίκου Κακαουνάκη από τον ALPHA. O δημοσιογράφος, που σχολιάζει μέσω παραθύρου την ειδησεογραφία, αποχώρησε από το κανάλι της Κάντζας, δίνοντας έτσι λαβές για ποικίλα σχόλια.

Γιατί όμως ο Κρητικός παραιτήθηκε; Μήπως απλά παίζει ένα παιχνίδι εντυπωσιασμού;

Ο ίδιος ο Κακαουνάκης λέει: «Ο λόγος είναι ότι έδωσαν μόνο στον Ανδρέα Λοβέρδο βήμα να μιλάει για το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ και εγώ έμεινα εκτεθειμένος. Με ενόχλησε η συμπεριφορά αυτού που κατεύθυνε την κουβέντα (για ποιον χτυπάει η καμπάνα κ. Ελλη Στάη;) και του ανθρώπου που ήταν στο κοντρόλ. Θεώρησα υποτιμητικό το γεγονός ότι, αντί να μιλήσω εγώ και να μεταφέρω τις απόψεις των τηλεθεατών, έβαλαν τον Λοβέρδο να μιλήσει. Μετά το δελτίο, πήγα στον διευθυντή και του είπα ότι αυτό με μειώνει επαγγελματικά. Του είπα ότι θα υποβάλω την παραίτησή μου γιατί αυτό που έγινε ήταν απαράδεκτο. Δεν ξέρω αν η παραίτησή μου έγινε δεκτή.»

Α μάλιστα, παραιτήθηκε μεν, αλλά περιμένει να δει αν ο Κοντομηνάς θα κάνει δεκτή την παραίτηση του. Τζάμπα μάγκας ο Κακαουνάκης τελικά; Γιατί όποιος διαφωνεί και θέλει να διαμαρτυρηθεί, σηκώνεται και φεύγει, δεν περιμένει να "γίνει δεκτή η παραίτηση του". Δείτε τι γράφει και το Troktiko σχετικά.

UPDATE

Όπως είχαμε προβλέψει, τελικά ο Κακαουνάκης δεν φεύγει από τον ALPHA καθώς η παραίτηση του δεν έγινε δεκτή. Μας κοροϊδεύουν ψιλό γαζί ή μου φαίνεται;

Περισσότερα Naked News:


Διαδώστε το: Share on Facebook Add to Del.icio.us DiggIt! Add to Technorati Add to Google Bookmarks Buzz it!

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος3/20/2008 7:38 π.μ.

    και χεστηκε η φοραδα στο αλωνι επειδη ο "δημοσιογραφος" Κακαουνακης εφυγε απο τον Αλφα !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαχα, ο Χατζηνικολάου μάλλον χέστηκε γιατί τώρα μπορεί και να ανέβει η τηλεθέαση της Στάη. Άσε που μπορεί να φορτώθεί και τον Κακαουνάκη στο ALTER :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Βάλε το Greek Gossip widget στο blog σου


@ ads.freestuff.gr Δωρεάν Διαφήμιση


AdBanner Exchange



Ads.PcBoX.Gr Banner Exchange