Μαρτίου 02, 2008

Βιασμός ή Όργιο 5 Ελληνίδων και 12 Τούρκων στη Θράκη;

Βιασμός το όργιο 5 Ελληνίδων και 12 Τούρκων στην Ανδριανούπολη;Νέα τροπή παίρνει το σκάνδαλο που συγκλονίζει την Θράκη, καθώς φίλοι και συγγενείς των πέντε γυναικών δηλώνουν πως τα κορίτσια δεν διασκέδασαν στο bachelor, αλλά βιάστηκαν και υποχρεώθηκαν χωρίς τη θέλησή τους να υποκύψουν στις ορέξεις των Τούρκων! Όσο μάλιστα οι δύο κοπέλες της συντροφιάς νοσηλεύονται ακόμη σε νοσοκομείο της περιοχής, τόσο πιο έντονες γίνονται οι φήμες για την άλλη όψη της περιπέτειας που εκτυλίχθηκε σε εφιάλτη. Ας δούμε την νέα εκδοχή:

Όπως γράψαμε και σε προηγούμενο ποστ, πέντε Ελληνίδες πήγαν σε πολυτελές ξενοδοχείο-spa της Ανδριανούπολης για να περάσουν ευχάριστα μια δυο μέρες και να γιορτάσουν το bachelor party της μίας από αυτές, που θα ντυνόταν νύφη.

Παρασυρμένες από τον ενθουσιασμό και τη διάθεσή τους για ξεφάντωμα, δελεάστηκαν από τις μοναδικές υπηρεσίες που τους πρόσφερε ένας ντόπιος γοητευτικός μασέρ και τον κάλεσαν το ίδιο βράδυ στη νυφική σουίτα όπου διέμεναν. Εκείνος έφτασε συνοδευόμενος από κάποιους φίλους του και εκεί ξεκίνησε η περιπέτεια, η οποία εκτυλίχθηκε σε θρίλερ!

«Τα κορίτσια αιφνιδιάστηκαν από την παρουσία των Τούρκων και πριν καλά καλά καταλάβουν τι γινόταν βρέθηκαν υπό την επήρεια του αλκοόλ. Αρχικά οι νεαροί άντρες τους φέρθηκαν κολακευτικά και τρυφερά. Λίγο αργότερα όμως, όταν εκείνες χαλάρωσαν και κάμφθηκαν οι αντιστάσεις τους, διαπίστωσαν ότι στο δωμάτιο βρίσκονταν και άλλοι άντρες και ότι οι ερωτικοί τους παρτενέρ απαιτούσαν όλο και πιο σκληρά σεξουαλικά παιχνίδια, χωρίς να λογαριάζουν τις συνέπειες.

Μάταια αντιστάθηκαν. Εκείνοι είχαν ξεφύγει και καθώς υπερτερούσαν αριθμητικά, επέβαλαν τη θέλησή τους», αποκαλύπτει το φιλικό τους περιβάλλον. Με λυγμούς μια στενή φίλη των γυναικών δηλώνει στο Λοιπόν: «Μου φαίνεται απίστευτο να θεωρείτε ότι γυναίκες που έπαθαν ρήξη μήτρας και διάτρηση εντέρου διασκέδασαν και πέρασαν καλά», χωρίς όμως να θελήσει να ρίξει φως στο πώς βρέθηκαν 12 Τούρκοι στη σουίτα με τις φιλενάδες της. «Δεν ήταν τόσοι από την αρχή! Οι κοπέλες άνοιξαν την πόρτα σε ισάριθμους νεαρούς. Αργότερα μπήκαν και άλλοι στο δωμάτιο, άτομα που δεν ήταν προσκεκλημένα εξαρχής!».

Όπως δείχνουν τα γεγονότα, ακόμη και σήμερα, που δεν έχουν διαφύγει τον κίνδυνο οι δύο γυναίκες, οι οποίες ακόμη νοσηλεύονται, η υπόθεση απασχολεί σοβαρά την τοπική κοινωνία. Μια κοινωνία που έχει διχαστεί, γιατί όλοι συμμερίζονται το πάθημά τους, αλλά οι μισοί δεν παύουν να σχολιάζουν ότι πήγαιναν γυρεύοντας.

Πηγή: Λοιπόν

Περισσότερα Naked News:


Διαδώστε το: Share on Facebook Add to Del.icio.us DiggIt! Add to Technorati Add to Google Bookmarks Buzz it!

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος4/03/2008 5:57 μ.μ.

    Σαφώς και δεν χρειαζόταν οι γυναίκες να πάνε στην Ανδριανούπολη για σπά και μασάζ... Υπάρχουν ωραία σπα και στην Αλεξανδρούπολη. Οι κοπέλες από την Ορεστιάδα μήπως πέσανε θύματα όχι μόνο υπο την επήρεια αλκοόλ αλλά και ναρκωτικών και γιαυτό δεν καταλαβαίνανε τι τους γινόταν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Βάλε το Greek Gossip widget στο blog σου


@ ads.freestuff.gr Δωρεάν Διαφήμιση


AdBanner Exchange



Ads.PcBoX.Gr Banner Exchange