Απριλίου 02, 2008

TV μεταγραφές: ποιοι μένουν, ποιοι φεύγουν

meleti Μελέτη Μενεγάκη ΑρναούτογλουΠολλές αλλαγές αναμένονται στο τηλεοπτικό τοπίο και καθοριστικό ρόλο γι' αυτές παίζουν τα νούμερα της AGB. Συζητήσεις, μεταγραφές και περικοπές έχουν την τιμητική τους αυτήν την εποχή στα κανάλια.

Η μάχη των πρωινάδικων καλά κρατεί. Στον "πόλεμο" των ειδήσεων κερδισμένο βγαίνει το MEGA, ενώ φήμες θέλουν τον ΑΝΤ1 να πωλείται. Ποιοι μένουν και ποιοι φεύγουν από τις τηλεοράσεις μας;

Προς αντικατάσταση η Ελεονώρα
Αμείωτο εμφανίζεται το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, σχετικά με τα λεγόμενα "πρωινάδικα" της επόμενης τηλεοπτικής σεζόν. Το επικρατέστερο σενάριο φαίνεται να δίνει σταθερούς στις θέσεις τους, Ελένη Μενεγάκη, Γρηγόρη Αρναούτογλου και Μαριέττα Χρουσαλά, ενώ εξαιρετικά αμφίβολη είναι η θέση της Ελεονώρας Μελέτη. Μάλιστα, υπάρχει ήδη η σκέψη να αντικατασταθεί "εκ των έσω" από τη Σοφία Αλιμπέρτη.

"Όχι" Κυριακού στην Γιάννα Αγγελοπούλου
Χωρίς αποτέλεσμα - τουλάχιστον μέχρι στιγμής - ήταν ο κύκλος των επαφών της Γιάννας Αγγελοπούλου με τον ΑΝΤ1. Ενδιαφέρον για την εξαγορά του τηλεοπτικού σταθμού του Μίνωα Κυριακού εξέφρασε και η MIG, μετά την απόσυρση του ενδιαφέροντός της για τη NetMed. Οι πρόσφατες περικοπές εκπομπών στο κανάλι του Αματουσίου και η αντικατάσταση με ξένες εκπομπές βελτίωσαν λίγο, αλλά όχι αρκετά τα νούμερα της τηλεθέασης.

Η Μάρα Ζαχαρέα στο Μαρούσι
Στο Μαρούσι εθεάθη και η Μάρα Ζαχαρέα, η επίσκεψη της οποίας χαρακτηρίστηκε διερευνητική.

Στην ΝΕΤ μένουν Λυριτζής-Οικονόμου
Παραμένει στη ΝΕΤ το δίδυμο Βασίλη Λυριτζή και Δημήτρη Οικονόμου, καθώς τα ποσοστά τηλεθέασης εμφανίζουν όλο και μεγαλύτερη άνοδο. Μάλιστα τη Δευτέρα (31/03) η πρωινή ενημερωτική εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης τερμάτισε τρίτη, μετά το Γιώργο Αυτιά και το Γιώργο Παπαδάκη, με ποσοστό που άγγιξε το 20%.

Δυσκολίες για τη Ρίκα Βαγιάννη
Αντιθέτως, τα πράγματα φαίνεται ότι θα είναι πιο δύσκολα για την οικολογική εκπομπή της ΕΡΤ με τη Ρίκα Βαγιάνη, η οποία όπως φαίνεται δεν θα προχωρήσει σε δεύτερο κύκλο επεισοδίων την ερχόμενη χρονιά.

Εκτός από τα παραπάνω νέα, έχουμε ήδη γράψει οτι ο Λιάγκας μένει τελικά στο STAR, ο Λαζόπουλος παραμένει στον ALPHA αλλά με κάποιες αλλαγές, το "Extreme Makeover" έρχεται στο MEGA, όπως και ο Αντώνης Κανάκης στον ΑΝΤ1. Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος μένει ALTER και ξεκινά το Zougla.gr, ενώ ο Χρήστος Φερεντίνος παραμένει στον ΑΝΤ1 και ξεκινά το νέο τηλεπαιχνίδι "Ciao Darwin", παρ' όλο που το "Show me the money" δεν απέφερε τα αναμενόμενα σε τηλεθέαση.

Θα μου πείτε, καλές οι μετακινήσεις, αλλά τι γίνεται με τα ποσά που παίρνουν οι τηλε-αστέρες και κρύβονται κάτω από τις μετακινήσεις αυτές; Η απάντηση σ' αυτό εδώ.

Περισσότερα Naked News:


Διαδώστε το: Share on Facebook Add to Del.icio.us DiggIt! Add to Technorati Add to Google Bookmarks Buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βάλε το Greek Gossip widget στο blog σου


@ ads.freestuff.gr Δωρεάν Διαφήμιση


AdBanner Exchange



Ads.PcBoX.Gr Banner Exchange