Απριλίου 10, 2008

Απροσδόκητες εξελίξεις στην Μαρία την Άσχημη

Αλέξης Μαρία η Άσχημη όμορφη Αγγελική ΔαλιάνηΗ Μαρία η Άσχημη μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα σπάει όλα τα ρεκόρ και αγγίζει το 50% τηλεθέαση.

Τι θα γίνει στην συνέχεια; Θα τα ξαναβρούν ο Αλέξης και η Μαρκέλλα; Ή θα αναβιώσει ο έρωτας του Αλέξη για την Μαρία; Τι ρόλο θα παίξει ο Φίλιππος, που γνώρισε η Μαρία στο Παρίσι, αλλά και ο Αντώνης, ο όμορφος δικηγόρος της Ecomoda; Όλες οι εξελίξεις εδώ:

Μπορεί στην σειρά να βλέπουμε τώρα οτι η Μαρκέλλα (Φιλίτσα Καλογεράκου) τα ξαναβρίσκει με τον Αλέξη (Άνθιμος Ανανιάδης), αλλά αυτό δεν θα κρατήσει για πολύ. Πολύ σύντομα Αλέξης και Μαρκέλλα θα ξαναχωρίσουν. Η αιτία δεν θα είναι άλλη από τη Μαρία, που μετά την μεταμόρφωση της έχει ξαναγοητεύσει τον Αλέξη.

Τα πράγματα όμως για τον νεαρό πρώην πρόεδρο της Ecomoda δεν θα είναι εύκολα, καθώς την Μαρία θα διεκδικήσει και ο Φίλιππος (Μάνος Παπαγιάννης), που έρχεται στην Ελλάδα από το Παρίσι. Ο Αλέξης θα δώσει μάχη για να την ξανακερδίσει, αλλά χωρίς πολλές ελπίδες.

Πληροφορίες λένε οτι η Μαρκέλλα θα βρει παρηγοριά στην αγκαλιά του ωραίου δικηγόρου Αντώνη (Αλέξανδρος Παρθένης). Έτσι ο Αλέξης θα βρεθεί μόνος, πολύ μόνος.

Πάντως, στην ξένη σειρά η Μαρία παντρεύεται τον Αλέξη. Θα αλλάξουν οι έλληνες σεναριογράφοι το τέλος της σειράς για να ικανοποιήσουν τους Έλληνες τηλεθεατές; Η συνέχεια στις οθόνες σας και... στα επόμενα ποστς του NakedNews-GR!

Διαβάστε περισσότερα νέα και παρασκήνιο για την Μαρία την Άσχημη.

Περισσότερα Naked News:


Διαδώστε το: Share on Facebook Add to Del.icio.us DiggIt! Add to Technorati Add to Google Bookmarks Buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βάλε το Greek Gossip widget στο blog σου


@ ads.freestuff.gr Δωρεάν Διαφήμιση


AdBanner ExchangeAds.PcBoX.Gr Banner Exchange