Απριλίου 25, 2008

Sexy μοντέλα - Μέρος 5: Kim Kardashian

Kim Kardashian tape videoΣυνεχίζουμε με το 5ο μέρος της στήλης του NakedNews-GR για τα πιο sexy μοντέλα.

Είναι προκλητικές χωρίς να προσπαθούν, σέξι "εκ γενετής" και πρωταγωνιστούν όχι μόνο στις πασαρέλες, αλλά και στις φαντασιώσεις των αντρών που τις βλέπουν. Μετά τις τολμηρές Βίντα Γκέρα, Κίλι Χέιζελ, Κέιτι Πράις και Λούσι Πίντερ, συνεχίζουμε με την πληθωρική Κιμ Καρντάσιαν.

Η Kim Kardashian είναι 28 χρονών, πρώην κολλητή της Πάρις Χίλτον και ξέρει να πουλάει τον εαυτό της. Ως σωστό party animal, καταφέρνει να απασχολεί συχνά τον τύπο με τα καμώματά της, αλλά και το πλούσιο στήθος της. Οι φωτογραφίες και το video μιλάνε από μόνα τους!




Η Κιμ έχει αρμένικη, γερμανική και ιρλανδική καταγωγή. Η κοσμική ζωή της έχει κάνει το γύρω του κόσμου και έχει αφήσει πίσω της χιλιάδες θαυμαστές των... αναλογιών της.

Η Kim Kardashian έγινε γνωστή από το sex video στο οποίο συμμετείχε με τον τότε φίλο της ράππερ Ray J. Η εταιρεία Vivid Entertainment κυκλοφόρησε το video και η Kardashian στράφηκε εναντίον της δικαστικά διεκδικώντας την ιδιοκτησία της ταινίας. Μην νομίζετε όμως οτι η Κιμ προσεβλήθη από την δημοσίευση της σεξουαλικής της ζωής. Μετά από διαπραγματεύσεις με την Vivid Entertainment, τα βρήκαν και η Κιμ έβαλε στην τσέπη της 5 ολόκληρα εκατομμύρια δολλάρια!

Διαβάστε και για τα υπόλοιπα Sexy μοντέλα:

Μέρος 1: Vida Guerra
Μέρος 2: Keeley Hazell
Μέρος 3: Katie Price
Μέρος 4: Lucy Pinder

Δείτε επίσης το αφιέρωμα στα 7 "Party girls του Χόλιγουντ".

Περισσότερα Naked News:


Διαδώστε το: Share on Facebook Add to Del.icio.us DiggIt! Add to Technorati Add to Google Bookmarks Buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βάλε το Greek Gossip widget στο blog σου


@ ads.freestuff.gr Δωρεάν Διαφήμιση


AdBanner Exchange



Ads.PcBoX.Gr Banner Exchange