Απριλίου 29, 2008

Επιστρέφει η Ελένη Μενεγάκη στον ANT1;

Eleni Menegaki Ελένη Μενεγάκη ΑΝΤ1 ALPHA Latsios ΛάτσιοςΈντονες είναι οι φήμες οτι η Ελένη Μενεγάκη σκέφτεται σοβαρά να αφήσει τον ALPHA και να επιστρέψει στον σταθμό από τον οποίο ξεκίνησε, τον ΑΝΤ1.

Τα σχετικά δημοσιεύματα στον τύπο πυκνώνουν, ενώ μαθαίνουμε πληροφορίες για αστρονομικά ποσά, μυστικές συναντήσεις και υπόγειες συμφωνίες.

Γιατί ο ΑΝΤ1 πολιορκεί τόσο έντονα την Ελένη;

Το γεγονός είναι οτι πριν το Πάσχα η παρουσιάστρια είχε συνάντηση με τους υπεύθυνους του σταθμού αλλά και με τον πρόεδρο του καναλιού Μίνωα Κυριακού. Ο ΑΝΤ1 είχε την χειρότερη χρονιά του φέτος και ψάχνει εντατικά τρόπους να επανέλθει δυναμικά στο παιχνίδι της τηλεθέασης. Η Ελεονώρα Μελέτη είναι σίγουρο οτι δεν θα παρουσιάζει τον "Πρωινό Καφέ" του χρόνου μετά τα πολύ χαμηλά νούμερα της φετινής χρονιάς.

Από την άλλη, η Ελένη Μενεγάκη τα πήγε καλά σε τηλεθέαση φέτος και το κασέ της είναι ανεβασμένο. Πληροφορίες μιλάνε για προσφορά 1.200.000 ευρώ από τον ΑΝΤ1 για την επιστροφή της. Μην ξεχνάμε οτι και ο σύζυγος της Ελένης, Γιάννης Λάτσιος, είναι διευθυντής προγράμματος στο κανάλι του Αμαρουσίου, οπότε ένας λόγος παραπάνω για να επιστρέψει η ωραία Ελένη...

Περισσότερα Naked News:


Διαδώστε το: Share on Facebook Add to Del.icio.us DiggIt! Add to Technorati Add to Google Bookmarks Buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βάλε το Greek Gossip widget στο blog σου


@ ads.freestuff.gr Δωρεάν Διαφήμιση


AdBanner Exchange



Ads.PcBoX.Gr Banner Exchange