Απριλίου 24, 2008

Πιάστηκαν στα χέρια Βάσια Λόη και Φαίη Σκορδά

Φαίη Σκορδά Faii Skorda FeiVasia Loi Βασια ΛοηΧαμός έγινε πριν μερικές μέρες στο ALTER. Δύο από τις πλέον προβεβλημένες παρουσιάστριές του πιάστηκαν κυριολεκτικά μαλλί με μαλλί.

Οι φωνές αλλά και οι εκφράσεις που ακούστηκαν σε όλο τον όροφο άφησαν στην κυριολεξία άλαλους δημοσιογράφους και τεχνικούς.

Εβδομαδιαίο περιοδικό έγραψε για τον καυγά χωρίς όμως να αναφέρει τα ονόματα των παρουσιαστριών. Ας πούμε λοιπόν τα πράγματα... με το όνομα τους:

Από τo ξεκίνημα της τηλεοπτικής περιόδου υπέβοσκε μια μεγάλη κόντρα μεταξύ της Βάσιας Λόη και της Φαίης Σκορδά, που παρουσιάζουν εφάμιλλης θεματολογίας προγράμματα στο ALTER.

Η Βάσια Λόη, «παλιά» στο σταθμό και με την εξόφθαλμη υποστήριξη μεγαλοστελέχους, ποτέ δεν είδε με καλό μάτι την έλευση της Φαίης Σκορδά, που και τσαχπίνα είναι, όπως λένε οι τηλεκριτικοί, και την υποστήριξη στελέχους από το ψυχαγωγικό τμήμα του σταθμού έχει. Οι δυο τους μπροστά στις κάμερες και στους δημοσιογράφους που καλύπτουν κοσμικό ρεπορτάζ ήταν πάντα μέσα στις αγκαλιές και στα φιλιά, όταν όμως τα φώτα έσβηναν, στην κυριολεξία έβγαιναν τα μαχαίρια. Κυρίως βέβαια από την πλευρά της Βάσιας, καθώς η Φαίη δεν είχε καλά καλά εξοικειωθεί με το χώρο της τηλεόρασης.

Είναι αλήθεια οτι η Βάσια Λόη δεν χώνεψε ποτέ το γεγονός οτι παρ' όλο που είναι η παλιότερη στο κανάλι, δεν πήρε την καθημερινή κουτσομπολίστικη μεσημεριανή εκπομπή "Πολύ Μπλα Μπλα", που δόθηκε τελικά στην Φαίη Σκορδά. Έτσι η Βάσια αναγκάστηκε να αρκεστεί στο μεσημεριανό του Σαββατοκύριακου "TV Weekend".

Η «νέα» Φαίη γρήγορα κατάλαβε πώς παίζεται το παιχνίδι στην τηλεόραση. Κάνοντας μάλιστα τον τελευταίο καιρό υψηλά νούμερα τηλεθέασης, δεν δίσταζε να «θάβει» στους διαδρόμους του καναλιού την «παλιά» Βάσια, γνωρίζοντας πολύ καλά ότι η αντίπαλός της θα τα πληροφορηθεί άμεσα.

Πώς πιάστηκαν όμως στα χέρια;

Σε μια συνάντηση που είχαν στα γραφεία του καναλιού η νεοεισερχόμενη Σκορδά παραπονέθηκε στην Λόη ότι, ενώ παίζει θέματα από άλλες εκπομπές, δεν παίζει από τη δική της και όταν το κάνει, φροντίζει ώστε να μην αναφέρεται ποτέ το όνομά της. Η ειρωνική απάντηση της Βάσιας «και ποια είσαι εσύ;» έφερε τα πράγματα στα άκρα.

Βωμολοχίες και ουρλιαχτά έδιναν και έπαιρναν, μέχρι που η Φαίη Σκορδά υπονόησε σχέση της Βάσιας Λόη με στέλεχος του σταθμού. Στο σημείο εκείνο πιάστηκαν στα χέρια. Με την παρέμβαση των πιο ψύχραιμων το συμβάν έληξε εκείνη τη στιγμή και τα πνεύματα φαινομενικά ηρέμησαν. Βέβαια, τα στοιχήματα πλέον για την παραμονή στο κανάλι της Φαίης που έβγαλε γλώσσα στην Βάσια έχουν χτυπήσει κόκκινο!

Αχ ρε παιδιά, αυτό είναι το πρόβλημα. Τα μεσημεριανά καλά κάνουν και βγάζουν τα άπλυτα των άλλων στον αέρα. Αλλά τα δικά τους άπλυτα ποιος θα τα βγάλει; ...Εμείς.

Περισσότερα Naked News:


Διαδώστε το: Share on Facebook Add to Del.icio.us DiggIt! Add to Technorati Add to Google Bookmarks Buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βάλε το Greek Gossip widget στο blog σου


@ ads.freestuff.gr Δωρεάν Διαφήμιση


AdBanner Exchange



Ads.PcBoX.Gr Banner Exchange