Απριλίου 21, 2008

Ζώνες αγνότητας κατά της πορνείας

Hooker ΠορνείαΗ είδηση έρχεται από την Ινδονησία και έχει κάτι από... μεσαίωνα. Σε μια προσπάθεια να πατάξουν την πορνεία στους χώρους που προσφέρουν μασάζ, οι τοπικές αρχές της επαρχίας της Νότιας Ιάβας, στην Ινδονησία, επέβαλαν στις εργαζόμενες εκεί να φοράνε ζώνες αγνότητας και μάλιστα με κλειδαριά.

Ωστόσο, το μέτρο αυτό ξεσήκωσε ήδη θύελλα διαμαρτυρίας από την υπουργό αρμόδια για γυναικεία θέματα, Μουτία Χάττα, η οποία δήλωσε ότι το μέτρο προσβάλλει τις γυναίκες.

Πώς θα είναι αυτή η ζώνη αγνότητας και ποιος θα κρατά το κλειδί;

Η ζώνη αγνότητας θυμίζει κορσέ, είναι μαύρου χρώματος και έχει μια κλειδαριά στην αριστερή πλευρά της, ώστε να είναι δύσκολο να την ανοίξει κάποιος. Τα κλειδιά, φυσικά, βρίσκονται στην κατοχή του ιδιοκτήτη του ινστιτούτου.

"Τα ινστιτούτα αυτά είναι συνυφασμένα με την πορνεία. Γι αυτό αποφασίσαμε να επιβάλλουμε ένα τόσο σκληρό μέτρο", δήλωσε ο Ιμάμ Σουριόνο, επικεφαλής της αστυνομίας στην περιοχή Μπατού.

"Αυτός δεν είναι ο κατάλληλος τρόπος για να αντιμετωπίσεις την πορνεία. Προσβάλλει τις γυναίκες σαν να είναι εκείνες που φταίνε", δήλωσε η Χάττα στην εφημερίδα "Τζακάρτα Ποστ".

Στην χώρα μας, όπου και η ελεύθερη συμβίωση είναι πορνεία, πόσες ζώνες αγνότητας χρειαζόμαστε;

Περισσότερα Naked News:


Διαδώστε το: Share on Facebook Add to Del.icio.us DiggIt! Add to Technorati Add to Google Bookmarks Buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βάλε το Greek Gossip widget στο blog σου


@ ads.freestuff.gr Δωρεάν Διαφήμιση


AdBanner Exchange



Ads.PcBoX.Gr Banner Exchange