Απριλίου 14, 2008

Μαύρη γαζέλα η νέα Miss USA

Miss USA, Crystle StewartΆρωμα... Ναόμι Κάμπελ έχει η νέα Miss USA, Crystle Stewart, που κατέκτησε τον τίτλο της ομορφότερης αμερικανίδας για το 2008.

Η ψηλή, μαύρη καλλονή ενθουσίασε κοινό και κριτική επιτροπή με τις άψογες αναλογίες της, αλλά και την έξυπνη απάντηση της στην ερώτηση αν θα πρέπει η στράτευση τις ΗΠΑ να γίνει υποχρεωτική. Δεν είναι τυχαίο οτι η Crystle είναι άλλωστε απόφοιτος πανεπιστημίου.

Για του λόγου το αληθές, εμείς συλλέξαμε φωτογραφίες και βίντεο της νέας Miss USA και σας τις παρουσιάζουμε. Απολαύστε!

Η νέα Miss USA στην εμφάνιση με μαγιό και απαντώντας στην ερώτηση για την υποχρεωτική στράτευση.



Miss USA, Crystle StewartΗ Crystle Stewart είναι απόφοιτος του πανεπιστημίου του Houston και διευθύνει εταιρεία διοργάνωσης γάμων, βαφτίσεων, εκθέσεων και συνεδρίων.

Τον Ιούλιο η Stewart θα διεκδικήσει τον τίτλο της Miss Universe, στον σχετικό διαγωνισμό που θα πραγματοποιηθεί στο Vietnam. Για 12 μήνες, θα αποτελεί την επίσημη εκπροσώπηση των Ηνωμένων Πολιτειών για την ενημέρωση σε θέματα καρκίνου τον μαστού και των ωοθηκών, ενώ θα πραγματοποιεί συνεχώς ταξίδια και θα μένει σε υπερπολυτελές διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη.

Miss USA, Crystle StewartΘα απολαμβάνει δεκάδες προνόμια σε ιδιωτικές και δημόσιες υπηρεσίες, ενώ θα λάβει ως δώρο κοσμήματα αξίας εκατοντάδων χιλιάδων δολαρίων και υποτροφία 100.000 δολαρίων στην Αμερικανική Ακαδημία της Νέας Υόρκης.

Τα προνόμια συμπεριλαμβάνουν και μισθό ως Miss USA για έναν χρόνο. Βρε, μήπως τα δουν οι δικές μας ΣΤΑΡ ΕΛΛΑΣ και αρχίσουν απεργία διεκδικώντας παραπάνω δικαιώματα;

Περισσότερα Naked News:


Διαδώστε το: Share on Facebook Add to Del.icio.us DiggIt! Add to Technorati Add to Google Bookmarks Buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βάλε το Greek Gossip widget στο blog σου


@ ads.freestuff.gr Δωρεάν Διαφήμιση


AdBanner Exchange



Ads.PcBoX.Gr Banner Exchange