Απριλίου 24, 2008

Νεοναζί απειλούν τον Χάρη Ρώμα λόγω Δεληγιάννειου

Δεληγιάννειο Παρθεναγωγείο Δελιγιαννειο Χάρης Ρώμας Άνω-κάτω έγινε η παράσταση «Βασιλικοί μετά Τρούλου» στο θέατρο «Μπροντγουαίη» πριν μερικές μέρες εξαιτίας ενός συστημένου πακέτου που έλαβε ο Χάρης Ρώμας.

Το πακέτο περιείχε ωμό κρέας κομμένο σε φέτες κι ένα απειλητικό σημείωμα που χαρακτηρίζει τον ηθοποιό, φίλο των Εβραίων και εχθρό των ναζί.

Πώς αντέδρασε η αστυνομία και τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια του "Δεληγιάννειου Παρθεναγωγείου";

Το απειλητικό σημείωμα και το ωμό κρέας συμβολίζουν -σύμφωνα με την Αστυνομία- ότι θα τον κάνουν φέτες. Φυσικά ο Χάρης Ρώμας κατέθεσε μήνυση κατ αγνώστων στις αστυνομικές Αρχές, η οποία και πήρε δακτυλικά αποτυπώματα.

Όπως αναφέρει το Έθνος, ο λόγος που έγινε στόχος ο δημοφιλής ηθοποιός είναι η σειρά που υπογράφει και προβάλλεται στον ΑΝΤ1 «Δεληγιάννειο παρθεναγωγείο». Η σειρά μάς μεταφέρει στην εποχή της γερμανικής κατοχής, ενώ το σενάριο πλειοδοτεί υπέρ των Εβραίων.

Μάλιστα στα επόμενα επεισόδια του σίριαλ θα δούμε τους καθηγητές και τις μαθήτριες να συζούν στο σχολείο με Γερμανούς αξιωματικούς, τον έναν εκ των οποίων θα υποδυθεί ο Γιώργος Καραμίχος. Επίσης, μια μαθήτρια, πάντα σύμφωνα με το σενάριο, είναι εβραϊκής καταγωγής, ενώ στο σάουντρακ της σειράς υπάρχει ένα εβραϊκό τραγούδι.

Διαβάστε τι είπε ο Χάρης Ρώμας σε πρόσφατη συνέντευξη του για το περιστατικό.

Πώς αντιδράσατε όταν λάβατε το πακέτο; Σκεφτήκατε ότι επρόκειτο για κάποιο κακόγουστο αστείο ή φοβηθήκατε;

Αρχικά αγριεύτηκα, διότι εν μέσω της παράστασης δεν περίμενα κάτι τέτοιο. Βέβαια αμέσως μετά το κατέταξα ως γεγονός εκεί που του αρμόζει. Νομίζω ότι πρόκειται περί μιας μεγάλης ανοησίας. Βέβαια είναι άκρως απειλητική και ελπίζω ότι αυτά τα άτομα είναι μια μικρή μειοψηφία. Δεν θέλω να πιστέψω ότι υπάρχει ρατσισμός στην Ελλάδα.

Οι αστυνομικές Αρχές τι σας είπαν;

Μου είπαν ότι συνηθίζεται αυτή η τακτική, (σ.σ.: να στέλνουν ωμό κρέας), συνέλεξαν δακτυλικά αποτυπώματα και ότι βέβαια είναι άκρως απειλητικό.

Σκέφτεστε να ελαττώσετε τις αναφορές στους Εβραίους;

Σε καμία περίπτωση. Θα αστειεύεστε. Εγώ θα κάνω τη δουλειά μου όπως πρέπει και μπορεί να πρόκειται για μια δουλειά μυθοπλασίας, όμως αντιπροσωπεύει τις θέσεις μου.

Ακραίες και επικίνδυνες κινήσεις που δεν έχουν θέση σε μια ελεύθερη κοινωνία και πρέπει όλοι να τις καταδικάσουμε.

Περισσότερα Naked News:


Διαδώστε το: Share on Facebook Add to Del.icio.us DiggIt! Add to Technorati Add to Google Bookmarks Buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βάλε το Greek Gossip widget στο blog σου


@ ads.freestuff.gr Δωρεάν Διαφήμιση


AdBanner Exchange



Ads.PcBoX.Gr Banner Exchange