Απριλίου 11, 2008

Το στριπτίζ της Pamela Anderson

H Pamela Anderson ξαναχτυπά. Η πληθωρική ηθοποιός/μοντέλο χόρεψε ολόγυμνη για τον ιδρυτή του Playboy, Hugh Hefner, ως η γυναίκα που έχει γίνει τις περισσότερες φορές πρωτοσέλιδο στο Playboy.

Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά 12 φορές έχει βγάλει τα ρούχα της η Pamela, με αντάλλαγμα φυσικά δεκάδες χιλιάδες δολάρια στον τραπεζικό της λογαριασμό.

Προκείμένου να ευχηθεί στον Hefner για τα 82 του χρόνια, η Πάμελα του χάρισε έναν χορό, κατά τη διάρκεια του οποίου φορούσε μόνον... τις γόβες της. Δείτε το βίντεο από παλιότερη εμφάνιση της Pamela Anderson σε πάρτι του Hugh Hefner:



"Ήταν εκστασιασμένος. Είχε το μεγαλύτερο χαμόγελο που έχω δει ποτέ στο πρόσωπό του", δήλωσε ο ιδιοκτήτης του Palms, George Maloof, που κανόνισε και όλες τις λεπτομέρειες της επίσκεψης της Pamela στη σουίτα Hefner, ο οποίος δεν θα ξεχάσει ποτέ το δώρο που του έκανε η πρώην πρωταγωνίστρια της σειράς Baywatch.

Μητέρα δύο παιδιών και με γάμους, διαζύγια, πλαστικές επεμβάσεις και επισκέψεις σε αστυνομικά τμήματα στο ενεργητικό της, η Pamela απτόητη, έκανε αυτό που θεώρησε ότι ξέρει να κάνει - αν μη τι άλλο - καλά: Στριπτίζ.

Η Pamela επιστρέφει έτσι δυνατά στον κόσμο της sexy showbiz και απειλεί το άλλο party animal, την Paris Hilton που έκανε κι αυτή στριπτίζ πρόσφατα (το βίντεο εδώ).

Περισσότερα Naked News:


Διαδώστε το: Share on Facebook Add to Del.icio.us DiggIt! Add to Technorati Add to Google Bookmarks Buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βάλε το Greek Gossip widget στο blog σου


@ ads.freestuff.gr Δωρεάν Διαφήμιση


AdBanner Exchange



Ads.PcBoX.Gr Banner Exchange