Απριλίου 28, 2008

Συνελήφθησαν "μάγοι" που μίκραιναν... πέη

Η αστυνομία της Κινσάσα στο Κογκό συνέλαβε 13 ύποπτους "μάγους" με την κατηγορία οτι χρησιμοποιούσαν μαύρη μαγεία για να κλέψουν ή να μικρύνουν τα πέη των θυμάτων τους.

Η σύλληψη έγινε μετά από τον πανικό που προκάλεσαν οι 13 "μάγοι" στην πόλη και τις απειλές για λιντσάρισμα που δέχτηκαν.

Είναι αλήθεια, το μεταδίδει το πρακτορείο Ρόιτερς. Διαβάστε την απίστευτη είδηση:

Οι καταγγελίας κλοπής πέους δεν είναι κάτι το ασυνήθιστο στην Δυτική Αφρική, όπου οι άνθρωποι πιστεύουν ακόμα στην μαγεία. Συχνά μάλιστα γίνονται δολοφονίες για λήψη αίματος ή ανθρώπινων οργάνων.

Μου κλέψανε το πέος στο λεοφωρείο!

Οι φήμες για τις κλοπές πέους άρχισαν να διαδίδονται στην Κινσάσα την προηγούμενη βδομάδα. Ναι, καλά διαβάσατε, κλοπές πέους. Πολίτες τηλεφωνούσαν σε ραδιοφωνικούς σταθμούς για να καταγγείλουν τα περιστατικά και να πάρουν οδηγίες. Οι αρχές είπαν στους πολίτες να προσέχουν τους συνεπιβάτες τους στα μέσα μαζικής μεταφοράς και ιδιαίτερα άτομα που φορούσαν χρυσά δαχτυλίδια!

Μέχρι στιγμής υπάρχουν 14 υποτιθέμενα θύματα που υποστηρίζουν οτι οι μάγοι τους άγγιξαν με αποτέλεσμα το πέος τους να μικρύνει δραματικά ή να εξαφανιστεί. Υποστηρίζουν οτι το έκαναν για να τους εκβιάσουν με χρήματα προκειμένου να τους θεραπεύσουν. Χμμ, ναι...

Ο αρχηγός της αστυνομίας στην Κινσάσα, Jean-Dieudonne Oleko, είπε σε πρόφατη συνέντευξη: "Πρόκειται μάλλον για μια μεγάλη φάρσα, αλλά όταν προσπαθούμε να πούμε στα θύματα οτι το πέος του είναι ακόμη στη θέση του, αυτοί μας λένε οτι έχει γίνει πολύ μικρό και έχουν γίνει ανίκανοι. Εμείς τους απαντάμε, 'πώς το ξέρεις, αφού δεν έχεις πάει σπίτι σου να το δοκιμάσεις;'" ΟΚ, σωστός ο αστυνόμος...

Αλλά οι πολίτες συνεχίζουν να πιστεύουν οτι είναι αλήθεια. Ο Άλεν Καλάλα, κάτοικος της Κινσάσα, δήλωσε "Είναι αλήθεια. Μόλις χτες ήταν εδώ ένας άντρας που είχε πέσει θύμα τους. Το είδα με τα μάτια μου. Αυτό που είχε απομείνει ήταν εξαιρετικά μικρό."

Και που το ξέρεις βρε Άλεν οτι δεν ήταν μικρό εξαρχής;

Περισσότερα Naked News:


Διαδώστε το: Share on Facebook Add to Del.icio.us DiggIt! Add to Technorati Add to Google Bookmarks Buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βάλε το Greek Gossip widget στο blog σου


@ ads.freestuff.gr Δωρεάν Διαφήμιση


AdBanner Exchange



Ads.PcBoX.Gr Banner Exchange