Απριλίου 09, 2008

Παπαρίζου - Ρουβάς η νέα μόδα στα Πασχαλινά αυγά

Helena Paparizoy Ελενα Παπαριζου Πασχαλινό σοκολατένια αυτό ΡουβαςHelena Paparizoy Ελενα Παπαριζου ΡουβαςΗ νέα μόδα για το φετινό Πάσχα είναι καθ΄οδόν, νονοί και νονές ενημερωθείτε! Ο Σάκης Ρουβάς και η Έλενα Παπαρίζου γίνονται... σοκολατένια αβγά και τα παιδιά τα κάνουν ανάρπαστα.

Μετά από πρόταση που έγινε από γνωστή διαφημιστική εταιρεία, ο Σάκης και η Έλενα αναμένεται να «συμπληρώσουν» κάθε πασχαλινή λαμπάδα με ένα σοκολατένιο αβγό που θα έχει την υπογραφή τους.

Γιατί η εταιρεία επέλεξε τον Σάκη και την Έλενα και τι θα περιέχουν τα περιζήτητα αυγά;

Helena Paparizoy Ελενα Παπαριζου Σάκης ΡουβαςΌπως μαθαίνουμε από το Λοιπόν, οι υπεύθυνοι της διαφημιστικής εταιρείας γνωρίζουν πολύ καλά ότι και οι δύο καλλιτέχνες είναι άκρως εμπορικοί και κάθε διαφημιστική τους κίνηση έχει στεφθεί από απόλυτη επιτυχία. Έχουν μεγάλη απήχηση στο αγοραστικό κοινό κάθε ηλικίας και ιδιαίτερα στα παιδιά. Έτσι, ανάμεσα στα τετράδια, στα μολύβια, στις κούπες, στα σεντόνια και σε πολλά άλλα είδη που κυκλοφορούν με τη φωτογραφία τους, σειρά όπως φαίνεται έχουν τα πασχαλινά αβγά.

Τα σοκολατένια αυτά αβγά θα έχουν δικό τους, ξεχωριστό stand πώλησης σε γνωστά πολυκαταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Η τιμή τους θα είναι προσιτή και κάθε νονός θα μπορεί άφοβα να βάλει το χέρι στην τσέπη για να προμηθευτεί ένα από αυτά και να κάνει έκπληξη στο βαφτιστήρι του.

Με την πρωτότυπη αυτή ιδέα αναμένεται να γίνει πραγματικός χαμός, αφού πριν καλά καλά επιβεβαιωθεί η είδηση στο χώρο οι παραγγελίες των καταστημάτων έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Εκτός των άλλων, μέσα στα αβγά προβλέπεται να υπάρχουν αφίσες της Έλενας και του Σάκη, με την υπογραφή τους και μια μινιατούρα τους αντίστοιχα.

Περισσότερα Naked News:


Διαδώστε το: Share on Facebook Add to Del.icio.us DiggIt! Add to Technorati Add to Google Bookmarks Buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βάλε το Greek Gossip widget στο blog σου


@ ads.freestuff.gr Δωρεάν Διαφήμιση


AdBanner Exchange



Ads.PcBoX.Gr Banner Exchange