Απριλίου 18, 2008

Άννα Βίσση και Πάριος μαζί

Η ρήξη της Άννας Βίσση με τον Νίκο Καρβέλα είναι γεγονός. Χωρίζουν τόσο στα προσωπικά όσο και στα επαγγελματικά τους. Η λύση για την Άννα φαίνεται οτι ακούει στο όνομα Γιάννης Πάριος.

Η «απόλυτη Ελληνίδα σταρ» βλέπει στον «μεγάλο ερωτικό τραγουδιστή» τον άνθρωπο που μπορεί να της γράψει τις επόμενες επιτυχίες και να δώσει νέα πνοή στην καριέρα της.

Πώς έφτασαν Βίσση και Πάριος σε αυτήν την συνεργασία;

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιάννης Πάριος θα γράψει τραγούδια στο νέο CD της Άννας, που αναμένεται με ανυπομονησία. Η συνεργασία Βίσση - Πάριου βασίζεται στην εκτίμηση και στον σεβασμό που τρέφει ο ένας για τον άλλο. Άλλωστε, στα πρώτα βήματα της καριέρας της, στις αρχές του ʼ80 η Άννα Βίσση είχε βρεθεί στο πλευρό του Γιάννη Πάριου στην πίστα του παλιού «Διογένη» και η συνεργασία τους ήταν άψογη.

Επίσης το 2002, περίπου είκοσι χρόνια μετά, βρέθηκαν και πάλι μαζί. Συνεργάστηκαν εκ νέου στο «Fever» και τραγουδούσαν ντουέτο «Το μαρτύριο» που έγινε σούπερ επιτυχία και αξίζει να το θυμηθούμε:



Η είδηση όμως από την συνέργασία Βίσσης - Πάριου είναι οτι η Άννα θέλει αυτή τη φορά να ξεφύγει από extreme μουσικές φόρμες που είχε επιλέξει στο τελευταίο της CD και να τραγουδήσει μεγάλες λαϊκές επιτυχίες, όπως το «Τρένο», που είχε θερμή ανταπόκριση από τον κόσμο.

Σε αυτήν τη στροφή της καριέρας της ο Γιάννης Πάριος φαντάζει ιδανική επιλογή. Βέβαια δεν είναι ο μόνος που θα της γράψει κομμάτια. Ακούγεται ότι τη νέα της δουλειά θα υπογράφει, μεταξύ άλλων, και ο Γιώργος Θεοφάνους. Αν τελικά δεν αλλάξει κάτι και στραβώσει το κλίμα την τελευταία στιγμή, μπορούμε να μιλάμε για την επιστροφή της Βίσση με έναν από τους πιο εμπορικούς δίσκους των τελευταίων ετών.

Είναι γεγονός πάντως οτι η Άννα προσπαθεί τις τελευταίες μέρες να ξεπεράσει το σοκ από την οριστική ρήξη της με τον Καρβέλα, με τον οποίο θεωρούσε οτι θα έμεναν για πάντα φίλοι. Στις δύσκολες αυτές ώρες βρίσκει συμπαράσταση στον σύντροφο της, Χρήστο Ψωμόπουλο, και ελπίδα στη νέα της συνεργασία με τον Γιάννη Πάριο.

Ο ερωτικός τραγουδιστής από την άλλη, διανύει μια από τις καλύτερες φάσεις της ζωής του στο πλάι της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου και βλέπει τις μετοχές του στο ελληνικό τραγούδι πολύ ανεβασμένες. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο οτι ο Λαζόπουλος τον επέλεξε για την τελευταία εκπομπή του Αλ Τσαντίρι Νιουζ.

Περισσότερα Naked News:


Διαδώστε το: Share on Facebook Add to Del.icio.us DiggIt! Add to Technorati Add to Google Bookmarks Buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βάλε το Greek Gossip widget στο blog σου


@ ads.freestuff.gr Δωρεάν Διαφήμιση


AdBanner Exchange



Ads.PcBoX.Gr Banner Exchange