Απριλίου 16, 2008

Η Ρώπα κατηγορεί τον Λάλα οτι ξέχασε το παιδί

Χρυσα Ρωπα Θανάσης Λάλας Xrysa Ropa Thanasis LalasΕπεισοδιακός είναι ο χωρισμός του Θανάση Λάλα με την γυναίκα του Χρύσα Ρώπα, που αναβιώνει τον τελευταίο καιρό στις δικαστικές αίθουσες. Η σχέση του Λάλα με την Άννα Δρούζα φαίνεται οτι έφερε το οριστικό τέλος στον γάμο του γνωστού δημοσιογράφου, αλλά και την ρήξη με τον 13χρονο γιο του.

Πολλές εξωσυζυγικές σχέσεις και ένα «ματωμένο» διαζύγιο συνθέτουν το παζλ της 12ετούς συμβίωσης του δημοσιογράφου και της γνωστής ηθοποιού. Τι γίνεται στις δικαστικές αίθουσες τις τελευταίες μέρες;

Η ηθοποιός ζητάει από τον εν διαστάσει σύζυγό της να αναλάβει τις υποχρεώσεις του απέναντι στον 13χρονο γιο τους. Υποστηρίζοντας ότι επιθυμία της είναι να «διασφαλίσει για το παιδί της τις συνθήκες ζωής και διαπαιδαγώγησης σύμφωνα με τις οποίες έως σήμερα βιώνει και αναπτύσσεται», η κ. Ρώπα μέσω πολυσέλιδης αγωγής επιμέλειας και διατροφής, που εκδικάσθηκε χθες στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών, εξαπολύει καυτά βέλη εναντίον του Θανάση Λάλα ζητώντας να της καταβάλλει μηνιαία διατροφή ύψους 7.200 ευρώ για το αγοράκι τους.

Όπως διαβάζουμε στην Espresso, η Χρύσα Ρώπα παρουσιάζει τον δημοσιογράφο ως «ωσεί παρών» καθ’ όλη τη διάρκεια της έγγαμης συμβίωσής τους, αναφέροντας ότι «ουδέποτε στάθηκε αντάξιος στις υποχρεώσεις που απέρρεαν από το ρόλο του πατέρα» και ζητώντας από το δικαστήριο να της αναθέσει την επιμέλεια του 13χρονου, η ταλαντούχα καλλιτέχνιδα καλεί τον δημοσιογράφο να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για χάρη του μονάκριβου παιδιού τους.

Ειδικότερα, του ζητεί να αυξήσει κατά 6.000 ευρώ το μηνιαίο ποσό των 1.200 ευρώ που καταβάλλει ύστερα από τη δικαστική απόφαση επί των ασφαλιστικών μέτρων. Υποστηρίζει ότι ο Θανάσης Λάλας έχει μεγάλη προσωπική περιουσία. Ειδικότερα, έχει μηνιαίο εισόδημα της τάξης των 20.000 ευρώ, μετοχές σε πολλές εταιρείες, καθώς και μεγάλο αριθμό ακινήτων (σε Σύρο, Βαρνάβα Αττικής, Χολαργό, Εξάρχεια και Παρίσι), τα οποία φροντίζεει να μην εμφανίζονται στο όνομά του, όπως ισχυρίζεται η ίδια. Αντιτείνει ότι εκείνη δεν διαθέτει περιουσιακά στοιχεία και επιπλέον παρουσιάζει μειωμένα έσοδα, καθώς η «κλονισμένη» υγεία της δεν της επιτρέπει να εργάζεται εντατικά.

Η Χρύσα Ρώπα κοστολογεί ως εξής τις ανάγκες του παιδιού:

- 500 ευρώ το μήνα για αγορά βιβλίων, CD και DVD επιμορφώσεως και ψυχαγωγίας, ρουχισμό, μετακινήσεις και υπόλοιπες ανάγκες του 13χρονου.
- 1.220 ευρώ το μήνα για την πληρωμή δασκάλων στα ελληνικά, τα αγγλικά, τα γαλλικά και το ωδείο, που προκύπτουν από τις μαθησιακές του ανάγκες από τη φοίτησή του στην Α' Γυμνασίου του Κολλεγίου Αθηνών.
- 2.850 ευρώ το χρόνο για την ασφάλεια ζωής και κινδύνου στην Interamerican.

Επιπλέον, η ηθοποιός αναφέρει ότι ο δημοσιογράφος οφείλει να της καταβάλλει 3.000 ευρώ το μήνα για την τροφοδοσία του σπιτιού με οτιδήποτε αναγκαίο για τη διατροφή εκείνης και του αγοριού, 850 ευρώ μηνιαίως για την καθαρίστρια, η οποία συντηρεί το διαμέρισμα όπου μένουν, και 500 ευρώ το μήνα για τη γυναίκα που προσέχει το αγόρι όταν εκείνη είναι απούσα. Ακριβή ποσά παραθέτει αναφερόμενη και στα μηνιαία έξοδα του διαμερίσματος των 270 τ.μ. στο οποίο διαμένει με τον 13χρονο: 50 ευρώ για ΕΥΔΑΠ, 100 ευρώ για ΟΤΕ, 100 ευρώ για ΔΕΗ, 600 ευρώ για κοινόχρηστα, 100 ευρώ για το Ιντερνετ και το λογαριασμό κινητού τηλεφώνου του ανηλίκου και 100 ευρώ για έκτακτες ανάγκες (ηλεκτρολόγο, υδραυλικό και επισκευές λόγω βλαβών).

Καταθέτοντας χθες ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών η κ. Ρώπα επισήμανε ότι το μόνο που επιθυμεί είναι ο Θανάσης Λάλας να εξακολουθήσει να προσφέρει τα υλικά αγαθά που έδινε στον γιο τους καθ’ όλη τη διάρκεια του γάμου.

«Είχε συνηθίσει τον γιο μας σ’ έναν τρόπο ζωής με νταντάδες και σοφέρ. Ολα αυτά πρέπει να του τα προσφέρει και στο μέλλον» τόνισε αναφέροντας ότι η βεβαρημένη κατάσταση της υγείας της δεν της επιτρέπει να εργαστεί τα τελευταία δύο χρόνια. «Δεν μπορώ να εργασθώ, όπως θα ήθελα. Εχω απορρίψει πολλές τηλεοπτικές προτάσεις για να μην επιβαρύνω την κατάσταση της υγείας μου, αλλά και επειδή ήθελα να αφοσιωθώ στην ανατροφή του παιδιού μου» ανέφερε ψέγοντας τον εν διαστάσει σύζυγό της για την αδιαφορία που δείχνει απέναντι στις ανάγκες του παιδιού του.

«Είναι χαρακτηριστικό ότι πριν από την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων δεν είχε την παραμικρή επικοινωνία με το παιδί. Αλλά και τώρα φέρεται με απαξιωτικό τρόπο, φτάνοντας στο σημείο τα 1.200 ευρώ που δίνει το μήνα να τα πετάει μ’ έναν σοφέρ έξω από το σπίτι» κατέθεσε η δημοφιλής ηθοποιός.

«Ηταν διπρόσωπος, είχε εξωσυζυγικές σχέσεις»

Ως «διπρόσωπο άνθρωπο», με μόνο ενδιαφέρον την καταξίωση στο χώρο της δημοσιογραφίας, καλοπερασάκια με πολλές εξωσυζυγικές σχέσεις και διαρκώς αδιάφορο προς τις ανάγκες εκείνης και του γιου της παρουσιάζει η Χρύσα Ρώπα τον Θανάση Λάλα.

«Οι σχέσεις μας και η εν γένει οικογενειακή μας συμβίωση υπήρξαν από την αρχή του γάμου μας δύσκολες, η δε επικοινωνία μας καθίστατο δυσκολότερη με την πάροδο του χρόνου, ιδίως μετά τη γέννηση του υιού μας» αναφέρει χαρακτηριστικά στην αγωγή διατροφής και συνεχίζει: «Διαρκούσης της εγκυμοσύνης μου, δημιούργησε την πρώτη κρυφή παράλληλη σχέση. Οταν αυτό μου έγινε γνωστό, έσπευσε να διαβεβαιώσει ότι δεν τον ενδιαφέρει πια αυτή η σχέση και ότι δεν τίθεται θέμα χωρισμού μας, αφού η όλη ιστορία ήταν προϊόν επιπολαιότητας που δεν επρόκειτο να επαναληφθεί».

Η ηθοποιός υποστηρίζει ότι η συμπεριφορά του εν διαστάσει συζύγου της δεν βελτιώθηκε ούτε όταν γεννήθηκε το παιδί. «Δικαιολογούσε τον εαυτό του για την έλλειψη χαράς και παρουσίας με μια μεταφυσική αγωνία που αφορούσε δήθεν το μέλλον του παιδιού και συγκεκριμένα το φόβο του μήπως μπλέξει με ναρκωτικά. Προσπαθούσε να με πείσει ότι η παρουσία του παιδιού μας δεν ήταν ανάγκη να αλλάξει τη ζωή μας και ότι αυτός ήταν ελεύθερος να ζει όπως ο ίδιος καταλαβαίνει και νομίζει, ανεξάρτητα από εμένα και το παιδί, προφασιζόμενος φόρτο εργασίας» επισημαίνει η ηθοποιός, προσθέτοντας ότι ο δημοσιογράφος όχι μόνο περνούσε ελάχιστες ώρες στο πλευρό της, αλλά συνέχιζε απτόητος να συνάπτει παράνομες ερωτικές σχέσεις.

«Υπήρχα μόνο με την ιδιότητα της συζύγου, της μητέρας και της υποχρέωσής μου να διατηρώ και να προστατεύω την εικόνα του. Το μοντέλο του ήταν το “happy family”» λέει η κ. Ρώπα, αναφέροντας ότι το 2000, όταν διαμαρτυρήθηκε στον εν διαστάσει σύζυγό της για σχέση που εκείνος διατηρούσε, της απάντησε πως δεν έχει κανένα δικαίωμα να επεμβαίνει στη ζωή του.

«Αλλη μια απόδειξη ότι ο ρόλος ο δικός μας ήταν να μένουμε μαντρωμένοι σ’ ένα σπίτι ως ζωντανή επιβεβαίωση του “happy family”» αναφέρει η ηθοποιός, καταλήγοντας ότι έως και το 2006, οπότε αποφάσισαν να χωρίσουν, ο Θανάσης Λάλας ήταν περαστικός από το σπίτι και είχε ανύπαρκτη σχέση με τον γιο τους.

«Είμαι συνεπής» υποστηρίζει ο Λάλας

Το ότι ο Θανάσης Λάλας εμφανίζεται συνεπής στις οικονομικές υποχρεώσεις απέναντι στον γιο του, καταβάλλοντας ακόμα και τα δίδακτρα του Κολλεγίου Αθηνών στο οποίο φοιτά ο 13χρονος και προσφέροντας χρήματα για τις καλοκαιρινές του διακοπές, υποστήριξε χθες στο δικαστήριο η πλευρά του δημοσιογράφου.

Οι πληρεξούσιοι δικηγόροι του (ο κ. Λάλας απουσίαζε) επισήμαναν, μεταξύ άλλων, ότι τα έσοδα του δημοσιογράφου έχουν μειωθεί, καθώς διέκοψε τη συνεργασία του με τον ΔΟΛ (του απέφερε 300.000 ευρώ ετησίως), αλλά τόνισαν ότι ο δημοσιογράφος έλαβε αποζημίωση ύψους 100.000 ευρώ.

Ένα "ματωμένο" διαζύγιο που πραγματικά συναγωνίζεται την κόντρα Κούγια - Βατίδου.

Περισσότερα Naked News:


Διαδώστε το: Share on Facebook Add to Del.icio.us DiggIt! Add to Technorati Add to Google Bookmarks Buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βάλε το Greek Gossip widget στο blog σου


@ ads.freestuff.gr Δωρεάν Διαφήμιση


AdBanner Exchange



Ads.PcBoX.Gr Banner Exchange