Απριλίου 22, 2008

Ο Πούτιν κλείνει την εφημερίδα που έγραψε για την Αλίνα

Alina Kabaeva PutinΗ ρωσική εφημερίδα Maskovsky Correspondent, που σε δημοσίευμά της ανέφερε ότι ο απερχόμενος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν επρόκειτο να παντρευτεί την 25χρονη Ολυμπιονίκη της ρυθμικής γυμναστικής Alina Kabaeva, ανακοίνωσε ότι αναστέλλει προσωρινά την κυκλοφορία της. Παράλληλα, απελύθη ο διευθυντής σύνταξης ειδήσεων.

Ο διευθυντής της εφημερίδας διαψεύδει οτι τους ζητήθηκε να κλείσουν, αλλά πληροφορίες της αντιπολίτευσης μιλάνε για επέμβαση των αρχών.

Τι έγινε λοιπόν και κλείνει (προσωρινά;) η ρωσική εφημερίδα;

«Διακόψαμε προσωρινά την κυκλοφορία της εφημερίδας. Η Maskovsky Correspondent δεν κυκλοφόρησε το Σάββατο» δήλωσε ο διευθυντής της εφημερίδας, διευκρινίζοντας ότι «κανένας δε μάς ζήτησε να κλείσουμε την εφημερίδα».

Παράλληλα, υποστήριξε ότι εργάζεται πάνω σε ένα νέο σχέδιο, το οποίο θα είναι πιο επικεντρωμένο «στα καθημερινά προβλήματα των Μοσχοβιτών και λιγότερο στα πολιτικά».

Σύμφωνα με την εφημερίδα της αντιπολίτευσης Gazeta, οι Αρχές υπενθύμισαν στον Λεμπέντεφ, τον ιδιοκτήτη της εφημερίδας, ότι έχει μια τράπεζα και τού συνέστησαν να επικεντρωθεί στις τραπεζικές του υποθέσεις. Αν και ο ίδιος επικαλέστηκε θέματα κερδοφορίας, η εφημερίδα εκτιμά ότι ο Λεμπέντεφ ίσως να φοβήθηκε.

Την περασμένη Παρασκευή ο Πούτιν διέψευσε το δημοσίευμα που αποκάλυπτε ότι χώρισε μυστικά πριν δύο μήνες από την 50χρονη Λιουντμίλα και σχεδιάζει να παντρευτεί την κατά 30 χρόνια μικρότερή του ευλύγιστη Αλίνα.

Περισσότερα Naked News:


Διαδώστε το: Share on Facebook Add to Del.icio.us DiggIt! Add to Technorati Add to Google Bookmarks Buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βάλε το Greek Gossip widget στο blog σου


@ ads.freestuff.gr Δωρεάν Διαφήμιση


AdBanner ExchangeAds.PcBoX.Gr Banner Exchange