Απριλίου 16, 2008

Κόβεται το "Ciao Darwin" του ΑΝΤ1 πριν αρχίσει;

Ciao Darwin Γεια σου Δαρβίνε Φερεντίνος Περρής Sartini ΑΝΤ1Σε τεντωμένο σκοινί βρίσκεται το "Ciao Darwin" του ΑΝΤ1 πριν καν αρχίσει να προβάλλεται. Το παιχνίδι που θα παρουσίαζε ο Χρήστος Φερεντίνος πιθανότατα κόβεται χωρίς να το δούμε καν στις οθόνες μας.

Το κλίμα μεταξύ του γνωστού παρουσιαστή, του αρχισυντάκτη Βαγγέλη Περρή και του σκηνοθέτη Stefano Sartini δεν είναι καθόλου καλό και το τηλεπαιχνίδι ναυαγεί.

Τι οδήγησε στο πρόωρο κόψιμο του "Γεια σου Δαρβίνε";

Κατά πάσα πιθανότητα, δεν θα μάθουμε ποτέ με τί θα μοιάζει ο άνθρωπος της επόμενης χιλιετίας. Το άσχημο κλίμα κατά τη διάρκεια των πρώτων γυρισμάτων είναι κάτι παραπάνω από εμφανές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τσακωμοί μεταξύ των Φερεντίνου, Περρή και Sartini για το ποιος κάνει κουμάντο στην εκπομπή είναι διαρκείς. Η φράση «cut, δεν λες εσύ αλλά μόνο εγώ», που ακούστηκε στο τελευταίο γύρισμα, είναι ενδεικτική του κλίματος.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε οτι ακόμα δεν έχουμε δει τρέιλερ του "Γεια σου Δαρβίνε" στον ΑΝΤ1, παρ' όλο που η εκπομπή υποτίθεται οτι θα έβγαινε στον αέρα τις επόμενες μέρες. Φαίνεται λοιπόν οτι τα κοψίματα εκπομπών από το κανάλι του Αμαρουσίου δεν έχουν τέλος για φέτος.

Διαβάστε τι θα γινόταν στο "Ciao Darwin" αν έβγαινε στις οθόνες μας (ή αν ο ΑΝΤ1 το σώσει την τελευταία στιγμή).

Περισσότερα Naked News:


Διαδώστε το: Share on Facebook Add to Del.icio.us DiggIt! Add to Technorati Add to Google Bookmarks Buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βάλε το Greek Gossip widget στο blog σου


@ ads.freestuff.gr Δωρεάν Διαφήμιση


AdBanner Exchange



Ads.PcBoX.Gr Banner Exchange