Απριλίου 30, 2008

Σεξουαλικό σκάνδαλο με Ρονάλντο, τραβεστί και ναρκωτικά

Ο Ρονάλντο δεν τα καταφέρνει και πολύ καλά τον τελευταίο καιρό στο γήπεδο, αλλά το ίδιο φαίνεται πως του συνέβη και στη σεξουαλική του ζωή.

Σε πρόσφατο ταξίδι του στη Βραζιλία, πιάστηκε σε σεξουαλικό σκάνδαλο με τρεις τραβεστί και κατηγορείται οτι έκανε χρήση ναρκωτικών.

Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες, αλλά ένα βίντεο που τραβήχτηκε από μία από τις τραβεστί πιστοποιεί ότι κάτι συνέβη.

Διαβάστε πώς μπλέχτηκε ο Ρονάλντο στο σκάνδαλο και δείτε το επίμαχο βίντεο:

Στο Ρίο ντε Ζανέιρο, όπου βρίσκεται ο ποδοσφαιριστής της Μίλαν, προκειμένου να αναρρώσει από τον τραυματισμό του στο δεξί γόνατο, είχε προφανώς όρεξη για "περιπετειούλες".

Γι' αυτόν ακριβώς το λόγο, ο Βραζιλιάνος επιθετικός πήγε σε ένα μοτέλ με συντροφιά μια ιερόδουλη. Εκτός αυτής, ο Ρονάλντο ήθελε περισσότερη παρέα και γι' αυτό τηλεφώνησε σε ένα αρμόδιο γραφείο παραγγέλνοντας άλλες δύο κοπέλες για να περάσει το βράδυ της Δευτέρας.

Τελικά, όμως, αποδείχθηκε πως οι τρεις "φίλες" του Βραζιλιάνου, ήταν άντρες τραβεστί. Ο Ρονάλντο αρνήθηκε να τις (τους) πληρώσει και κάπου εκεί ξεκίνησε το "δράμα" του ποδοσφαιριστή.

Οι "κοπέλες", θέλοντας να λάβουν τα χρήματα για τις υπηρεσίες τους, κατέφυγαν στην αστυνομία, κατηγορώντας τον Ρονάλντο ότι τις άφησε απλήρωτες, με τον Βραζιλιάνο να καταλήγει και αυτός στο αστυνομικό τμήμα.

Σύμφωνα με την εκδοχή της τραβεστί Αντρέ Λουίς Ριμπέιρο Αλμπερτίνο, ο ποδοσφαιριστής την "έστειλε" να αγοράσει ναρκωτικά, ενώ αυτός είχε παραμείνει στο μοτέλ με τις άλλες δύο.

Προκειμένου να υπερασπιστεί τον εαυτό του, ο Ρονάλντο δήλωσε πως έδωσε 380 ευρώ στις ιερόδουλες, αλλά μία από αυτές τον εκβίασε, ζητώντας του 20.000 ευρώ, για να μην του προσάψει την κατηγορία της χρήσης ναρκωτικών και δημιουργηθεί σκάνδαλο.

Ταυτόχρονα, ο σύμβουλος του παίκτη εξέδωσε ανακοίνωση, όπου αναφέρεται πως ο ποδοσφαιριστής δεν έχει κάνει ποτέ χρήση ναρκωτικών ουσιών και πως έχει πέσει θύμα εκβιασμού.

Δείτε το βίντεο που τράβηξε μία εκ των "ιερόδουλων":



Η αστυνομία του Ρίο ντε Ζανέιρο ξεκίνησε την Τρίτη έρευνα με σκοπό την εξεύρεση στοιχείων, που να αποδεικνύουν τον εκβιασμό της Αλμπερτίνο. Σύμφωνα πάντως με τον υπεύθυνο της έρευνας, η εκδοχή του Ρονάλντο είναι πιό πιστευτή.

Περισσότερα Naked News:


Διαδώστε το: Share on Facebook Add to Del.icio.us DiggIt! Add to Technorati Add to Google Bookmarks Buzz it!

2 σχόλια:

Βάλε το Greek Gossip widget στο blog σου


@ ads.freestuff.gr Δωρεάν Διαφήμιση


AdBanner Exchange



Ads.PcBoX.Gr Banner Exchange