Απριλίου 20, 2008

Αμφίβολη η πραγματοποίηση του "Extreme Makeover"

Extreme makeover MEGAΓια το καινούργιο ριάλιτι του MEGA, "Extreme Makeover" γράψαμε αρχικά πριν από έναν μήνα. Την υπόθεση την παρακολουθούμε στενά γιατί το παιχνίδι είναι πραγματικά καινούργιο για τα ελληνικά δεδομένα και αμφιλεγόμενο.

Πριν μερικές βδομάδες σας γράψαμε για τις αντιδράσεις που έχουν ακουστεί για το τηλεπαιχνίδι όπου πλαστικοί χειρουργοί, οδοντίατροι, ψυχολόγοι κλπ πραγματοποιούν extreme μεταμόρφωσεις παιχτών.

Οι πληροφορίες μας επιβεβαιώνονται, καθώς έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες για τα προβλήματα που ίσως εμποδίσουν το παιχνίδι να βγει στον αέρα:

Oι αιτήσεις συμμετοχής για το Extreme Makeover ανέρχονται σε 4.000, νούμερο πολύ μικρότερο από άλλα ριάλιτι, αλλά όχι απαγορευτικό για την διεξαγωγή του παιχνιδιού. Το κανάλι θα δέχεται αιτήσεις μέχρι και τα τέλη Μαϊου, ενώ τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν το καλοκαίρι. Δείτε την online αίτηση.

Ωστόσο, η τύχη του παιχνιδιού είναι αμφίβολη γιατί υπάρχει πρόβλημα με τους γιατρούς που θα συμμετέχουν. Το MEGA ζήτησε άδεια από τον Ιατρικό Σύλλογο για να προσλάβει πλαστικούς χειρουργούς, οφθαλμίατρους, οδοντίατρους, ορθοδοντικούς, δερματολόγους, ψυχίατρους και άλλες ειδικότητες, που θα "μεταμορφώσουν" τους παίχτες υπό το "βλέμμα" της τηλεοπτικής κάμερας. Το αίτημα τους όμως δεν έγινε δεκτό ή τουλάχιστον όχι ακόμα. Ο Ιατρικός Σύλλογος προβληματίζεται για το αν παραβιάζονται τα ανθρώπινα δικαιώματα και το ιατρικό απόρρητο. Έτσι, η ειδική άδεια που απαιτείται, δεν έχει δοθεί ακόμα. Οι συζητήσεις πάντως της παραγωγής με τον Ιατρικό Σύλλογο συνεχίζονται.

Προβλήματα ίσως υπάρξουν και με το Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο που δεν βλέπει με καλό μάτι την εκπομπή.

Διαβάστε περισσότερα για το "Extreme Makeover" και την επιτυχία του στο εξωτερικό, αλλά και τις πρώτες αντιδράσεις σε αυτό.

Λέτε να κοπει κι αυτό πριν καν αρχίσει, όπως και το "Ciao Darwin" του ΑΝΤ1; Εμείς μια υπόθεση κάνουμε...

Περισσότερα Naked News:


Διαδώστε το: Share on Facebook Add to Del.icio.us DiggIt! Add to Technorati Add to Google Bookmarks Buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βάλε το Greek Gossip widget στο blog σου


@ ads.freestuff.gr Δωρεάν Διαφήμιση


AdBanner Exchange



Ads.PcBoX.Gr Banner Exchange