Απριλίου 20, 2008

Η Βανδή κάνει επίθεση φιλίας στην Βίσση

Η αντιπαλότητα μεταξύ της Δέσποινας Βανδή και της Άννας Βίσση, που πολλές φορές ξεκινάει από τους φανς τους, δεν είναι πια είδηση. Όταν όμως η μια εκφράζει θαυμασμό για την άλλη και μάλιστα παίζει τα τραγούδια της δημόσια, τότε αυτό είναι είδηση και μάλιστα μεγάλη.

Η Δέσποινα Βανδή ανέλαβε πριν μερικές μέρες χρέη ραδιοφωνικού παραγωγού στον «Sfera» και έπαίξε τα αγαπημένα της κομμάτια. Η γνωστή τραγουδίστρια εξέπληξε όλους όταν ξεκίνησε το πρόγραμμα της με ποια άλλη, την Άννα Βίσση!

Ποιο τραδούδι της Άννας έπαιξε η Βανδή και τι είπε για την "συνάδελφο" της;

Η Δέσποινα έπαιξε το παλιότερο τραγούδι της Βίσση και του Καρβέλα «Τρελαίνομαι» και μάλιστα έκανε κι ένα μικρό πρόλογο πριν το παίξει. Είπε λοιπόν ότι θα βάλει ένα αγαπημένο της τραγούδι της Άννας, προσθέτοντας οτι με όσα ακούγονται δεν θα μπορούσε να μη βάλει Βίσση στην «εκπομπή» της.

Η νέα επίθεση φιλίας της Βανδή έρχεται να προστεθεί σε παλιότερη δήλωση της στο Κοσμοράδιο της Θεσσαλονίκης οτι "θα ήταν πάρα πολύ καλή η ιδέα να συνεργαστεί με την Άννα Βίσση μια που ένα τέτοιο στοίχημα θα είχε σίγουρη επιτυχία". Εμείς σας παρουσιάζουμε μια φανταστική συνομιλία της Δέσποινας με την Άννα, που ίσως όμως να μοιάζει αληθινή εάν η συνεργασία των δύο σταρ γίνει πραγματικότητα!

Η συνομιλία της Βίσση με την Βανδή



Η Δέσποινα Βανδή διανύει μια καλή φάση της καριέρας της με τον ελληνικό δίσκο της να παίζει πολύ στα ραδιόφωνα και με μια νέα ευρωπαική επιτυχία, το "Destiny". Η Άννα Βίσση προσπαθεί να ξεπεράσει την ρήξη της με τον Νίκο Καρβέλα, με τον οποίο δεν θα συνεργαστεί στον επόμενο δίσκο. Η είδηση οτι μπορεί να συνεργαστεί με τον Γιάννη Πάριο φέρνει αέρα αισιοδοξίας στα μελλοντικά επαγγελματικά της σχέδια.

Πάντως, παρ' όλο που η Βανδή έχει μιλήσει αρκετές φορές για μια πιθανή συνεργασία με την Βίσση, η Άννα δεν έχει απαντήσει ακόμα... γιατί;

Περισσότερα Naked News:


Διαδώστε το: Share on Facebook Add to Del.icio.us DiggIt! Add to Technorati Add to Google Bookmarks Buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βάλε το Greek Gossip widget στο blog σου


@ ads.freestuff.gr Δωρεάν Διαφήμιση


AdBanner Exchange



Ads.PcBoX.Gr Banner Exchange