Απριλίου 07, 2008

"Ciao Darwin" με Φερεντίνο, Περρή και Sartini στον ΑΝΤ1

Ciao Darwin Γεια σου Δαρβίνε Φερεντίνος Περρής Sartini ΑΝΤ1Η επανένωση του Stefano Sartini και του Βαγγέλη Περρή είναι γεγονός. Μόνο η Ρούλα Κορομηλά λείπει για να εχουμε την αναβίωση του πιο επιτυχημένου, ίσως, σόου της ελληνικής τηλεόρασης, του ΜΠΡΑΒΟ. Αντί Ρούλας όμως, θα έχουμε τον Χρήστο Φερεντίνο στο νέο παιχνίδι-σόου "Ciao Darwin" που έρχεται στον ΑΝΤ1.

Η νέα εκπομπή του ΑΝΤ1 έρχεται να ζωντανέψει τα βράδια του Σαββάτου και κάτι μας λέει οτι θα τα πάει καλύτερα από το μουδιασμένο "Show me the money".

Τι θα γίνεται λοιπόν το "Ciao Darwin" ή "Γεια σου Δαρβίνε" επι το ελληνικότερον;

Στο παιχνίδι θα συμμετέχουν δύο αντίθετες ομάδες, που θα μάχονται να αποδείξουν η καθεμία την ανωτερότητά της. Η κάθε ομάδα αποτελείται από 25 άτομα. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, ορισμένοι από τους παίκτες θα υπερασπιστούν το "είδος" τους μέσα από μια σειρά δοκιμασιών που καλύπτουν μεγάλη γκάμα ικανοτήτων, αλλά και χιούμορ.

Το παιχνίδι έχει όμως και στοιχεία ριάλιτι, καθώς την νικητήρια ομάδα θα αποφασίζει το κοινό με επί τόπου ψηφοφορία.

Επιπλέον, οι αρχηγοί των ομάδων που διαγωνίζονται κάθε εβδομάδα στο "Γεια σου, Δαρβίνε" θα είναι πάντα επώνυμοι εκπρόσωποι του είδους τους. Μπορούμε λοιπόν να φανταστούμε τον Γιάννη Ζουγανέλη ως αρχηγό των φαλακρών, την Τζούλια Αλεξανδράτου αρχηγό των ξανθιών και την Μαρία Παπασωτηρίου ως αρχηγό των... άσχημων.

Το σόου θα προβάλλεται κάθε Σάββατο και φιλοδοξεί να βοηθήσει τον ΑΝΤ1 στην δύσκολη μάχη της τηλεθέασης. Εμείς να ευχηθούμε να στεριώσει και μακριά από... κοψήματα!

Περισσότερα Naked News:


Διαδώστε το: Share on Facebook Add to Del.icio.us DiggIt! Add to Technorati Add to Google Bookmarks Buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βάλε το Greek Gossip widget στο blog σου


@ ads.freestuff.gr Δωρεάν Διαφήμιση


AdBanner Exchange



Ads.PcBoX.Gr Banner Exchange