Απριλίου 05, 2008

Ο έγκυος άντρας μιλάει στην Oprah για το... πέος του

Άντρας έγκυος ΗΠΑ - Man pregnantΓια τον πρώτο άντρα που έμεινε έγκυος στις ΗΠΑ έχουμε ήδη γράψει. Πολλοί δεν πίστεψαν οτι η είδηση αυτή είναι αληθινή. Για να αποδείξει λοιπόν οτι είναι πράγματι έγκυος, ο Thomas Beatie μίλησε ζωντανά στην εκπομπή της Oprah Winfrey, της "Τατιάνας Στεφανίδου" της Αμερικής...

O Τόμας Μπίτι εμφανίστηκε κρατώντας τη φουσκωμένη του κοιλιά, ενώ λίγη ώρα αργότερα προβλήθηκαν και φωτογραφίες από την εποχή που ήταν γυναίκα, αφού έτσι γεννήθηκε.

Δείτε ένα απίστευτο απόσπασμα από την συνέντευξη του άντρα εγκύου, όπου εξηγεί πώς... η κλειτορίδα γίνεται πέος (!)



Ο 34χρονος πλέον Beatie, δήλωσε στο σόου ότι φοβάται για την ασφάλεια τόσο του ίδιου, όσο κυρίως του μωρού που κυοφορεί, εξαιτίας της αλλαγής φύλου στην οποία έχει υποβληθεί. "Η κόρη μας αντιμετωπίζει τεράστια φυσικά και κοινωνικά εμπόδια για να έλθει στη ζωή", δήλωσε ο Beatie, που παραδέχθηκε ότι οι περισσότεροι γιατροί αρνούνταν να τον αναλάβουν και μάλιστα ένας από αυτούς του είπε: "Το παιδί σου είναι μία αηδία".

Ο Μπίτι και η 45χρονη γυναίκα του δήλωσαν ότι περιμένουν πώς και πώς τη γέννηση του πρώτου τους παιδιού, που είναι κοριτσάκι και αναμένεται στα μέσα Ιουλίου.

Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες για το πώς ο Thomas Beatie αποφάσισε να γίνει άντρας και να μείνει έγκυος.

Περισσότερα Naked News:


Διαδώστε το: Share on Facebook Add to Del.icio.us DiggIt! Add to Technorati Add to Google Bookmarks Buzz it!

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος4/05/2008 5:47 μ.μ.

    eleos mas zalisate ton erota me tin egxirismeni lesbia gia na mas pisete na pantrftite kai na parete pedia.exoume sovara provlimata na epilisome kai oxi xavalediarika provlimata mionotiton.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος4/06/2008 6:32 π.μ.

    Χα χα, σε μας αναφέρεσαι; Συγκρατήσου φίλε, μια ακόμα παράξενη είδηση είναι που τραβάει την προσοχή όλων, ακριβώς γιατί είναι τόσο ασυνήθιστη, τίποτα παραπάνω :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Βάλε το Greek Gossip widget στο blog σου


@ ads.freestuff.gr Δωρεάν Διαφήμιση


AdBanner Exchange



Ads.PcBoX.Gr Banner Exchange