Απριλίου 19, 2008

Party girls του Hollywood: φωτογραφίες και videos

Paris Hilton Britney Spears Lindsay LohanΣε προηγούμενα ποστς σας παρουσιάσαμε τα 7 party girls του Χόλιγουντ ένα προς ένα. Εδώ κάνουμε μια ανακεφαλαίωση για τους λόγους που επιλέξαμε την κάθε μια.

Χορεύουν, πίνουν και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να προκαλούν σκάνδαλα και να ξενυχτάνε. Πρόκειται για γυναίκες που εκτός από το να μπαινοβγαίνουν στα αστυνομικά τμήματα, μπαινοβγαίνουν και στις φαντασιώσεις πολλών αντρών του πλανήτη. Ποιες είναι;



1. Paris Hilton
Η Πάρις Χίλτον έγινε συνώνυμη του σέξι κακομαθημένου πλουσιοκόριτσου. Έχει περάσει από τον κινηματογράφο, έχει βγάλει το δικό της cd, αλλά τίποτα δε συγκρίνεται με την σκανδαλώδη home made ταινία της «A night in Paris». Εμείς σας παρουσιάσαμε το πρόσφατο στριπτίζ της σε κλάμπ της Καλιφόρνιας.

2. Lindsay Lohan
Η Λίντσεϊ Λόχαν συλλαμβάνεται επειδή οδηγάει υπό την επήρεια αλκοόλ και μπαινοβγαίνει στις κλινικές αποτοξίνωσης με τον ίδιο ρυθμό που μπαινοβγαίνει στα parties και τα club. Ας κάνει ότι θέλει, εμάς μας αρέσει και ιδιαίτερα όταν κρατάει αυτόματο όπλο.

3. Nicole Richie
Όταν έπιασαν την Νικόλ Ρίτσι να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ, καταδικάστηκε σε φυλάκιση. Επειδή όμως έμεινε έγκυος, έμεινε μόνο λίγες ώρες μέσα στο κελί, τσαντίζοντας την Paris, που πέρασε τα «πάνδεινα» τις 20 μέρες της στη στενή. Εμείς τις θυμόμαστε αγαπημένες και ημίγυμνες, όπως στο εν λόγω βίντεο.

4. Mary Kate Olsen
Η Μέρι Κέιτ Όλσεν τα είχε με τον Σταύρο Νιάρχο, πριν της τον κλέψει η Πάρις. Πέρα από την άσωτη ζωή της στα κλαμπς του Los Ageles, η Μέρι Κέιτ είνα γνωστή και για το πρόβλημα νευρικής ανορεξίας που σας παρουσιάσαμε.

5. Tara Reid
Η σέξι Τάρα μεθάει, χορεύει σαν τρελή και φλερτάρει ασύστολα τους άντρες. Άλλοτε φαίνεται σαν καυτή Αμερικάνα με σέξι καμπύλες και διαθέσεις κι άλλοτε απλά σαν μια μεθυσμένη και ξεμαλλιασμένη ξανθιά. Ή μήπως είναι το ίδιο;

6. Misha Barton
Η άτακτη Μίσα Μπάρτον δεν έχει και την καλύτερη φήμη στο Χόλιγουντ. Ως άλλη... Τζούλια Αλεξανδράτου, η Μίσα στραβώνει την φάτσα της, υιοθετεί σνομπ υφος της και δήθεν στυλάκι που σε κάνουν να την αντιπαθείς. Ένα party girl όμως είναι πάντα αμφιλεγόμενο.

7. Britney Spears
Λείπει ο Μαρτης από την Σαρακοστή; Η πάλαι ποτέ σέξι φιγούρα της Μπρίτνεϊ Σπίαρς έχει εξαφανιστεί κι έχει δώσει τη θέση της στα περιττά κιλά, τις περούκες και το μεθυσμένο χαμόγελο. Ένα θυελλώδες διαζύγιο, δεκάδες φωτογραφίες με τα εσώρουχα της εκτεθειμένα (ή και χωρίς αυτά) κι ένα αποτυχημένο αισθητικά come back, υποδηλώνουν την πτώση της πρώην "πριγκίπισσας" της ποπ.

Αν θέλετε κι άλλες πληροφορίες, ρωτήστε τον Πάρη Κασιδόκωστα και τον Στάυρο Νιάρχο που είναι κολλητοί τους.

Περισσότερα Naked News:


Διαδώστε το: Share on Facebook Add to Del.icio.us DiggIt! Add to Technorati Add to Google Bookmarks Buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βάλε το Greek Gossip widget στο blog σου


@ ads.freestuff.gr Δωρεάν Διαφήμιση


AdBanner Exchange



Ads.PcBoX.Gr Banner Exchange