Απριλίου 08, 2008

Έλληνας στρατιωτικός προκαλεί στον γάμο με Τουρκάλα

Μιχάλης Κουτσακιόζης Mihailis Kutsakiozis Seval KelebikΠρώτο θέμα στην γειτονική χώρα είναι η είδηση οτι Έλληνας γαμπρός εγκατέλειψε την Τουρκία αφού παντρέυτηκε μια Τουρκάλα στο Αϊβαλί και "πρόσβαλε" την τουρκική σημαία. Ο Έλληνας στρατιωτικός Μιχάλης Κουτσακιόζης (φωτογραφία δεξιά), 38 χρονών, παντρεύτηκε την 33χρονη Τουρκάλα Seval Kelebik στο δημαρχείο του Αϊβαλί το Σάββατο, 5 Απριλίου.

Σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα, αφού υπέγραψε τα χαρτιά του γάμου, ο Έλληνας στρατιωτικός εμφάνισε φωτογραφία του πατέρα του φωνάζοντας οτι τον σκότωσαν οι Τούρκοι, και έφυγε από το δημαρχείο. Τι ακολούθησε, και πώς ο Έλληνας βρέθηκε εκτός Τουρκίας;

Ο Έλληνας γαμπρός συνελήφθη από την τουρκική αστυνομία με την κατηγορία οτι "προσέβαλε το τουρκικό έθνος". Σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα, ο Κουτσακιόζης δήλωσε οτι τόσο ο ίδιος όσο και η γυναίκα του είναι "νευρικοί" άνθρωποι και σκοπεύουν να ζήσουν αγαπημένα στην Λέσβο, αν εκείνη θέλει να τον ακολουθήσει. Ο Έλληνας στρατιωτικός αρνήθηκε οτι πρόσβαλε την τούρκικη σημαία. Την ίδια στιγμή, η μητέρα του Κουτσακιόζη, Παναγιώτα Τζάτζου, δήλωσε οτι θα δεχτεί με χαρά την Kelebik ως νύφη της, αν αυτό είναι το θέλημα του γιου της.

Φίλοι του γαμπρού λένε οτι ο Κουτσακιόζης δεν είχε κακές προθέσεις φέρνοντας την φωτογραφία του πατέρα του στο γάμο. Οι ίδιοι λένε οτι ο Κουτσακιόζης έφερε την φωτογραφία σαν ενθύμιο καθώς δεν έχει άλλους συγγενείς εκτός από την μητέρα του.

Αφού τελείωσε η 45λεπτη ανάκριση του στην αστυνομία, ο Κουτσακιόζης γύρισε στο ξενοδοχείο, μάζεψε τα πράγματα του και έφυγε από την Τουρκία. Από το Αϊβαλί πήρε το καράβι για την Μυτιλήνη μαζί με τη μητέρα του, αλλά χωρίς την Τουρκάλα γυναίκα του. Η Κελεμπίκ δήλωσε οτι δεν σκοπεύει να ζητήσει διαζύγιο, τουλάχιστον όχι ακόμα, αλλά θέλει να σκεφτεί τι έγινε και να αποφασίσει αργότερα.

Το θέμα περιπλέκεται περισσότερο, καθώς ο Κουτσακιόζης είναι στρατιωτικός και η κατηγορία προσβολής εθνικών συμβόλων μπορεί να προκαλέσει πονοκεφάλους στον ελληνικό στρατό. Αυτό τουλάχιστον φοβούνται Έλληνες αξιωματούχοι και μελετάνε το ενδεχόμενο αποστράτευσης του.

Περισσότερα Naked News:


Διαδώστε το: Share on Facebook Add to Del.icio.us DiggIt! Add to Technorati Add to Google Bookmarks Buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βάλε το Greek Gossip widget στο blog σου


@ ads.freestuff.gr Δωρεάν Διαφήμιση


AdBanner Exchange



Ads.PcBoX.Gr Banner Exchange