Απριλίου 13, 2008

Ακούστε το νέο τραγούδι της Παπαρίζου

Helena Paparizou Porta ston Ourano - Έλενα Παπαρίζου EurovisionΗ Έλενα Παπαρίζου επιστρέφει δυναμικά με νέο τραγούδι και μια μεγάλη περιοδεία σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Εδώ και μερικές μέρες το κομμάτι "Πόρτα στον Ουρανό" παίζει στα ραδιόφωνα, ενώ το νέο της CD θα κυκλοφορήσει στα μέσα Μαϊου. Ακούστε το νέο τραγούδι της Έλενας παρακάτω:






Η φωτογράφηση για το εξώφυλλο του νέου CD πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες και η Έλενα Παπαρίζου εμφανίζεται ανανεωμένη και όμορφη. Φωτογράφος ήταν ο Κώστας Αυγούλης που κυριολεκτικά έδωσε τον καλύτερό του εαυτό. Η φωτογράφηση έγινε σε 2 μέρες και κράτησε συνολικά πάνω 30 ώρες.

Μαζί με την κυκλοφορία του νέου της album, η Έλενα ετοιμάζεται για την πρώτη της μεγάλη περιοδεία σε ολόκληρη την Ελλάδα, όπου οι fan της σε κάθε γωνιά της χώρας θα έχουν την ευκαιρία να την απολαύσουν να ερμηνεύει ζωντανά όλες τις μεγάλες της επιτυχίες. Μαζί της θα είναι ο Μάνος Πυροβολάκης.

Και ενώ οι φήμες οτι η Παπαρίζου χώρισε φαίνεται να διαψεύδονται (αν και κρίση στη σχέση της υπάρχει), αίσθηση κάνει η είδηση οτι η Έλενα θα κυκλοφόρησει... σοκολατένια αυγά. Οι νονοί τρέχουν και δεν φτάνουν, καθώς τα βαφτιστήρια έχουν απαιτήσεις!

Περισσότερα Naked News:


Διαδώστε το: Share on Facebook Add to Del.icio.us DiggIt! Add to Technorati Add to Google Bookmarks Buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βάλε το Greek Gossip widget στο blog σου


@ ads.freestuff.gr Δωρεάν Διαφήμιση


AdBanner Exchange



Ads.PcBoX.Gr Banner Exchange