Απριλίου 07, 2008

Τι οδήγησε στην ρήξη Βίσση - Καρβέλα

Τι οδήγησε στην οριστική ρήξη Άννα Βίσσης - Νίκου ΚαρβέλαΠέρασαν έναν χωρισμό, πολλούς καβγάδες και περιπέτειες, κι όμως έμειναν φίλοι. Φαίνεται οτι ύστερα από 26 χρόνια κοινής πορείας, η Άννα Βίσση και ο Νίκος Καρβέλας περνάνε την πρώτη τους σοβαρή κρίση. Επέλεξαν να μην έχουν πια καμιά επαφή, χώρισαν τελειωτικά τις περιουσίες τους, ενώ συζητιέται έντονα η μη συμμετοχή του Καρβέλα στον καινούργιο δίσκο της Βίσση.

Τι οδήγησε στο οριστικό διαζύγιο Βίσσης - Καρβέλα; Η Eurovision, η διαμάχη της Άννας με την Polyvideo και η σχέση με την Αννίτα Πάνια φαίνεται να είναι μερικοί από τους λόγους. Ας δούμε τι γράφει το Down Town για τις αιτίες που ψύχραναν το πρώην ζευγάρι:

«Εμείς δεν μπορεί να χωρίσουμε, εμείς μια ζωή θ' αγαπιόμαστε»

Τι συνέβη: Φίλοι του ζευγαριού συζητάνε για την αλλαγή της συμπεριφοράς του Νίκου προς την Άννα. Λες και δεν ενδιαφέρεται πια να της γράψει τραγού­δια, λες και τη βάζει να κάνει πράγματα στα οποία μετά την αφήνει μόνη της να «καθαρίσει», με το άλλοθι πως "τη λατρεύει ο κόσμος".

Anna Vissi Everything EurovsionΈνα τρανταχτό παράδειγμα είναι η συμμετοχή της στην Eurovision. Η Άννα δεν θα έμπαινε ποτέ σε αυτή τη διαδικασία, αν δεν την έπει­θε ο Νίκος, που θεωρούσε πως αυτό θα αποτελούσε ένα καλό εισι­τήριο για μια ευρωπαϊκή καριέρα. Από την άλλη, η Άννα δεν θα ένι­ωθε καθόλου καλά αν δεν πήγαινε στο διαγωνισμό με τραγούδι του Νίκου. Το «Everything» έφτασε μέχρι την 9η θέση, τα προγνωστικά διαψεύ­δονται, και η Άννα δέχεται βαριά πυρά από πολλούς. Στο τέλος της βραδιάς, βγαίνει μόνη της από το καμαρίνι για να αντιμετωπί­σει τις κάμερες και δείχνει φανερά στενοχωρημένη που δεν χάρισε στην Ελλάδα μία καλύτερη θέση. Ο Νίκος έχει ήδη φύγει με την Αν­νίτα. Πολύ αργότερα, συναντιούνται όλοι μαζί στην Εκάλη.

Στα 26 χρόνια της κοινής τους προσωπικής και επαγγελματικής πορείας οι δυο τους αλληλοστηρίζονταν στα πάντα. Ο Νίκος ως «εκρηκτικός» άνοιγε συχνά μέτωπα, τα οποία κάλυπτε η Άννα, είτε συμφωνώντας είτε όχι. «Θρυλικά» μέτωπα εί­χαν ανοίξει με σκάνδαλα όπως η περίφημη υποτιθέ­μενη «επίθεση» στον Μά­ριο Φραγκούλη, καθώς και με πολλούς επιχειρηματί­ες της νύχτας, συνεργάτες και πολύ συχνά με κολλη­τούς φίλους της Άννας. Άν­θρωποι που γνωρίζουν την Άννα λένε πως ποτέ δεν θα έμπαινε στη διαδικασία να απαντήσει στον Λάκη Λαζόπουλο μέσω της τηλεόρασης, πως ποτέ δεν αναφερόταν με άσχημο τρόπο σε κα­νέναν -πόσο μάλλον να αποκαλέσει τη Δέσποινα Βανδή «καλύτερο μίμο» της δημοσίως. Σιγά σιγά λοιπόν η Άννα άρχισε να φαίνεται πιο απόμακρη, λες και δεν ήθελε πια να χρεώνεται θέσεις και απόψεις που δεν θα υιοθετούσε ποτέ.

Το θέμα όμως που απομάκρυνε τον Νίκο και την Άννα δεν ήταν άλλο από το aftermath της δικαστικής της διαμάχης με την εταιρία παραγωγής Polyvideo. Μια διαμάχη που χρεώθηκε εξολοκλήρου στην Άννα. Όσο κι αν δεν ήθελε να το δείξει, η Άννα στενοχωρήθηκε πραγματικά από την εξέλιξη της ιστορίας, γι' αυτό και έκανε όλο και μεγαλύτερες τις διαμονές της στο Los Angeles. Μέσα της γνώριζε ότι ήταν ένα θέμα που δεν θα είχε φτάσει ποτέ στα δικαστήρια, αν ο τότε manager της, Νίκος Καρβέλας, είχε φροντίσει να το αντιμετωπίσει όσο ήταν ακόμη νωρίς, χωρίς πείσμα­τα και ακούγοντας τους δικηγόρους τους. Ο Νίκος σε συνέντευξή του πα­ραδέχτηκε το λάθος του μετανοημέ­νος, αφού είναι γνωστό ότι η αποχώ­ρησή της από το τηλεοπτικό show "Με Αγάπη, Άννα" είχε γίνει κατόπιν δικής του επιθυμίας, όπως και είναι γνωστό το ότι εκείνη ποτέ δεν ασχολιόταν με μη καλλι­τεχνικά θέματα.

Με τη βοήθεια του Χρή­στου Ψωμόπουλου τελικά η Άννα Βίσση κατάφερε να ξεπεράσει το γολγοθά των δύο τελευταίων χρόνων και ίσως και το γε­γονός ότι για πρώτη φορά ένιωσε πως έχει κάποιο ουσιαστικό στήριγμα πλάι της ήταν και αυτό που την έκανε να γύ­ρει για πρώτη φορά προς το μέρος του τωρινού της συντρόφου.

Η γέννηση του γιου του Νίκου Καρβέλα και της Αννίτας Πάνια ήταν άλλο ένα σημαντικό στοιχείο ώστε τα πράγματα να είναι πια ξεκά­θαρα. Η βάφτιση του Αντρέα Καρβέλα θα γίνει το καλοκαίρι κι έτσι όπως βαίνουν τα πράγματα η Άννα δεν θα παρευρεθεί καν στο μυ­στήριο.

Οι φίλοι τους πιστεύουν πως μπόρα είναι, θα περάσει και κάποια στιγμή στο μέλλον θα καταφέρουν να τα βρουν. Ό,τι κι αν έχει συμβεί, υπάρχει πάντα ο πιο δυνατός και ου­σιαστικός συνδετικός τους κρίκος, η κόρη τους Σοφία Καρβέλα. Εξάλλου, δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που η Άννα έλεγε «χτες το βράδυ ομολογώ ότι μου έφυγαν κάτι δάκρυα, σκεπτόμενη πόσο δεμένοι εί­μαστε, τι έχουμε περάσει μαζί. Ο Καρβέλας έχει ένα καλό, αλλά το κα­λύτερο: Όταν χαμογελάει, τα ξεχνάς όλα».

Περισσότερα Naked News:


Διαδώστε το: Share on Facebook Add to Del.icio.us DiggIt! Add to Technorati Add to Google Bookmarks Buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βάλε το Greek Gossip widget στο blog σου


@ ads.freestuff.gr Δωρεάν Διαφήμιση


AdBanner Exchange



Ads.PcBoX.Gr Banner Exchange