Μαΐου 22, 2008

Άντρας-νύφη και γυναίκα-γαμπρός

Βρίσκετε κάτι παράξενο στην είδηση ότι ένας άνδρας και μία γυναίκα πρόκειται να παντρευτούν στην πόλη του Μεξικού; Εκ πρώτης όψεως όχι. Αν όμως κάποιος σας πει ότι τόσο ο γαμπρός όσο και η νύφη είναι... transexuals, τι θα πείτε;

Στο γάμο λοιπόν που πρόκειται να τελεστεί σε λίγες ημέρες στο Μεξικό, ο Jose Mauricio θα είναι η νύφη, ενώ η Maria del Socorro θα είναι επισήμως ο γαμπρός.

Πώς έφτασαν σε αυτό το... μπλέξιμο;

Μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης, το ζευγάρι αποφάσισε να ενωθεί ενώπιον Θεού και ανθρώπων και επέλεξε το Σάββατο, οπότε και γιορτάζεται η παγκόσμια ημέρα κατά της ομοφοβίας. Ωστόσο, υπάρχει ένα στοιχείο, το οποίο για άλλους αποτελεί σοβαρό πρόβλημα, για το ζευγάρι, όμως, αποτελεί μόνον μια μικρή λεπτομέρεια. Η σχετική νομοθεσία δεν επιτρέπει στο ζευγάρι να χρησιμοποιήσουν τα "χαϊδευτικά" τους ονόματα.

Και οι δυο τους θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν τα ονόματα με τα οποία βαφτίστηκαν και όχι αυτά που χρησιμοποιούν μετά την αλλαγή φύλου στην οποία υποβλήθηκαν πρόσφατα. Κι αυτό γιατί ο Jose Mauricio τώρα ακούει στο όνομα Diana Laura, ενώ η Maria del Socorro, δεν είναι πλέον Maria, αλλά... Mario.

Ο Mario, που παλιότερα ήταν Maria λοιπόν, σήμερα είναι 55 ετών και συνταξιούχος. Το κυριότερο χαρακτηριστικό της εμφάνισής του είναι το μούσι του, το οποίο είναι αποτέλεσμα της θεραπείας με ορμόνες στην οποία υποβλήθηκε. Πριν από έξι χρόνια υποβλήθηκε επίσης σε επέμβαση αφαίρεσης στήθους, έχει ακόμη όμως θηλυκά γεννητικά όργανα.

Όσο για την 45χρονη Diana Laura, πρώην Jose Mauricio, εκείνη - εκτός από όλα τα υπόλοιπα - διαθέτει δίπλωμα πανεπιστημίου ως ηλεκτρομηχανικός, έχει μακριά μαλλιά και άκρως γυναικείο σώμα, μετά την επέμβαση αλλαγής φύλου στην οποία υποβλήθηκε τον περασμένο Σεπτέμβρη.

"Ο Θεός δεν κάνει ποτέ λάθη. Αλλά η φύση κάνει", δήλωσε ο Mario, ο οποίος ισχυρίζεται ότι από την πρώτη στιγμή που γεννήθηκε ήθελε να είναι άνδρας.

Περισσότερες λεπτομέρειες ως προς τη διαδικασία δεν έχουν γίνει γνωστές. Και εδώ που τα λέμε, η μη δημοσιοποίηση περαιτέρω στοιχείων δεν είναι και τόσο κακό. Και που μάθαμε για... το μόριο του άντρα-εγκύου τι καταλάβαμε;

Διαβάστε την συνέχεια

Μαΐου 21, 2008

Η Ελλάδα στον τελικό και στην 21η θέση (video)

Συγχαρητήρια στην Καλομοίρα και σε όλη την ελληνική αποστολή για την πρόκριση της Ελλάδας στον τελικό της Eurovision!

Η Καλομοίρα ήταν άψογη φωνητικά και σκηνικά, αν και η σκηνοθεσία είχε αρκετά προβλήματα. Η τύχη χαμογέλασε στην Ελλάδα καθώς η Καλομοίρα κληρώθηκε να εμφανιστεί προς το τέλος του μεγάλου τελικού, χαμογέλασε όμως ακόμα περισσότερο στους μεγάλους αντιπάλους μας, τους Ρώσους...

Δείτε την εμφάνιση της Καλομοίρας στον ημιτελικό και την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων:



Οι αναλυτικές βαθμολογίες των χωρών θα ανακοινωθούν μετά τον τελικό της Eurovision στις 24 Μαϊου. Η Καλομοίρα πάντως πήρε το μεγαλύτερο χειροκρότημα στο Βελιγράδι.

Προβλήματα στην σκηνοθεσία υπήρξαν στην εμφάνιση της Καλομοίρας στον ημιτελικό και καλό είναι να τα προβάλουμε για να διορθωθούν στον τελικό:

  • Η Καλομοίρα ξεκινά στο σκοτάδι στην αρχή του τραγουδιού
  • Ο σκηνοθέτης δεν έπιασε καθόλου την αλλαγή του βιβλίου-καρδιάς
  • Σε πολλά τελειώματα πλάνων βλέπαμε το πάτωμα, το ταβάνι και γενικά ο,τιδήποτε αλλο εκτός από την σκηνή. Ήταν σαν να φτερνιζόταν ο κάμεραμαν και η κάμερα πήγαινε αλλού γι' αλλού.

    Μετά από κλήρωση που ακολούθησε τον ημιτελικό, η τύχη χαμογέλασε και πάλι στην Καλομοίρα που θα διαγωνιστεί στην 21η θέση στον τελικό, ενώ το άλλο μεγάλο φαβορί, ο Ρώσος Dima Bilan, θα εμφανιστεί 24ος, δηλαδή προτελευταίος.

    Η σειρά εμφάνισης των χωρών στον τελικό της Eurovision έχει ως εξής:

    01. Ρουμανία
    02. Ηνωμένο Βασίλειο
    04. Γερμανία
    05. Αρμενία
    06. Βοσνία - Ερζεγοβίνη
    07. Ισραήλ
    08. Φινλανδία
    10. Πολωνία
    19. Γαλλία
    20. Αζερμπαϊτζάν
    21. Ελλάδα
    22. Ισπανία
    23. Σερβία
    24. Ρωσία
    25. Νορβηγία

    Η Ελλάδα εμφανίζεται μετά την ροκ μπαλάντα του Αζερμπαϊτζάν, που έχει τελείως διαφορετικό στυλ από το τραγούδι μας, και αυτό είναι καλό. Την Ελλάδα ακολουθεί το ξεσηκωτικό ρεγκετόν της Ισπανίας που θα παλέψει με την Καλομοίρα στην μάχη των εντυπώσεων.

    Οι υπόλοιπες θέσεις θα καλυφθούν από τις 10 χώρες που θα περάσουν από τον δεύτερο ημιτελικό που θα γίνει την Πέμπτη 22 Μαϊου και θα μεταδοθεί από την ΝΕΤ στις 10 μμ.

    Δείτε το βίντεο από την τελευταία, όχι και τόσο καλή, πρόβα της Καλομοίρας για να δείτε πόσο καλύτερη είναι η εμφάνιση της την βραδιά του ημιτελικού.

    Καλή επιτυχία στον τελικό Ελλάδα!

    Διαβάστε την συνέχεια
  • Μαΐου 20, 2008

    Βίντεο από την τελική πρόβα της Καλομοίρας

    Σκοτεινά πλάνα, κακός ήχος, ασταθή φωνητικά... Όπως σας είπαμε σε προηγούμενο ποστ, άκρως ανησυχητική ήταν η χτεσινή απογευματινή πρόβα της Καλομοίρας.

    Να τονίσουμε οτι αυτά αφορούν την απογευματινή πρόβα. Στην βραδινή πρόβα (περίπου στις 23:30 την Δευτέρα) τα πράγματα πήγαν πολύ καλύτερα και τα χαμόγελα επέστρεψαν στην ελληνική αποστολή.

    Δείτε το βίντεο από την κακή απογευματινή πρόβα της Καλομοίρας:

    Τι ταβάνια είδαμε, τι πατώματα, τι κολώνες, όλα τα είχε η σκηνοθεσία της απογευματινής πρόβας της Ελλάδας... Η Καλομοίρα μέσα στα μαύρα σκοτάδια, οι πίσω φωνές υπερβολικά δυνατές, αυτός ο σκηνοθέτης τι πίνει και δεν μας δίνει; Δείτε και μόνοι σας:


    (Πηγή: kalomoira.net)

    Να τονίσουμε οτι στην βραδινή πρόβα όλα πήγαν πολύ καλύτερα για την Καλομοίρα που ήταν εξαιρετική φωνητικά. Η σκηνοθεσία βελτιώθηκε με περισσότερα κοντινά πλάνα και αλλαγή χρωμάτων στο φόντο. Η αισιοδοξία επέστρεψε στην ελληνική αποστολή.

    Καλή επιτυχία στην Καλομοίρα, εμείς της στέλνουμε όλη την θετική μας ενέργεια. Παιδιά, ό,τι και να γίνει, η Ελλάδα θα είναι το Σάββατο στον τελικό, γιατί αυτή η κοπέλα έχει άστρο! Ο ημιτελικός είναι στις 10 μμ σήμερα στην ΝΕΤ.

    Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες για τα προβλήματα της ελληνικής συμμετοχής και δείτε την προηγούμενη πρόβα της Καλομοίρας που ήταν πολύ καλύτερη.

    Διαβάστε την συνέχεια

    Παντρεύεται η Δήμητρα Ματσούκα

    Μαύρα μαντάτα για τον αντρικό πληθυσμό της χώρας. Η γυναίκα-φαντασίωση πολλών Ελλήνων αποφάσισε να "βάλει κουλούρα".

    Ο λόγος φυσικά για την Δήμητρα Ματσούκα, την γνωστή ηθοποιό που έγραψε ιστορία στην ελληνική τηλεόραση με τις αποκαλυπτικές και σέξι εμφανίσεις της σε διάφορες σειρές.

    Ποιος είναι ο τυχερός που παίρνει την Ματσούκα και πότε ο γάμος;

    Όπως μαθαίνουμε από το Λοιπόν, είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ και έχουν αποφασίσει να δηλώσουν την αγάπη που τους δένει ενώπιον Θεού και ανθρώπων. Μάλιστα, η επιθυμία τους είναι αυτό να γίνει σύντομα.

    Όταν πριν από τέσσερα περίπου χρόνια έγινε γνωστή η σχέση τους, όλοι θεώρησαν ότι πρόκειται για έναν επιπόλαιο έρωτα, που θα είχε σύντομη ημερομηνία λήξης. Τελικά, η εξέλιξη της σχέσης τους απέδειξε το εντελώς αντίθετο, αφού η Δήμητρα Ματσούκα και ο Αχιλλέας Βιγκόπουλος είναι αχώριστοι και ζουν ανέμελα τον έρωτά τους.

    Πολλοί όμως είναι οι θαυμαστές της Ματσούκα που θα στεναχωρηθούν, αφού η σέξι Δήμητρα ετοιμάζεται να ντυθεί νυφούλα στο πλευρό του καλού της. Το ζευγάρι, αφού κατάφερε να ξεπεράσει κάποιες μικρές κρίσεις που παρουσιάστηκαν κατά καιρούς, ετοιμάζεται τώρα να προχωρήσει στο επόμενο βήμα, καθώς και οι δύο νιώθουν πλέον έτοιμοι να μοιραστούν και επίσημα τη ζωή τους.

    Σύμφωνα με το Λοιπόν, ο γάμος θα έρθει σύντομα και πιθανότατα θα πραγματοποιηθεί μέσα στο 2008. Μάλιστα σιγά σιγά έχουν ξεκινήσει και τις προετοιμασίες, αφού θέλουν όλα να είναι τέλεια στην πιο σημαντική ημέρα της ζωής τους.

    Δήμητρα ξανασκέψου το, μήπως χαραμίζεσαι; Υπάρχει ακόμα χρόνος!

    Διαβάστε την συνέχεια

    Μαΐου 19, 2008

    Ανησυχία μετά την τελευταία πρόβα της Καλομοίρας

    kalomoira eurovisionΆγχος προκάλεσε στην ελληνική αποστολή η τελική πρόβα της Καλομοίρας, καθώς συνέβησαν διάφορες ατυχίες.

    Στα θετικά η εντυπωσιακή χορογραφία και η τελευταία θέση εμφάνισης της Ελλάδας. Στα αρνητικά η φωνητική αστάθεια της Καλομοίρας, ο τραυματισμός ενός χορευτή και το διαφημιστικό διάλειμμα που προηγείται της Ελλάδας.

    Ποια τα ανησυχητικά προβλήματα που αντιμετώπισε η Καλομοίρα;

    Εμείς, όπως και όλοι όσοι ξέρουν καλά την Eurovision, έχουμε βαρεθεί να φωνάζουμε οτι η ΕΡΤ δεν έπρεπε να δεχτεί διαφημίσεις πριν την Ελλαδα, την τελευταία χώρα του ημιτελικού. Κι αυτό διότι οι τηλεθεατές φεύγουν από την τηλεόραση στη διάρκεια των διαφημίσεων και δεν γυρνάνε έγκαιρα για να ακούσουν το τραγούδι που ακολουθεί. Δεν είναι τυχαίο ότι σχεδόν καμία χώρα που εμφανίστηκε μετά από διαφημίσεις σε ημιτελικό δεν πέρασε στον τελικό τα τελευταία 5 χρόνια! Ουσιαστικά το διαφημιστικό break πριν την Ελλάδα ακυρώνει το πλεονέκτημα της Ελλάδας να εμφανίζεται τελευταία.

    Να σημειώσουμε οτι η αλλαγή σκηνικών μεταξύ Ρωσίας και Ελλάδας έγινε εντός 30 δευτερολέπτων σήμερα και το διαφημιστικό διάλειμμα δεν χρειάζεται πια. Φαινεται οτι παίχτηκαν παιχνίδια κατά της Ελλάδας έτσι ώστε να μην παίξουν διαφημίσεις πριν από την Ρωσία για τους λόγους που αναφέραμε παραπάνω...

    Ανησυχία προκάλεσε επίσης και ο τραυματισμός ενός από τους χορευτές της Ελλάδας κατά την διάρκεια της τελευταίας πρόβας. Ο τραυματισμός στο χέρι προκλήθηκε από μεταλλικά κομμάτια που άφησαν οι Ρώσοι στην σκηνή μετά την δικιά τους πρόβα. Η κατάσταση δεν είναι πολύ σοβαρή και η ελληνική αποστολή καταβάλλει προσπάθειες για να μπορέσει ο χορευτής να εμφανιστεί στον ημιτελικό. Εάν αυτό δεν γίνει, θα υπάρξουν αλλαγές στην χορογραφία και η Καλομοίρα θα εμφανιστεί μόνο με δύο χορευτές.

    Τέλος, η σκηνοθεσία δεν βελτιώθηκε παρ' όλες τις παραινέσεις της ΕΡΤ και του Κώστα Καπετανίδη. Τα κυριότερα προβλήματα είναι το πολύχρωμο σκηνικό που δεν βοηθάει το βιβλίο-καρδιά να φανεί, αλλά και τα πολύ μακρινά πλάνα.

    UPDATE 20/5/2008:
    Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, στην βραδινή πρόβα της Καλομοίρας στο Βελιγράδι (περίπου στις 23:30), η σκηνοθεσία ήταν σαφώς βελτιωμένη και τα περισσότερα από αυτά που ζητούσε η ελληνική αποστολή έγιναν! Τα παντελόνια των χορευτών σκίστηκαν λίγο στην απογευματινή πρόβα και την Τρίτη αναμένονται καινούργια από την Ελλάδα.


    Πάντως, η γενική πρόβα της Καλομοίρας, αν και προβληματική, σχολιάστηκε θετικά από ανθρώπους που βρίσκονται στο Βελιγράδι και όλα δείχνουν οτι η Ελλάδα μπορεί να περάσει στον τελικό, παρ' όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε...

    Δείτε το βίντεο από την δεύτερη πρόβα της Καλομοίρας, που ήταν σαφώς καλύτερη από την σημερινή.

    Διαβάστε την συνέχεια

    Βουλευτής έπιασε την γυναίκα του να τον κερατώνει

    Περιστατικό με πολύ σεξ, πολιτική και δαντελένια εσώρουχα σόκαρε πριν από μερικές μέρες τους κατοίκους πολυκατοικίας μεγάλης επαρχιακής πόλης.

    Γνωστός βουλευτής, δημοφιλής στους οπαδούς του και ιδιαίτερα αντιπαθής στους ψηφοφόρους των άλλων κομμάτων, έπιασε την αρκετά νεότερη σύζυγό του με τοπικό παράγοντα σε τρυφερές περιπτύξεις!

    Το ροζ σκάνδαλο επιχειρείται να κρατηθεί μυστικό, αλλά οι πρώτες λεπτομέρειες είναι γαργαλιστικές:

    Σύμφωνα με το Λοιπόν, λίγες μόλις ημέρες πριν από τη Μεγάλη Εβδομάδα ο βουλευτής, έχοντας πολλές υποχρεώσεις, προετοίμαζε τις πασχαλινές διακοπές με την οικογένειά του στην ιδιαίτερη πατρίδα του. Αυτό που είχε ανάγκη ήταν πραγματικά να ξεκουραστεί, αλλά και να έρθει σε επαφή με τους ψηφοφόρους του. Είχε τελειώσει γι αυτόν μια πραγματικά κουραστική περίοδος, λόγω των έντονων πολιτικών εξελίξεων, όπου σχεδόν καθημερινά έδινε το «παρών» στα παράθυρα των δελτίων ειδήσεων και τα πάνελ πρωινών και βραδινών ενημερωτικών εκπομπών.

    Η παράνομη σχέση

    Τα πράγματα ωστόσο δεν εξελίχθηκαν έτσι όπως θα ήθελε... Η 40χρονη μελαχρινή σύζυγός του είχε μεταβεί αρκετές μέρες νωρίτερα στον πασχαλινό προορισμό τους, προκειμένου να κάνει τις απαραίτητες προετοιμασίες. Αυτά για τα μάτια του κόσμου, καθώς ο πραγματικός λόγος ήταν πως ήθελε να βρεθεί με τον εραστή της, παράγοντα της περιοχής στο χώρο της αυτοδιοίκησης, που μάλιστα ανήκει στον ίδιο πολιτικό χώρο με το σύζυγό της και έχει βοηθηθεί πολλές φορές από αυτόν.

    Το παράνομο ζευγάρι φρόντιζε να καλύπτεται αρκετά καλά. Οι συναντήσεις πραγματοποιούνταν εκτός πόλης αλλά καμιά φορά και εντελώς φανερά, καθώς υπήρχε το άλλοθι της συνεργασίας του τοπικού παράγοντα με το βουλευτή. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, όμως, ίσχυσε η παροιμία «όσα φέρνει η ώρα, δεν τα φέρνει ο χρόνος όλος». Ο βουλευτής αναχώρησε για την ιδιαίτερη πατρίδα του λίγες ώρες νωρίτερα από το προγραμματισμένο, καθώς είχε ακυρωθεί μια τηλεοπτική εμφάνισή του. Έτσι, επέσπευσε την άφιξή του στην επαρχιακή πόλη για τις άγιες ημέρες του Πάσχα, που μόνο τέτοιες δεν ήταν.

    Δεν πίστευε στα μάτια του

    Μπαίνοντας στο διαμέρισμα και κατευθυνόμενος προς την κρεβατοκάμαρα, ο βουλευτής δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του! Η σύζυγός του βρισκόταν στο κρεβάτι τους με τον τοπικό παράγοντα σε ιδιαίτερες ερωτικές περιπτύξεις. Σε πρώτη φάση επέδειξε αξιοθαύμαστη ψυχραιμία και περίμενε τον κύριο να ντυθεί και να αποχωρήσει από το σπίτι. Στη συνέχεια όμως έγινε το έλα να δεις! Με ακατονόμαστες εκφράσεις «στόλιζε» επί δέκα λεπτά τη σύζυγό του κάνοντας όλη τη γειτονιά να βγει στα μπαλκόνια, ωστόσο το τελικό σοκ για τη μελαχρινή κυρία δεν είχε έρθει ακόμη.

    Ο βουλευτής, σε έξαλλη κατάσταση, βγήκε στο μπαλκόνι και πετούσε ένα ένα τα ρούχα της, συνεχίζοντας παράλληλα να της σέρνει τα εξ αμάξης. Στη συνέχεια δεν δίστασε να πετάξει από το μπαλκόνι ακόμη και τα εσώρουχα της γυναίκας του. Σε λίγα δευτερόλεπτα στον παρακείμενο δρόμο βρίσκονταν μαύρα και κόκκινα στρινγκ, μεταξωτά κορμάκια, δαντελένια σουτιέν και διχτυωτές κάλτσες! Το περιστατικό ήταν πρωτοφανές για την τοπική κοινωνία, που δεν μπορούσε να διανοηθεί αυτό που συνέβη.

    Το φιλί της αγάπης

    Αυτό που συζητείται έντονα τόσο στις ερμητικά κλειστές πόρτες της επαρχιακής πόλης όσο και στα κοσμικά σαλόνια των Αθηνών είναι δύο ευτυχείς συμπτώσεις που έσωσαν το βουλευτή και τη σύζυγό του από τα χειρότερα. Πρώτον, ότι ο πολιτικός μετέβη στην επαρχιακή πόλη χωρίς την παραμικρή αστυνομική συνοδεία και, δεύτερον, ότι τα παιδιά τους δεν ήταν στο σπίτι ούτε καν στην πόλη, καθώς θα έφταναν από την Αθήνα λίγες μέρες μετά.

    Αυτές οι μέρες ήταν τελικά που έσωσαν και το γάμο του ζευγαριού. Παρά τα όσα θα περίμενε κανείς, λόγω του εκρηκτικού χαρακτήρα του, ο δημοφιλής πολιτικός αποφάσισε να δώσει στη σύζυγό του μια δεύτερη ευκαιρία λόγω των παιδιών αλλά και της φήμης του. Ωστόσο, οι περιορισμοί ήταν βαρύτατοι. Η κυρία πλέον δεν κουνάει ρούπι χωρίς αυτόν στο πλευρό της, ενώ πρόσφατα ο βουλευτής ακύρωσε και όλες τις πιστωτικές της κάρτες. Το περιστατικό βέβαια γνωρίζουν ελάχιστοι και, λόγω της ιδιαιτερότητας της περιοχής, δεν υπάρχει η παραμικρή περίπτωση να διαδοθεί.

    Για του λόγου το αληθές, ο γνωστός πολιτικός το βράδυ του Μ. Σαββάτου παρέστη στο μητροπολιτικό ναό της περιοχής με όλη την οικογένειά του και λίγα λεπτά αργότερα έδωσε περιχαρής τις ευχές του μέσω του συνεργείου τοπικού τηλεοπτικού καναλιού που κάλυπτε την Αναστάσιμη Θεία Λειτουργία. Όσο για τον τοπικό παράγοντα; Προς το παρόν την έβγαλε καθαρή, λόγω της εχεμύθειας που θέλουν όλοι να τηρηθεί, ωστόσο, πολλοί ήδη στοιχηματίζουν πως το πολιτικό του μέλλον θεωρείται εξαιρετικά αβέβαιο.

    Κατάλαβε κανείς για ποιον πρόκειται...;

    Διαβάστε την συνέχεια

    Μαΐου 18, 2008

    Erotica 2008: Porno stars, μαστίγια και πολύ μπανιστήρι

    erotica 2008 stipteaseΓια πολλούς ήταν το γεγονός του προηγούμενου Σαββατοκύριακου. Μιλάμε για την έκθεση Erotica 2008 που έγινε στο εκθεσιακό κέντρο Ε.Κ.Ε.Π.

    Πορνοστάρ που λικνίζονταν πρόστυχα πάνω σε τζιπ, οφθαλμολάγνοι θεατές όλων των ηλικιών, γυμνές αμαρτίες και σεξουαλικά βοηθήματα για όλα τα γούστα ήταν τα ηδονικά συστατικά του Erotica 2008.

    Συμβουλές σεξουαλικής απελευθέρωσης ή φτηνό κακέκτυπο στριπτιτζάδικου; Οι περιγραφές, οι φωτογραφίες και το βίντεο που ακολουθούν θα σας... διαφωτίσουν:

    Στην Ελλάδα ήρθε για πρώτη φορά. Και όπως έγραψε η Espresso, αντί για χώρο γουστόζικων προτάσεων που θα γαργαλίσουν τη σεξουαλική φαντασίωση, μεταβλήθηκε σε φτηνό καμπαρέ μπανιστηριού. Και μάλιστα μόνο με δεκαπέντε ευρώ.

    Στιγμιότυπα που ξεχώρισαν

    erotica 2008 sexy modelΑντρική υστερία με υπερβολική έκκριση τεστοστερόνης επικράτησε γύρω από το θηριώδες τζιπ την ώρα του γυμνού χορού που πρόσφεραν τζάμπα αλλοδαπές, κυρίως ανατολικής προέλευσης. Οι handycam άνοιξαν και εκατοντάδες χέρια πάτησαν το rec παίρνοντας εργασία για το σπίτι. Εννοείται οτι οι πορνο σταρ δεν άφησαν τίποτα στην φαντασία των θεατών.

    Εντύπωση έκανε μια πανοπλία του σεξ αλλά και μια κακόγουστη και καθόλου αναπαυτική δερμάτινη πολυθρόνα, τρυπημένη στο κέντρο από προεξέχοντα πλαστικό φαλλό.

    Κάποιοι δεν δίστασαν να ακουμπήσουν γυναικεία σάρκα που υπήρξε υπερεκτεθειμένη: στις γωνίες με πορνοστάρ που χόρευαν, σε σιδερένιες κολόνες την ώρα ενός στριπ σόου ή όπου αλλού τους καθόταν...

    Το θέμα καλύφθηκε από πολλά blogs, ενώ την έκθεση επισκέφτηκαν και δημοσιογράφοι, όπως ο Δήμος Βερύκιος. Όλοι με το πρόσχημα της "ενημέρωσης για θέματα σεξ". Με το πρόσχημα δηλαδή που κι εμείς γράφουμε αυτό το ποστ και που κι εσείς μπορείτε να δείτε το παρακάτω βίντεο:



    Πολύ ενημερωτική για το σεξ αυτή η Erotica, δεν συμφωνείτε; Χμμ... Πάντως, ο αυνανισμός προστατεύει από τον καρκίνο του προστάτη. Άσχετο; Δεν απαντά... Άρα σχετικό!

    Διαβάστε την συνέχεια

    Το τέλος της Μαρίας της Άσχημης

    maria asximiΟι σεναριογράφοι μέχρι τώρα δεν είχαν αποφασίσει πώς να τελειώσουν την Μαρία την Άσχημη, καθώς το τέλος είναι διαφορετικό σε κάθε χώρα όπου προβάλλεται η σειρά. Φαίνεται όμως οτι η κατάληξη της σειράς αποφασίστηκε και δεν θα απογοητεύσει τους τηλεθεατές.

    Ποιον θα επιλέξει η "όμορφη" Μαρία, τον Αλέξη ή τον Φίλιππο; Και ποιος ο ρόλος της μυστηριώδους Αλεξάνδρας που εμφανίστηκε διεκδικώντας την καρδιά του Αλέξη;

    Ενώ στη ζωή της Μαρίας (Αγγελική Δαλιάνη) έχει μπει ο Φίλιππος (Μάνος Παπαγιάννης), και στη ζωή του Αλέξη (Άνθιμος Ανανιάδης) όλοι υποθέτουν ότι μπήκε ξανά η Μαρκέλλα (Φιλίτσα Καλογεράκου), η Αλεξάνδρα Λαϊνόγλου (Αγγελική Σπηλιωπούλου) έρχεται να ταράξει τα νερά στη ζωή των πρωταγωνιστών.

    Η ζήλεια φέρνει το happy end

    Τι κι αν στη ζωή της μεταμορφωμένης Μαρίας έχει μπει ο Φίλιππος , η ζήλια τελικά θα γίνει η αιτία που θα την κάνει να δει ποιον αγαπάει πραγματικά. Και αυτός δεν είναι άλλος από τον Αλέξη που εκμεταλλεύεται την άφιξη της Αλεξάνδρας, μιας ευπαρουσίαστης κοπέλας, στην Eco Moda. Η Αλεξάνδρα έρχεται από την Κωνσταντινούπολη για να μιλήσει με τον Αλέξη για δουλειά, όμως εκείνος δεν χάνει την ευκαιρία να τη φλερτάρει προκειμένου να κάνει τη Μαρία να ζηλέψει.

    Και τελικά το καταφέρνει κάνοντας την Μαρία να επιστρέψει στην αγκαλιά του. Η σειρά θα έχει λοιπόν happy end για το τηλεοπτικό ζευγάρι Μαρίας-Αλέξη, όπως επιθυμούν οι περισσότεροι τηλεθεατές.

    Από την άλλη, η Μαρκέλλα γίνεται έξαλλη και ζητεί από τον Αλέξη να χωρίσουν. Το τοπίο αρχίζει να ξεκαθαρίζει, ενώ οι απόκληρες, που για άλλη μία φορά θα παίξουν το δικό τους ρόλο στην ιστορία, ανοίγουν το δρόμο της ευτυχίας ανάμεσα στον Αλέξη και τη Μαρία.

    Οσο για τον Φίλιππο; Δεν έχει παρά να επιστρέψει πίσω, στο Παρίσι...

    Αυτό είναι λοιπόν το τέλος της Μαρίας της Άσχημης. Αν παρακολουθείτε την σειρά, μην χάνετε πια τον χρόνο σας κάθε απόγευμα, δείτε απλά το τελευταίο επεισόδιο τον Ιούνιο. Αν πάλι δεν την παρακολουθείτε, τότε μπορείτε να μαρτυρήσετε το τέλος σε αυτούς που την παρακολουθούν, έτσι για να τους την σπάσετε!

    Διαβάστε την συνέχεια

    Μαΐου 17, 2008

    Η Καλομοίρα ποζάρει γυμνή με την ελληνική σημαία;

    kalomoira naked greek flagΗ είδηση οτι η Καλομοίρα θα κάνει γυμνή φωτογράφηση μεταδόθηκε από το ESCtoday, την μεγαλύτερη ιστοσελίδα της Eurovision.

    Σύμφωνα με το άρθρο, η Καλομοίρα, καθώς και 5 ακόμα τραγουδίστριες της Eurovision, δέχτηκαν να ποζάρουν γυμνές φορώντας μόνο την σημαία της χώρας τους για σέρβικο περιοδικό. Η είδηση προκάλεσε αναταραχή στην ελληνική αποστολή στο Βελιγράδι.

    Θα φωτογραφηθεί η Καλομοίρα γυμνή και τι απάντησε η ΕΡΤ;

    Σύμφωνα με το ESCtoday, έξι sexy τραγουδίστριες της φετινής Eurovision δέχτηκαν την πρόταση του δημοσιογράφου Goran Iovanovic και του φωτογράφου Zoran Ilic να ποζάρουν γυμνές φορώντας μόνο τις σημαίες των χωρών τους.

    Συγκεκριμένα, η Ani Lorak από την Ουκρανία, η Charlotte Perrelli από την Σουηδία, η Καλομοίρα από την Ελλάδα, η Morena από την Μάλτα, η Joanna από την Βουλγαρία και η Isis Gee από την Πολωνία επιλέχτηκαν από την σερβική εφημερίδα Alo daily και το περιοδικό Bliz Puls για γυμνή φωτογράφηση που θα δημοσιευτεί την ερχόμενη Δευτέρα.

    Αναστάτωση στην ελληνική αποστολή

    Μπορείτε να φανταστείτε τι επικράτησε στην ελληνική αποστολή στο Βελιγράδι μόλις η είδηση έγινε γνωστή. Δεν είναι δύσκολο να φανταστούμε το σκάνδαλο που θα προκληθεί στην χώρα μας αν η Καλομοίρα εμφανιστεί γυμνή με μόνο κάλυμμα την ελληνική σημαία. Κάτι δεν πήγαινε καλά με την συγκεκριμένη είδηση.

    Τι έγινε πραγματικά

    Φαίνεται οτι όλες αυτές οι χώρες είχαν συμφωνήσει πράγματι να κάνουν φωτογράφηση για την σερβική εφημερίδα. Όταν όμως ρωτήθηκαν αν αληθεύει η είδηση του ESCtoday, οι έξι αντιπροσωπείες δήλωσαν άγνοια για το σχέδιο να είναι οι τραγουδίστριες γυμνές φορώντας μόνο τις σημαίες των χωρών τους.

    Το ESCtoday ανασκεύασε τα λεγομενα του γράφοντας οτι η ελληνική αποστολή ήταν η πρώτη που αρνήθηκε οτι γνώριζε για το concept της φωτογράφησης, και αν το ήξεραν φυσικά και δεν θα συμφωνούσαν με αυτό. Παρόμοια δήλωση έκανε και η σουηδική αποστολή, που επίσης είναι φαβορί για τη νίκη.

    Το ESCtoday για να δικαιολογήσει τα... αδικαιολόγητα έγραψε οτι η ιστορία ξεκίνησε από ιστοσελίδα της Μάλτας και αυτοί απλά αναδημοσίευσαν την είδηση. Όπως και να έχει, πρόκειται για πλήγμα στην αξιοπιστία του website.

    Νεότερα για την Καλομοίρα

    Στο μέτωπο του διαφημιστικού break και στη διαμάχη μεταξύ Ρωσίας, Ελλάδας και διοργανωτών τώρα, οι πληροφορίες λένε οτι μεταξύ Ρωσίας και Ελλάδας θα παίξουν διαφημίσεις και η ΕΡΤ το έχει δεχτεί. Για όσους παρακολουθούν στενά την Eurovision, οι διαφημίσεις δεν βοηθούν την χώρα που ακολουθεί γιατί πολλοί τηλεθεατές δεν επιστρέφουν στην τηλεόραση αμέσως μετά το διάλειμμα, και έχει παρατηρηθεί οτι οι χώρες που εμφανίζονται μετά από τις διαφημίσεις δεν τα πάνε καλά στον διαγωνισμό. Διαβάστε περισσότερα για τα παιχνίδια κατά της Ελλάδας και το όλο μπλέξιμο.

    Οι ειδησεις και οι φήμες για την Eurovision έχουν πάρει φωτιά τις τελευταίες μέρες και το NakedNews-GR, όπως έχετε καταλάβει, είναι σε ρυθμούς... Καλομοίρας. Ιδιαίτερα μετά την δεύτερη πρόβα της Ελλάδας, οι μετοχές μας στα στοιχήματα έχουν ανέβει κατά πολύ.

    Φαίνεται πάντως οτι δεν θα δούμε την Καλομοίρα γυμνή, αν και αυτό θα ήταν πράγματι μια καταπληκτική naked είδηση. Η επόμενη πρόβα της Ελλάδας είναι την Δευτέρα και ο ημιτελικός την Τρίτη, 20 Μαΐου στις 10 μμ.

    Διαβάστε την συνέχεια

    Ο αυνανισμός προστατεύει από τον καρκίνο του προστάτη

    masturbate αυνανισμόςΘα τρελαθούμε εντελώς με αυτά που διαβάζουμε. Ο αυνανισμός μειώνει τις πιθανότητες ανάπτυξης καρκίνου του προστάτη και μάλιστα με καλύτερα αποτελέσματα από την σεξουαλική επαφή (!)

    Αυτό έδειξε πρόσφατη έρευνα Αυστραλιανών επιστημόνων στην οποία συμμετείχαν πάνω από 1000 άτομα.

    Πρακτικές συμβουλές υγείας ή ύπουλη προσπάθεια να μας κάνουν όλους... μακάκες; Διαβάστε τις λεπτομέρειες:

    Όπως διαβάσαμε στο MEN24, ο αυνανισμός μειώνει τη συγκέντρωση χημικών στον προστάτη αδένα και κατά συνέπεια μειώνει τις πιθανότητες ανάπτυξης καρκίνου. Οι άντρες θα μπορούσαν να μειώσουν τον κίνδυνο ανάπτυξης του καρκίνου του προστάτη αν αυνανίζονται τακτικά.

    Θεωρητικά, διάφορα χημικά με καρκινογόνο δράση συσσωρεύονται στον προστάτη αδένα και η τακτική αυτοϊκανοποίηση τα απομακρύνει. Στη θεωρία επίσης, η τακτική σεξουαλική επαφή δεν μπορεί να έχει τα ίδια αποτελέσματα γιατί αυξάνει τον κίνδυνο μετάδοσης ασθενειών που σχετίζονται με τον καρκίνο του προστάτη.

    Οι Αυστραλοί ερευνητές που διεξήγαγαν την έρευνα εξέτασαν 1000 άντρες με καρκίνο και 1250 σε ότι αφορά τη σεξουαλική τους συμπεριφορά.

    Περισσότερες εκσπερματώσεις - λιγότερος καρκίνος

    Αυτό που βρήκαν ήταν ότι αυτοί που εκσπερμάτωναν περισσότερο ανάμεσα στις ηλικίες 20 - 50 είχαν τις λιγότερες πιθανότητες για καρκίνο. Και η προστατευτική αυτή δράση ήταν μεγαλύτερη για όσους βρίσκονταν στα είκοσι. Συγκεκριμένα οι άντρες που εκσπερμάτωναν περισσότερες από πέντε φορές την εβδομάδα είχαν κατά ένα τρίτο λιγότερες πιθανότητες να αναπτύξουν καρκίνο.

    Προηγούμενες έρευνες είχαν δείξει ότι ο μεγάλος αριθμός σεξουαλικών συντρόφων ή η έντονη σεξουαλική ζωή μείωναν την πιθανότητα καρκίνου του προστάτη κατά 40%. Αλλά οι Αυστραλοί ερευνητές ισχυρίζονται ότι οι έρευνες αυτές είχαν παραλείψει τελείως την επίδραση του αυνανισμού.

    Τα ευεργετικά ωφέλη του αυνανισμού

    Η ομάδα του Graham Giles από το Συμβούλιο για τον Καρκίνο στη Μελβούρνη της Αυστραλίας κατάφερε να ξεχωρίσει τις εκσπερματώσεις που συνδέονταν με τη σεξουαλική επαφή και τότε φάνηκε ότι οι εκσπερματώσεις που οφείλονται σε αυτοϊκανοποίηση είχαν ακόμα μεγαλύτερη προστατευτική δράση. Ο Giles πιστεύει ότι όσο περισσότερες οι εκσπερματώσεις τόσο λιγότερο συγκεντρώνονται καρκινογόνες ουσίες στον προστάτη.

    Μια άλλη εξήγηση που προτάσσεται είναι ότι ο αυνανισμός επιτρέπει στον αδένα να ωριμάσει πλήρως και με τον τρόπο αυτό να γίνει πιο ανθεκτικός στον καρκίνο.

    Όποια, όμως, και αν είναι η εξήγηση, ο Anthony Smith, υποδιευθυντής στο Ερευνητικό Κέντρο για την Υγεία, το Σεξ και την Κοινωνία του Πανεπιστημίου της Μελβούρνης, υποστηρίζει ότι τα δεδομένα αυτά θα αλλάξουν τον τρόπο ζωής μας: «Ο αυνανισμός είναι στο σεξουαλικό ρεπερτόριο των αντρών και τέτοια στοιχεία μπορεί να τους ενθαρρύνουν να αυνανίζονται περισσότερο».

    Το συμπέρασμα

    Εμείς τώρα τι να πούμε... Παιδιά, άμα σας κάθεται σεξ, μην πείτε όχι. Αν πάλι δεν σας κάθεται, ε... για τον προστάτη ρε γαμώτο!

    Διαβάστε την συνέχεια

    Μαΐου 16, 2008

    Νέο βίντεο από την δεύτερη πρόβα της Καλομοίρας

    Μας κατακλύσατε με email και μηνύματα στο YouTube κανάλι μας ζητώντας ένα πιο καθαρό βίντεο από την δεύτερη πρόβα της Καλομοίρας.

    Εμείς ψάξαμε, το βρήκαμε και σας το παρουσιάζουμε! Έρχεται κατ' ευθείαν μέσα από το στάδιο όπου θα διεξαχθεί ο διαγωνισμός.

    Απολαύστε την Καλομοίρα που ανεβαίνει στα στοιχήματα και εμφανίζεται πιο sexy από ποτέ:

    Το βίντεο το τράβηξαν φίλοι μας απο τον OGAE Greece, το επίσημο ελληνικό φαν κλαμπ της Eurovision:



    Διαβάστε επίσης:

  • Πώς μπορείτε να βγάλετε χρήματα στοιχηματίζοντας στην Καλομοίρα
  • Ποια παιχνίδια παίζονται στο Βελιγράδι σε βάρος της Ελλάδας
  • Πώς τα πήγε η Καλομοίρα στην πρώτη πρόβα της
  • Ποιος ο ρόλος του βιβλίου-καρδιάς στην παρουσίαση της Ελλάδας
  • Γιατί ο Φωκάς Ευαγγελινός αρνήθηκε να χορογραφήσει την Καλομοίρα και πήγε με Ουκρανία και Ρωσία

    Διαβάστε την συνέχεια
  • Η δεύτερη πρόβα της Καλομοίρας αλλάζει τα στοιχήματα

    Kalomira EurovisionΜε φούξια φόρεμα θα εμφανιστεί η Καλομοίρα στην σκηνή της Eurovision, όπως είδαμε στην δεύτερη πρόβα της Ελλάδας που εντυπωσίασε.

    Μετά το πρώτο ρεφρέν, η Καλομοίρα θα σκίσει το φούξια φόρεμα για να αποκαλυφθεί ένα ασημί κορμάκι καθώς θα περνάει μέσα από το βιβλίο-καρδιά. Ελάχιστα λεπτά μετά την ολοκλήρωση της πρόβας, η Ελλάδα παρουσίασε μεγάλη άνοδο στα στοιχήματα.

    Δείτε την δεύτερη πρόβα και διαβάστε πόσα θα να κερδίσετε αν στοιχηματήσετε στην Καλομοίρα:

    Η ποιότητα του βίντεο δεν είναι η καλύτερη, αλλά μπορείτε να πάρετε μια πρώτη ιδέα:



    Η Ελλάδα βρίσκεται σήμερα στην έκτη θέση στα στοιχήματα (ήταν στην έβδομη) με αποδόσεις από 7/1 έως και 20/1 (όχι για πολύ ακόμα...). Αν παίζετε στοίχημα πηγαίντε εδώ και ποντάρετε όσο οι αποδόσεις είναι ακόμα ψηλές!

    Τελικά οι Ρώσοι έβγαλαν τη σκάλα, όπως είχαμε προβλέψει. Τα νέα όμως για το διαφημιστικό break δεν είναι καλά για την Ελλάδα καθώς φαίνεται οτι οι διοργανωτές πίεσαν την Ελλάδα να δεχτεί διάλειμμα πριν ανέβει στην σκηνή και η ΕΡΤ το δέχτηκε. Να θυμήσουμε πως αυτό είναι πολύ κακό για την χώρα μας σύμφωνα με τα στατιστικά. Διαβάστε όλο το παρασκήνιο για τα παιχνίδια κατά της Ελλάδας στην Eurovision.

    Δείτε φωτογραφίες με τα δύο φορέματα της Καλομοίρας από την δεύτερη πρόβα (πηγή: kalomoira.net):


    καλομοιρα eurovisionkalomira eurovision 2008

    Παρακολουθήστε την πρώτη πρόβα της Καλομοίρας που επίσης εντυπωσίασε και ένα πιο καθαρό βίντεο από την δεύτερη πρόβα.

    Διαβάστε την συνέχεια

    H Αλ Κάιντα απειλεί το Euro 2008

    euro 2008 logoΤον γύρο της Ευρώπης κάνει η είδηση οτι το δίκτυο της Αλ Κάιντα απειλεί να οργανώσει επιθέσεις κατά τη διάρκεια του Euro 2008 τον επόμενο μήνα στην Αυστρία και την Ελβετία.

    Αυτό δήλωσε ανώτατος αξιωματούχος της ελβετικής αστυνομίας σε συνέντευξη που δημοσιεύεται στην ελβετική εφημερίδα La Liberte.

    Πώς "έστειλε" τις απειλές της η Αλ Κάιντα και τι απαντάμε εμείς;

    "Το Euro 2008 αποτελεί στόχο στον οποίο έχει αναφερθεί το ισλαμικό τρομοκρατικό δίκτυο. Παρακολουθούμε από πολύ κοντά την κατάσταση", δήλωσε ο Γιουργκ Μπίλερ, στέλεχος της υπηρεσίας ανάλυσης και πρόληψης της ελβετικής ομοσπονδιακής αστυνομίας.

    Ο αξιωματούχος αναφερόταν στις απειλές για επιθέσεις που έχουν διατυπωθεί τις τελευταίες εβδομάδες σε ισλαμικές ιστοσελίδες στο Ιντερνετ, όπως είχε συμβεί και με την ευκαιρία του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου στη Γερμανία το 2006.

    "Εχουμε προετοιμασθεί για κάθε ενδεχόμενο", είπε. Πολύ ψύχραιμη η ελβετική αστυνομία...

    Αγαπητοί Άραβες, να σας θυμήσουμε οτι η Αγγλία δεν θα είναι στο Euro 2008 φέτος. Οπότε μήπως να το ξανασκεφτείτε; Εμείς ούτως ή άλλως εχθροί σας δεν ήμαστε, το δείξατε και στους Ολυμπιακούς του 2004. Όχι τίποτα άλλο, δεν θέλουμε να μας χαλάσετε το πάρτι για το δεύτερο κύπελο...

    Διαβάστε την συνέχεια

    Μαΐου 15, 2008

    Παιχνίδια κατά της Ελλάδας στη Eurovision, έξαλλη η ΕΡΤ

    Kalomira Eurovision Χαμός γίνεται στο Βελιγράδι τις τελευταίες ώρες με πρωταγωνιστές την Ελλάδα, την Ρωσία και τους διοργανωτές της Eurovision.

    Η Ρωσία θέλει να ανεβάσει παγοδρόμιο στη σκηνή, αλλά ο χρόνος δεν επαρκεί μέχρι να ετοιμαστεί το βιβλίο-καρδιά της Καλομοίρας που ακολουθεί. H Ρωσία απειλεί με αποχώρηση, ενώ η αποστολή της ΕΡΤ διαμηνύει: "Ο κόσμος να χαλάσει, εμείς το βιβλίο θα το έχουμε στην σκηνή".

    Λάθη των διοργανωτών ή παχνίδια κατά της Ελλάδας; Ποιο τρικ ετοιμάζει η ΕΡΤ για να βγει κερδισμένη;

    Πρόβλημα με τον χρόνο

    Η Ρωσία είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί για να νικήσει και στέλνει τον Dima Bilan που ήρθε δεύτερος με το "Never Let You Go" στην Eurovision της Αθήνας και είναι μεγάλος σταρ στη χώρα του. Το show του πάνω στην σκηνή περιλαμβάνει παγοδρόμιο με χορευτή τον ολυμπιονίκη Evgeny Plushenko και μια μεγάλη ηλεκτρική σκάλα όπου θα ανεβαίνει ο Dima.

    Το σκηνικό της Ρωσίας είναι πολύ μεγάλο και χρειάζεται ένα ολόκληρο λεπτό για να βγει από την σκηνή. Ο χρόνος όμως που μεσολαβεί μεταξύ δύο τραγουδιών είναι 35 δευτερόλεπτα και η χώρα που ακολουθεί την Ρωσία δεν είναι άλλη από την Ελλάδα. Αν λάβουμε υπόψιν οτι η Ελλάδα χρειάζεται περίπου 15 δευτερόλεπτα για να μεταφέρει το βιβλίο-καρδιά στην σκηνή, καταλαβαίνουμε οτι ο χρόνος για την Ρωσία δεν επαρκεί.

    Απειλεί η Ρωσία

    Οι Σέρβοι διοργανωτές εξαναγκάζουν την Ρωσία να μην έχει την σκάλα στην σκηνή και να περιορίσει το παγοδρόμιο, λόγω έλλειψης χρόνου. Ο Dima Bilan τα πήρε και απειλεί οτι θα αποχωρήσει. Φαίνεται όμως οτι τελικά οι διοργανωτές θα επιτρέψουν στην Ρωσία να έχει το παγοδρόμιο και ο Dima θα συμβιβαστεί να τραγουδήσει χωρίς την σκάλα.

    Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν οτι οι διοργανωτές ίσως επιτρέψουν την σκάλα στους Ρώσους και θα βάλουν διαφημιστικό break μεταξύ της προτελευταίας Ρωσίας και της τελευταίας Ελλάδας. Αυτό είναι πολύ κακό για την χώρα μας καθώς έχει παρατηρηθεί οτι οι χωρές που εμφανίζονται αμέσως μετά τις διαφημίσεις δεν τα πηγαίνουν καλά στην βαθμολογία. Πληροφορίες μας πάντως επιμένουν οτι τελικά ΔΕΝ θα υπάρξει διαφημιστικό διάλειμμα πριν την Ελλάδα.

    Η απάντηση της Ελλάδας

    Η αποστολή της ΕΡΤ έχει εκνευριστεί με την πιθανότητα να μην έχει η Καλομοίρα το βιβλίο στην σκηνή γιατί είχε ενημερώσει τους Σέρβους εδώ και δύο μήνες και μάλιστα είχε στείλει και βίντεο με την Καλομοίρα, το οποίο είχαν εγκρίνει οι Σέρβοι.

    Πληροφορίες από την ελληνική mailing list λένε οτι η αρχηγός της ελληνικής αποστολής δήλωσε: "Ο κόσμος να γυρίσει ανάποδα, εμείς θα έχουμε το βιβλίο στην σκηνή. Δεν υπάρχει περίπτωση να αποχωριστούμε το βασικό μας εύρημα στο οποίο στηρίζεται όλη μας η χορογραφία."

    Η αρχηγός της αποστολής δήλωσε ακόμα οτι "εμείς έχουμε ήδη σκεφτεί ένα κολπάκι με το οποίο θα διευκολύνουμε τους οργανωτές ώστε το δικό μας βιβλίο να έχει ανέβει σε ελάχιστα δευτερόλεπτα στην σκηνή."

    Οι αλλαγές στην χορογραφία

    Δικές μας πληροφορίες αναφέρουν οτι το "κολπάκι" θα είναι να μπουν ροδάκια στο βιβλίο και έτσι να κινηθεί πιο γρήγορα. Αυτό θα οδηγήσει σε μια μικρή αλλαγή στην χορογραφία, καθώς η Καλομοίρα δεν μπορεί να ξεκινήσει σηκωμένη ψηλά πάνω σε ασταθή βάση. Αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες και κανονίζονται. Αυτό που είναι σημαντικό είναι οτι η ΕΡΤ φαίνεται φέτος να παίζει καλά το παιχνίδι της Eurovision.

    Βέβαια, η επιβολή διαφημιστικού break πριν την Ελλάδα θα ακυρώσει αυτήν την διαπίστωση, αν και το ενδεχόμενο αυτό δεν είναι πολύ πιθανό.

    Αύριο περιμένουμε την δεύτερη πρόβα της Καλομοίρας και θα έχουμε νεότερα. Προς το παρόν δείτε την πρώτη πρόβα της που εντυπωσίασε.

    Διαβάστε την συνέχεια

    Φωτογραφίες από τον γάμο της Θρασκιά, εξώδικο Ράνιας

    thraskia fotopoulosΜέχρι τώρα τον αποκαλούσαμε "μυστικό γάμο". Όχι πια όμως, καθώς η Εspresso κατόρθωσε να εξασφαλίσει φωτογραφίες από το γάμο της Ράνιας Θρασκιά με τον Ανδρέα Φωτόπουλο.

    Η Ράνια έγινε έξαλλη στέλνοντας εξώδικο σε όλα τα ΜΜΕ απαγορεύοντας την δημοσιοποίηση των φωτογραφιών. Φευ όμως, οι φωτογραφίες μεταδόθηκαν από όλα τα κανάλια και οι "προσωπικές" στιγμές της έγιναν δημόσιες.

    Τα blogs φυσικά δεν είναι ΜΜΕ, οπότε... δείτε τις φωτογραφίες:

    Ξεφυλλίζοντας το "απόρρητο" φωτογραφικό άλμπουμ της γαμήλιας τελετής αλλά και της δεξίωσης που ακολούθησε, βλέπουμε οτι ο γάμος ήταν μίνιμαλ και το νυφικό σε ρομαντικό ύφος. H γαμήλια δεξίωση όμως είχε όλα τα βασικά συστατικά της χλιδής:






    thraskia θρασκια γαμοςφωτοπουλος θρασκια γαμος
    thraskia θρασκια γαμοςthraskia θρασκια γαμος
    thraskia θρασκια γαμοςthraskia θρασκια γαμος

    Ο γάμος καρέ-καρέ

    Το ρεπορτάζ της Espresso αναφέρει: "Ενα γραφικό εκκλησάκι στο Κατάκολο Ηλείας, ένα ζευγάρι που λάμπει από ευτυχία και λίγοι αλλά εκλεκτοί καλεσμένοι. Ηταν λίγα λεπτά μετά τις 18,15, όταν στο προαύλιο του ιερού ναού του Αγίου Νικολάου έκανε την εμφάνισή της η Ράνια Θρασκιά κρατώντας αγκαζέ τον πατέρα της. Η Ράνια φορώντας ένα μάξι, ρομαντικού στιλ νυφικό, που έμοιαζε αρκετά με φόρεμα και άφηνε τον ένα ώμο ανοιχτό, και κρατώντας μια εντυπωσιακή ανθοδέσμη από ροζ και φούξια παιωνίες, χαμογελούσε πλατιά καθ’ όλη τη διάρκεια του μυστηρίου, ενώ αντάλλασσε ματιές με νόημα με τον αγαπημένο της. Στο πλευρό του ζευγαριού, ο κουμπάρος τους, πρόεδρος της Alpha/copy Nokia Σταύρος Κωνταντινίδης, που φρόντιζε όλα να είναι στην εντέλεια.

    Επειδή βέβαια η Ράνια Θρασκιά κατά βάθος παρέμεινε μια κλασική νύφη, φρόντισε να υπάρχουν και μερικές χλιδάτες πινελιές κι έτσι έφτασε στην εκκλησία μέσα σε μια totally glam μαύρη Mercedes. Ωστόσο η τελετή, όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες, ήταν απλή, κάτι που άλλωστε επιβεβαίωσε και ο πατήρ Παναγιώτης, που τέλεσε το μυστήριο."

    Η δεξίωση με... αυτοκινητάκια του γκολφ

    Μετά το «χορό του Ησαΐα το ζευγάρι επιβιβάστηκε στο πολυτελέστατο αυτοκίνητο και κατευθύνθηκε σε (επίσης χλιδάτο) ξενοδοχειακό συγκρότημα στην Κυλλήνη, όπου όλα ήταν έτοιμα για τη μίνι δεξίωση που παρέθεσε στους καλεσμένους του. Μάλιστα οι προσκεκλημένοι μεταφέρθηκαν στο χώρο της δεξίωσης με αυτοκινητάκια του... γκολφ. Εκεί είχαν στρωθεί ροτόντες και οι σεφ ετοίμαζαν εκλεκτά εδέσματα.

    Λίγο πριν ξεκινήσει η βραδιά, η Ράνια και ο Ανδρέας άνοιξαν στη νυφική σουίτα του ξενοδοχείου τα δώρα τους. Στη συνέχεια βγήκαν στον κήπο και δίπλα στην πισίνα έκοψαν τη γαμήλια τούρτα τους, που ήταν λευκή, με φράουλες. Εκείνη την ώρα ανοίχτηκαν και σαμπάνιες, και το ζευγάρι ήπιε πριν απ’ όλους στην... υγειά του! Επειδή φυσούσε, η Ράνια είχε φροντίσει να φορέσει ένα λευκό μπολερό πάνω από το νυφικό της. Η ευτυχία της δεν κρυβόταν, αφού όλη τη βραδιά χαμογελούσε και ήταν αγκαλιά με τον άντρα της.

    Ουδέν κρυπτόν από τους paparazzi λοιπόν. Όσο για το πώς βρήκε τις φωτογραφίες η Espresso, όλα δείχνουν οτι διέρρευσαν από τον φωτογράφο της τελετής. Είναι πολλά τα λεφτά σε τέτοιου είδους business, όπως καταλαβαίνετε...

    Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου πάντως έπνιξε τον πόνο του και έστειλε τις ευχές του στην πρώην του. Ευτύχως δεν είχε δει ακόμα τις δημοσιευμένες φωτογραφίες του γάμου, γιατί τότε ίσως να είχε καταρρεύσει τελείως...

    Διαβάστε την συνέχεια

    Χίλαρι - Ομπάμα: The Game is Over

    obama clinton game overΧίλαρι - Ομπάμα, σημειώσατε 2. Το παιχνίδι τελείωσε και την ταφόπλακα στα προεδρικά όνειρα της Χίλαρι έβαλε ένας πρώην αντίπαλος της που μέχρι τώρα έμενε ουδέτερος.

    Φυσικά, μιλάμε για τον Τζον Έντουαρντς που δήλωσε οτι στηρίζει τον Ομπάμα για το προεδρικό χρίσμα των Δημοκρατικών. Ο Έντουαρντς ήρθε τρίτος και ο λόγος του έχει ρυθμιστική σημασία.

    Διαβάστε το ζουμερό παρασκήνιο για το πώς η Χίλαρι θα αποχωρήσει από την κούρσα με το κεφάλι ψηλά:

    Όπως αναφέρει και το Reality Tape, αυτές τις μέρες γίνονται έντονες διαπραγματεύσεις μεταξύ Δημοκρατικού κόμματος, καμπάνιας Ομπάμα και καμπάνιας Κλίντον. Και όλα τα μέρη συζητούν στη βάση κοινών παραδοχών. Της εξής μίας: ο Ομπάμα θα είναι ο υποψήφιος. Το ερώτημα είναι πότε και υπό ποιές συνθήκες η Χίλαρι θα ανακοινώσει το τέλος της προεδρικής της καμπάνιας και ποιό ρόλο θα έχει στη συνέχεια.

    Το πότε είναι εύκολο: στις 20 Μαΐου. Αν φύγει νωρίτερα, ο Ομπάμα θα αναγκαστεί να υποστεί τη μελανιά μιας βαριάς ήττας (στο Κεντάκι [20/5]) από αντίπαλο που έχει αποσυρθεί. "Έτρεξε μόνος και τερμάτισε δεύτερος", θα πουν χαιρέκακα οι ρεπουμπλικάνοι. Αν όμως η Χίλαρι παραμένει στην κούρσα το βράδι της 20ης Μαΐου, ο Ομπάμα θα μπορεί να πανηγυρίσει την τελευταία μεγάλη νίκη της καμπάνιας του, στο Όρεγκον, και την ταυτόχρονη εξασφάλιση της απόλυτης πλειοψηφίας σε εκλεγμένους αντιπροσώπους.

    Το σενάριο λέει ότι ο Ομπάμα δίνει ομιλία στέψης στο Όρεγκον, την ώρα που η Χίλαρι του στέλνει τα συγχαρητήρια, τις ευχές και τη δέσμευσή της να πολεμήσει στο πλευρό του — από τη καρδιά της δικής της δημογραφικής συμμαχίας στο Κεντάκι.

    Τα ανταλλάγματα της Χίλαρι - it's all about money baby

    money χρήμαΕκεί που το πράγμα φαίνεται να κολλάει ακόμα είναι στα ανταλλάγματα. Η Χίλαρι φέρεται να διεκδικεί την αποπληρωμή μεγάλου μέρους του χρέους της πτωχευμένης της καμπάνιας από την υγιή εκστρατεία Ομπάμα. Είναι κάτι γενικά συνηθισμένο σε προκριματικούς, αλλά αυτός δεν είναι συνηθισμένος προκριματικός. Δεν είναι μόνο η κακοπιστία μεταξύ των δύο στρατοπέδων. Είναι και ότι το χρέος είναι πολύ μεγάλο για να καλυφθεί με τα παραδοσιακά μέσα.

    Εκεί μάλλον τσινάει ο Ομπάμα, γι’ αυτό και βλέπετε τη Χίλαρι να πιέζει απειλώντας να καθυστερήσει την επίσημη στέψη του Ομπάμα. Αλλά δεν την παίρνει να το παρατραβήξει μ’ αυτό το θέμα, γιατί από ένα σημείο και μετά η θέση της στο κόμμα θα γίνει πολύ δύσκολη.

    Μετά την κίνηση του Έντουαρντς πάντως, Χίλαρι και Ομπάμα αναμένεται να τα βρουν εντός των ημερών, η Χίλαρι θα αποσυρθεί γύρω στις 20/5 και θα στηρίξει (φαινομενικά, τουλάχιστον) τον Ομπάμα μέχρι το Νοέμβριο.

    Για ένα πράγμα να είστε σίγουροι: ο πόλεμος χαρακωμάτων έχει τελειώσει. Η Χίλαρη δεν θα γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ. Είναι όμως ο κόσμος έτοιμος για έναν μαύρο "πλανητάρχη";

    Διαβάστε την συνέχεια

    Υπεράνω ο Γρηγόρης, ευχήθηκε στην Ράνια

    Ρανια Θρασκια Rania ThraskiaΜπορεί να μη μας έκανε την χάρη να την δούμε νύφη, όμως μας έκανε την χάρη να μιλήσει για το ευτυχές γεγονός. Ο λόγος για την Ράνια Θρασκιά, η οποία μίλησε στην Φαίη Σκορδά λίγες μέρες μετά τον μυστικό γάμο της με τον Ανδρέα Φωτόπουλο.

    Την ίδια ώρα, ο πρώην της Γρηγόρης Αρναούτογλου προσπαθούσε να κρύψει το σοκ του και να της ευχηθεί μέσα από τον "Όμορφο Κόσμο".

    Πώς εξήγησε η Ράνια τον μυστικό γάμο της και τι ευχήθηκε ο Γρηγόρης;

    Γιατί έκανε μυστικό γάμο

    H Ράνια Θρασκιά ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται για «κρυφό» γάμο, αλλά για ένα γάμο που έγινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Το γεγονός ότι δεν το ήξερε ούτε η γιαγιά της, ούτε τα ξαδέλφια της, δεν αποδεικνύει απαραίτητα ότι είναι... κρυφός! Η Ράνια δεν ήθελε να γίνει γνωστό ότι παντρεύεται, επειδή "ήθελε να ζήσει την ιερότητα του μυστηρίου". Χμμ, μάλιστα...

    Πάντως, η Θρασκιά δήλωσε πως της ήταν δύσκολο να το κρατήσει μυστικό κι ένιωθε πολύ άσχημα που δεν το έλεγε στους συγγενείς και στενούς φίλου της, αλλά έτσι έπρεπε να γίνει. Εξάλλου, ήταν επιθυμία και του μέλλοντα συζύγου.

    Ο έρωτας με τον Ανδρέα Φωτόπουλο

    Η παρουσιάστρια μίλησε και για τον οδοντίατρο και το στόμα της έσταζε μέλι. Την απόφαση ότι θέλει να παντρευτεί με αυτόν τον άνδρα, την πήρε τον περασμένο Ιανουάριο μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που είχε. Ο Φωτόπουλος, παρόλο που ήταν λίγο καιρό μαζί, της στάθηκε πολύ και αυτό η Ράνια το εκτίμησε δεόντως. Γενικά, ο σύζυγός της τη βοηθά τα μάλα και στη φάση που βρισκόταν η Ράνια εύκολα πήρε την απόφαση να παντρευτεί για δεύτερη φορά. Εξάλλου, σε φιλικό επίπεδο τον γνώριζε πολλά χρόνια.

    Άσε, που ο κύκλος της σχέσης της με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου είχε κλείσει οριστικά και όπως δήλωσε "με τον πιο γλυκό τρόπο". Χμμ, τόσο γλυκά, που δεν ανταλλάσσουν ούτε βλέμμα σε τυχαίες συναντήσεις...

    Οι ευχές του Γρηγόρη

    Κοντινοί φίλοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου ανέφεραν οτι ο παρουσιαστής σοκαρίστηκε από τον γάμο της πρώην του. Ωστόσο, δεν μπόρεσε να αποφύγει τη στιγμή που θα έπρεπε να ευχηθεί στη Ράνια. Έτσι, με το που ξεκίνησε ο «Όμορφος κόσμος» την Τρίτη ευχήθηκε στη Ράνια "ό,τι καλύτερο και βίον ανθόσπαρτον μέσα από την καρδιά του". Τι να κάνει κι αυτός... μπράβο Γρηγόρη, είσαι και πολύ υπέρ άνω!

    Επιτυχία πάντως και για την Φαίη Σκορδά που είχε αποκλειστικά την Ράνια Θρασκιά αμέσως αφού έσκασε η είδηση για τον γάμο. Ε ρε, νεύρα που θα είχε η Βάσια Λόη που δεν χωνεύει την Φαίη, όπως φάνηκε και από τον πρόσφατο καυγά τους...

    Διαβάστε την συνέχεια

    Μαΐου 14, 2008

    Γυμνός κλέφτης παρίστανε τον σύζυγο στο κρεβάτι

    Naked thief couple bedΑυτή κι αν είναι naked είδηση! Μια γυναίκα από τη Μαλαισία ξύπνησε ανακαλύπτοντας ότι ο γυμνός άνδρας που χώθηκε στο κρεβάτι της τη νύχτα δεν ήταν ο σύζυγος της αλλά ένας κλέφτης.

    Όπως μεταδίδει το Reuters, η 36χρονη κοιμόταν στο κρεβάτι της όταν ο κλέφτης βλέποντας ότι ο σύζυγος είχε αποκοιμηθεί στον καναπέ του σαλονιού, έβγαλε τα ρούχα του και χώθηκε στο κρεβάτι δίπλα στην ανυποψίαστη γυναίκα.

    Πώς η γυναίκα τον κατάλαβε και πώς ο κλέφτης κατάφερε να ξεφύγει;

    Όταν ο γυμνός κλέφτης ξάπλωσε δίπλα στην γυναίκα, αυτή μισοξύπνησε, αλλά δεν μπήκε στον κόπο να τον κοιτάξει. Λίγο αργότερα, η μισοκοιμισμένη γυναίκα υποψιάστηκε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά όταν μίλησε στον άνδρα που πλάγιασε δίπλα της, αλλά η φωνή του ήχησε ξένη στα αυτιά της.

    Αυτόματα σηκώθηκε, πήγε στο άλλο δωμάτιο και είδε το σύζυγο της να κοιμάται στον καναπέ. Το σοκ της ήταν μεγάλο καθώς αν ο σύζυγος της ήταν στον καναπέ, ποιος ήταν ο γυμνός άντρας που την περίμενε στο κρεβάτι;

    Η γυναίκα άρχισε να ουρλιάζει και σήκωσε την γειτονιά στο πόδι. Τι να κάνει κι ο κλέφτης, κατάλαβε οτι η λεγάμενη δεν θα του... καθόταν κι έτσι αναγκάστηκε να πηδήξει από το παράθυρο για να ξεφύγει. Μαζί του πήρε φυσικά και τα κλοπιμαία, έτσι για να μην πάει στράφι όλη η προσπάθεια της βραδιάς...

    Τώρα για το αν ο κλέφτης πρόλαβε να ντυθεί, θα σας γελάσουμε, μάλλον πάντως αυτό ήταν το τελευταίο πράγμα που τον ένοιαζε εκείνη την στιγμή...

    Διαβάστε την συνέχεια

    Ο Κούγιας διεγράφη από τον ΔΣΑ για απρεπή συμπεριφορά

    Ε ρε, ποιος είδε τον Αλέξη Κούγια και δεν τον φοβήθηκε όταν έμαθε οτι ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών τον διέγραψε από μέλος του! Ευτύχως δεν ήταν κοντά η Εύη Βατίδου γιατί θα είχε φάει καμιά αδέσποτη.

    Όσο κι αν σας φαίνεται απίστευτο, είναι αλήθεια. Το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο προχώρησε στην διαγραφή του Αλέξη Κούγια από τον ΔΣΑ και ο δικηγόρος έγινε έξω φρενών, καθώς η καριέρα του πλήττεται ανεπανόρθωτα.

    Γιατί διεγράφη και τι προτίθεται να κάνει τώρα ο... μοντελο-πνίχτης;

    Ο Κούγιας λοιπόν διεγράφη από τον ΔΣΑ για "διαχρονική προσβολή του κύρους του δικηγορικού λειτουργήματος"! Διαβάσατε καλά; Το Πειθαρχικό Συμβούλιο του ΔΣΑ σημειώνει ότι παρότι ο κ. Κούγιας έχει "τιμωρηθεί πειθαρχικά τρεις φορές με προσωρινή παύση, συνεχίζει την αναξιοπρεπή συμπεριφορά για δικηγόρο".

    Μην είναι τα κλάμματα και οι οδυρμοί στην Τατιάνα Στεφανίδου; Οι "τακουνιές" και τα ξεκατινιάσματα στα γκαράζ και στα κανάλια; Οι τσαμπούκάδες στις κερκίδες, στους τηλεοπτικούς σταθμούς και στα πεζοδρόμια; Για ποιον χτυπάει η καμπάνα Αλέξη; Εμείς επειδή σε συμπονάμε, σου αφιερώνουμε το παρακάτω βιντεάκι που εξιστορεί την πολύπαθη ζωή σου:



    Σημειώνεται ότι ο Αλέξης Κούγιας παραπέμφθηκε στο Πειθαρχικό Συμβούλιο από τον πρόεδρο του ΔΣΑ, Δημήτρη Παξινό, όπως έχει υποχρέωση από τον κώδικά Δικηγόρων. Σύμφωνα με τον Κώδικά, εάν δικηγόρος τιμωρηθεί τρεις φορές με την ποινή της προσωρινής διαγραφής μικρότερη των έξι μηνών η καθεμία, τότε ο πρόεδρος υποχρεούται να παραπέμψει τον δικηγόρο στο Πειθαρχικό Συμβούλιο με το ερώτημα της οριστικής διαγραφής.

    Η απόφαση θα κριθεί στο Δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο όπου και θα παραπεμφθεί αυτεπάγγελτα. Από την πλευρά του, ο Κούγιας έχει δικαίωμα να προσφύγει στο Συμβούλιο της Επικρατείας κατά της πειθαρχικής απόφασης.

    Λέτε να έρχονται δύσκολες μέρες για τον Αλέξη; Ευτυχώς πάντως η Βατίδου πήγε στο STAR και άλλαξε τα έπιπλα του σπιτιού της, γιατί αν περίμενε από τον Αλέξη... ζήτω που καήκαμε.

    Διαβάστε την συνέχεια

    Μαΐου 13, 2008

    Αυτοκριτική Μαλέλλη για το δελτίο του STAR

    Malellis LampiriΝέες δηλώσεις με δόσεις αυτοκριτικής έκανε ο διευθυντής ενημέρωσης του STAR, Σταμάτης Μαλέλλης, στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη.

    Ο Μαλέλλης μίλησε για το τι αλλάζει στην ελληνική τηλεόραση, ενώ παραδέχτηκε λάθη στο "νεανικό" δελτίο ειδήσεων του σταθμού του.

    Τι είπε ο Μαλέλλης για την εκδίωξη της Έμυς Λιβανίου, τις αλλαγές στην πρωινή ζώνη, τους TV αστέρες Παπαδάκη, Μενεγάκη, Αυτιά, Δρούζα, Καμπουράκη, αλλά και το μέλλον της Λαμπίρη στο STAR;

    Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο Μαλέλλης επιβεβαίωσε την στρατηγική του STAR προς τα νεανικά και εμπορικά κοινά 15-45 χρόνων. Σε αυτά τα κοινά το STAR έρχεται δεύτερο στο σύνολο της τηλεθέασης, ενώ το δελτίο του είναι συχνά πρώτο. Και αυτά είναι τα κοινά που "καίνε" τους διαφημιστές καθώς αποτελούν το πιο παραγωγικό και καταναλωτικό τμήμα της κοινωνίας.

    Η πρωινή ζώνη

    Μαλέλλης ΛαμπίρηΓια την εκδίωξη της Έμυς Λιβανίου είπε οτι η κ. Λιβανίου έδωσε μια συνέντευξη όπου απαξίωσε τους συνεργάτες της και γι' αυτό τιμωρήθηκε. Επιβεβαίωσε οτι ο πραγματικός λόγος της αποχώρησης της ήταν οτι έκανε τηλεθέαση 7,8% το οποίο δεν ήταν αρκετό για ένα κανάλι που τρέχει με 11,5% μέσο όρο. Τελείωνοντας, είπε οτι η Έμυ παραμένει στο δυναμικό του STAR στις ειδήσεις και "έχει πολλά να προσφέρει στο κανάλι". Χμμ, τώρα αυτό να το πιστέψουμε;

    Για την αντικατάσταση της από την Μελίνα Κοκκόρη, είπε οτι η τηλεόραση έχει ανάγκη από νέα πρόσωπα, γι' αυτό και "έδωσε μια ευκαιρία στην Μελίνα". Πάντως γενικότερα είπε οτι η πρωινή ζώνη του STAR θα αλλάξει εντελώς του χρόνου, καθώς φέτος "δεν ικανοποίησε". Είπε όμως οτι δεν θα προχωρήσουν σε μεταγραφές, αλλά θα αξιοποιήσουν άτομα που υπάρχουν ήδη στο STAR.

    Σχολιάζοντας τα πρωινά των άλλων καναλιών, είπε οτι ο Αυτιάς έχει πρόβλημα με τα νεανικά κοινά καθώς τον παρακολουθούν μεγάλες ηλικίες που είναι αδιάφορες για το STAR. Ο Παπαδάκης βοηθάει στο γενικό προφίλ του ΑΝΤ1, αλλά χρειάζεται και αυτός ανανέωση. Δήλωσε οτι ο Καμπουράκης ταιριάζει πολύ στο προφίλ του STAR (έχουμε είδηση για μεταγραφή εδώ;), αλλά ο Οικονομέας όχι. Την Μενεγάκη την χαρακτήρισε σταθερή αξία για τα επόμενα 2 χρόνια, ενώ για τον Αρναούτογλου και τον Μουτσινά είπε οτι έχουν το πιο "φρέσκο πρωινό". Τέλος, για τα χαμηλά νούμερα της Ελεονώρας Μελέτη, που βρίσκεται στο νοσοκομείο, είπε οτι δεν φταίει η ίδια αλλά το απαρχαιωμένο concept του Πρωινού Καφέ.

    Τα μεσημεριανά

    Ακούγοντας για ριζικές αλλαγές στην πρωινή ζώνη, η Χριστίνα Λαμπίρη ρώτησε έντρομη τον Μαλέλλη τι θα γίνει με την μεσημεριανή ζώνη. Ανακουφίστηκε λοιπόν οταν τον άκουσε να λέει "Εσύ Χριστίνα μου, να μην ανησυχείς". Για να συμπληρώσει όμως "μόνο 1-2 άτομα στο πάνελ σου θα αλλάξουν"... Άφωνος ο Πετιλόν...

    Ο Μαλέλλης επιβεβαίωσε οτι η Άννα Δρούζα ανανέωσε το συμβόλαιο της με το STAR, αν και δεν ανήκει στον δικό του τομέα (ενημερωτικό), αλλά στον ψυχαγωγικό.

    Τα δελτία ειδήσεων

    Για το περίφημο δελτίο ειδήσεων του STAR είπε οτι στοχεύει μόνο σε νεανικά κοινά και εκεί πάει πολύ καλά (ειναι πρώτο τις περισσότερες φορές). Έκανε αυτοκριτική για τα σχόλια που ακούγονται στα "ρεπορτάζ", τα οποία συχνά "στερούνται χιούμορ" και ακούγονται σαν κακίες ή απλά... κρυάδες. Είπε οτι αναζητούν άτομα για να ενισχυθεί το χιούμορ και η σάτιρα στο δελτίο, ακόμα και σε πολιτικά πρόσωπα, και γενικά οτι χρειάζεται δουλειά σε αυτό το κομμάτι.

    Το γεγονός είναι οτι η θεματολογία του STAR πουλάει σαν τρελλή και αυτό το ξέρει καλά μέχρι και ο Λαζόπουλος... Η ελληνική τηλεόραση μας επιφυλάσσει πολλές αλλαγές το επόμενο διάστημα με στόχο την προσέλκυση των νέων. Ένα πράγμα πάντως μένει σταθερό στο STAR και αυτό δεν είναι άλλο από τον... διευθυντή του, τον Σταμάτη Μαλέλλη.

    Διαβάστε την συνέχεια

    Sex και όργια σε ερωτικές κρουαζιέρες στο Ιόνιο

    Μετά το όργιο με viagra και 5 γυναίκες που κατέληξε στο νοσοκομείο, νέο σεξουαλικό σκάνδαλο συντράζει την κοσμική ζωή της Πάτρας.

    Η εφημερίδα «Ο Κόσμος της Πάτρας» έφερε στο φως γαργαλιστικές λεπτομέρειες για σεξουαλικές απολαύσεις σε ερωτικές κρουαζιέρες στο Ιόνιο. Ευυπόληπτοι πολίτες πληρώνουν για να ικανοποίησουν τις πιο κρυφές ερωτικές φαντασιώσεις τους σε καμπίνες και κουπαστές.

    Πώς παίζεται το παιχνίδι στις κρουαζιέρες των οργίων;

    Το παιχνίδι απλό. Σκοπός η ικανοποίηση ακραίων ερωτικών βίτσιων κορυφαίων επιχειρηματιών και ισχυρών εφοπλιστών εν πλω. Τόπος το Ιόνιο. Σταθμός επιβίβασης η Κέρκυρα και σταθμός αποβίβασης το λιμάνι της Πάτρας.

    Οι πελάτες που εμπλέκονται ανήκουν σε χώρους και τομείς με περίσσιο ενδιαφέρον. Πελάτες από το καλλιτεχνικό στερέωμα, βουλευτές, ακόμη και πρώην ανώτατοι πολιτικοί παράγοντες. Το μεγαλύτερο πρόβλημα με την δημοσίευση της υπόθεσης, ωστόσο, το αντιμετωπίζουν ένας επιχειρηματίας της Κέρκυρας και ένας εφοπλιστής με έδρα τον Πειραιά, αφού οι σύζυγοί τους κερατωμένες ούσες αναζητούν το «συνέδριο» που οι δύο πρωταγωνιστές παρακολούθησαν σε νησί του Ιονίου. Το «συνέδριο» που σίγουρα δεν σχετιζόταν με επενδύσεις, αλλά με διεισδύσεις τύπου El duro.

    Ποιοι συμμετέχουν και πόσο κοστίζει

    Σύμφωνα με το δημοσίευμα από την εφημερίδα «Ο Κόσμος της Πάτρας», η λίστα αναμονής για να λάβουν μέρος ζευγάρια σ' αυτές δεν είναι απλώς μεγάλη, αλλά παρουσιάζει και ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Ανάμεσα στα πρόσωπα που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον βρίσκονται πολίτες υπεράνω πάσης υποψίας, οι οποίοι θέλουν να ξεφύγουν από τη ρουτίνα της καθημερινότητας μέσα από ξέφρενες νύχτες σεξουαλικής απελευθέρωσης.

    Η ιδέα για τις «ροζ» κρουαζιέρες που ξεκίνησαν πριν από ένα χρόνο ανήκει σε δύο άντρες, έναν Ιταλό και έναν Έλληνα, ο οποίος έλκει την καταγωγή του από την Ηγουμενίτσα. Το ταξίδι πραγματοποιείται δύο φορές το μήνα, διαρκεί ένα διήμερο και συμμετέχουν τέσσερα ή πέντε ζευγάρια, που προηγουμένως έχουν εγγραφεί ως μέλη του κλαμπ. Το κόστος ξεπερνάει μαζί με την εγγραφή τα 1.000 ευρώ ανά ζευγάρι, ενώ ένας από τους απαράβατους όρους είναι οι συμμετέχοντες να είναι απαραιτήτως ζευγάρια και να κυκλοφορούν γυμνοί στους χώρους του σκάφους.

    Τρέμουν για το κάζο από την διαρροή

    Στο σπίτι του εφοπλιστή στη Νέα Ερυθραία Αττικής το κλίμα είναι βαρύ. Είναι η τέταρτη φορά μέσα στο 2008 που η σύζυγος πιάνει στα πράσα τον ατακτούλη πλοιοκτήτη, ο οποίος φροντίζει κάθε φορά να εξαγοράζει τη σιωπή της γυναίκας του με δώρα ανεκτίμητης αξίας. Το μεγαλύτερό του πρόβλημα όμως είναι ο πατέρας του. Ένας αξιοσέβαστος γέροντας στη ναυτιλιακή πιάτσα, που δεν γνωρίζει τίποτε για τις «επιδόσεις» του γιου του και ποτέ κατά το παρελθόν δεν έχει δώσει δικαίωμα να σχολιαστεί από τον ισχυρό κοινωνικό του περίγυρο. Όλο το παιχνίδι παίζεται στην εχεμύθεια. Ειδικότερα σε αυτό το επίπεδο, όπου οι σχέσεις μπορεί να είναι ισχυρές, αλλά μπορούν από μια λεπτομέρεια και μόνο ή από τη διαρροή μιας πληροφορίας να διαλυθούν.

    Ας δούμε όμως και τι γίνεται στο άλλο μέτωπο, αυτό του επιχειρηματία από την Κέρκυρα, ο οποίος θεωρείται ως ένας εκ των στενών φίλων κορυφαίου Έλληνα ερμηνευτή που έχει ιδιαίτερες σχέσεις με το νησί των Φαιάκων. Στη συγκεκριμένη περίπτωση το «θέμα» είναι ακόμη πιο σοβαρό. Η σύζυγος δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί της. «Είναι τσαούσα και ισχυρογνώμων», είπε στο περιοδικό ΛΟΙΠΟΝ φίλος της οικογένειας που ζει το δράμα καθημερινά από πολύ κοντά.

    Πάντως αν ενδιαφέρεστε να συμμετέχετε στις κρουαζιέρες των οργίων στο Ιόνιο, θα πρέπει να περιμένετε λίγο μέχρι να καταλαγιάσει ο ντόρος που προέκυψε από την αποκάλυψη. Όχι πολύ, σε λίγες βδομάδες οι κρουαζιέρες θα ξαναρχίσουν και πάλι...

    Διαβάστε την συνέχεια

    Μαΐου 12, 2008

    Δείτε την πρώτη πρόβα της Καλομοίρας στην Eurovision

    Καλομοιρα Kalomira EurovisionΣε πρώτη μετάδοση στην μπλογκόσφαιρα σας παρουσιάζουμε την πρόβα της Καλομοίρας στο Βελιγράδι.

    Η Καλομοίρα τα πήγε πολύ καλά και εντυπωσίασε τους θεατές! Ήταν πολύ καλή φωνητικά και εξαιρετική στον χορό της. Είδαμε και το τρικ με το παιδικό βιβλίο που γράφει πολύ καλά στην κάμερα.

    Όλοι πια στο Βελιγράδι εντάσσουν την Ελλάδα στα φαβορί για να περάσει στον τελικό. Δείτε το βίντεο άπό την πρώτη πρόβα της Καλομοίρας:




    Καλομοιρα Kalomira EurovisionΣτα φωνητικά της Καλομοίρας βρίσκεται η έμπειρη Βικτώρια Χαλκίτη που σίγουρα θα βοηθήσει την ελληνοαμερικανίδα τραγουδίστρια να τραγουδήσει σωστά.

    Τα σχόλια από τους παρευρισκόμενους στην πρόβα ήταν πολύ θετικά και πολλοί έκαναν λόγο για την καλύτερη πρόβα της ημέρας! Να σημειώσουμε οτι η Καλομοίρα την βραδιά του ημιτελικού θα φορά ένα μωβ φόρεμα το οποίο κατά την διάρκεια του τραγουδιού θα αλλάξει και θα γίνει ένα μαύρο φορμάκι.

    Ο ημιτελικός της Ελλάδας είναι στις 20 Μαΐου και ο τελικός το Σάββατο, 24 Μαΐου. Διαβάστε περισσότερα για την σκηνική παρουσία της Καλομοίρας στο Βελιγράδι και το τρικ με το βιβλίο.

    Διαβάστε την συνέχεια

    Απογοήτευση για το "Γεια σου Δαρβίνε" του Περρή

    Θέμος Αναστασιάδης Βαγγέλης ΠερρήςΤο τηλεπαιχνίδι "Γεια σου Δαρβίνε" (ή "Ciao Darwin" επί το ελληνικότερον) πέρασε από σαράντα κύματα μέχρι να βγει στο αέρα. Ξεκίνησε με παρουσιαστή τον Χρήστο Φερεντίνο, ακολούθησαν κόντρες και η αποχώρηση του Φερεντίνου με αποτέλεσμα παρουσιαστής να γίνει τελικά ο Βαγγέλης Περρής.

    Η τηλεθέαση του τηλεπαιχνιδιού το προηγούμενο Σάββατο ήταν απογοητευτική και ο ΑΝΤ1 τερμάτισε τρίτος και καταϊδρωμένος το βράδυ του Σαββάτου.

    Πόσο τηλεθέαση έκανε το "Γεια σου Δαρβίνε" και γιατί το πέρασαν οι... επαναλήψεις;

    Το νέο τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1 έκανε μέσο όρο 15,4% (522,000 τηλεθεατές) και βρέθηκε τρίτο πίσω από τον ALPHA και το MEGA που έπαιζαν επαναλήψεις. Συγκεκριμένα τα ποσοστά το βράδυ του Σαββάτου ήταν:

    1. ΑΛ ΤΣΑΝΤΙΡΙ ΝΙΟΥΖ (ALPHA, επανάληψη): 24,4% - 826,000 τηλεθεατές
    2. ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ (MEGA, επανάληψη): 22,6% - 780,000 τηλεθεατές
    3. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΔΑΡΒΙΝΕ (ΑΝΤ1): 15,4% - 522,000 τηλεθεατές

    Φαίνεται οτι οι κρυάδες του Βαγγέλη Περρή και οι υστερίες των "πεθερών" και "νυφών" δεν συγκίνησαν το τηλεοπτικό κοινό. Να σημειώσουμε οτι οι επαναλήψεις του Μάρκου Σεφερλή που έπαιζαν στον ΑΝΤ1 πριν αρχίσει το "Γεια σου Δαρβίνε" έκαναν πολύ ψηλότερα νούμερα.

    Διαβάστε την συνέχεια

    Παντρεύτηκε μυστικά η Ράνια Θρασκιά!

    Την έκπληξη έκανε η Ράνια Θρασκιά και παντρεύτηκε το Σάββατο με τον αγαπημένο της Ανδρέα Φωτόπουλο.

    Η Ράνια και ο Ανδρέας κατάφεραν να κρατήσουν τον γάμο τους μυστικό από όλους. Ο γάμος έγινε σε πολύ κλειστό κύκλο στο Κατάκολο, ενώ ακολούθησε και εξίσου μυστική δεξίωση.

    Πώς κρατήθηκε κρυφός ο γάμος και που έγινε η δεξίωση; Διαβάστε λεπτομέρειες:

    Όπως ακούσαμε στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη, ο κρυφός γάμος έγινε σε εκκλησία στο Κατάκολο με μόνο 15 καλεσμένους. Ακολούθησε δεξίωση σε πολυτελές ξενοδοχείο στην Κυλλήνη, όπου παρεβρέθησαν όλοι οι καλεσμένοι.

    Πριν από δυο μήνες, paparazzi είχαν "συλλάβει" την Ράνια Θρασκιά και τον Ανδρέα Φωτόπουλο στο Island να προετοιμάζουν τη δεξίωση του γάμου τους. Το ζευγάρι όμως τους την έσκασε και παντρέυτηκε εκεί που δεν το περίμενε κανείς. Δεν αποκλείεται πάντως οι νιόπαντροι να παραχωρήσουν μεγάλη δεξίωση στους φίλους που δεν βρέθηκαν στον γάμο τους στο Island τον Ιούνιο.

    Αυτός είναι ο δεύτερος γάμος για τη Ράνια Θρασκιά. Ο πρώτος της έρωτας με τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Ζούλα, κατέληξε στα σκαλιά της εκκλησίας, διήρκεσε όμως περίπου δύο χρόνια, μέχρι που οι δυο τους πήραν την απόφαση να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους. Η σχέση της με το Γρηγόρη Αρνούτογλου διήρκεσε πολύ περισσότερο, αλλά έληξε πριν από ενάμισυ περίπου χρόνο.

    Διαβάστε την συνέχεια

    Υποδοχή φαβορί για την Καλομοίρα στο Βελιγράδι

    Η Καλομοίρα έφτασε σήμερα στο Βελιγράδι γεμάτι κέφι και καλή διάθεση. Το Καλομοιράκι είχε υποδοχή μεγάλου φαβορί και ήρθε πρώτη στην σημερινή δημοσκόπηση των δημοσιογράφων που καλύπτουν την Eurovision, αφήνοντας πίσω της τα φαβορί Ρωσία και Αρμενία.

    Στα στοιχήματα, η Καλομοίρα πλασάρεται στην πρωτη δεκάδα, αν και οι αντίπαλοι της φέτος είναι πολύ δυνατοί.

    Η πρώτη πρόβα της Καλομοίρας αναμένεται σε μερικές ώρες. Πώς θα εμφανιστεί στην σκηνή και ποιο είναι το εύρημα που θα χρησιμοποιήσει;

    Την σκηνική εμφάνιση της Καλομοίρας έχει αναλάβει ο σκηνοθέτης Κώστας Καπετανίδης, μετά την άρνηση του Φωκά Ευαγγελινού να την αναλάβει.

    Οι πρώτες λεπτομέρειες για το show της Καλομοίρας έχουν ήδη διαρεύσει. Πληροφορίες αναφέρουν οτι η φράση "An open book", με την οποία ξεκινάει το δεύτερο κουπλέ του "Secret Combination" είναι αυτή που ενέπνευσε τον Κώστα Καπετανίδη για τη σκηνική παρουσίαση του ελληνικού Eurovision τραγουδιού.

    Ένα βιβλίο, λοιπόν, θα είναι το clue της εμφάνισης της Καλομοίρας - φανταστείτε το σαν ένα τεράστιο installation τύπου παιδικό βιβλίο, από αυτά που όταν ανοίγουν αποκαλύπτουν τρισδιάστατα σχέδια ("pop-up books", όπως είναι γνωστά στο εξωτερικό). Αυτό θα υπάρχει εξαρχής πάνω στη σκηνή, αλλά από το δεύτερο κουπλέ και μετά, θα ανοίξει για να αποκαλύψει διάφορες εκπλήξεις, σχετικές πάντα με παιδικά βιβλία αλλά και με την ιδιοσυγκρασία της Καλομοίρας!

    Ένα πολύ έξυπνο εύρημα το οποίο αναμένουμε να δούμε επί σκηνής στην πρόβα της Καλομοίρας σε μερικές ώρες. Θα επιστρέψουμε με τα νεότερα...

    Διαβάστε τα τελευταία Kalomira Reports για την πορεία της Καλομοίρας στην Eurovision.

    Διαβάστε την συνέχεια

    Έρωτας - θάνατος μέσω internet για δυο κορίτσια

    Δυο κορίτσια από μακρινά μέρη της Ελλάδας γνωρίστηκαν μέσω chat στο διαδίκτυο και ερωτεύτηκαν. Οι γονείς τους απαγόρευσαν να συναντηθούν και ο έρωτας τους έμεινε ανεκπλήρωτος. Το αδιέξοδο οδήγησε τα δυο κορίτσια στην απόφαση να βάλουν ταυτόχρονα τέλος στη ζωή τους.

    Δεν πρόκειται για σενάριο ταινίας, αλλά για πραγματικό γεγονός που συνέβη πριν λίγες μέρες στην Ελλάδα.

    Πώς έφτασαν τα δυο κορίτσια στην απόφαση να αυτοκτονήσουν και πώς εμπλέκεται το "Χαμόγελο του Παιδιού"; Διαβάστε λεπτομέρειες:

    Ο διαδικτυακός έρωτας

    Η συγκλονιστική υπόθεση των δύο ερωτευμένων κοριτσιών ξεκίνησε πριν από μερικούς μήνες, όταν άρχισαν να επικοινωνούν τυχαία στα chat rooms του Ιντερνετ. Η μικρότερη -μόλις 17 χρόνων- ήταν η πρώτη που άρχισε να νιώθει μια ιδιαίτερη έλξη για την κατά ένα χρόνο μεγαλύτερη συνομιλήτριά της. Και δεν δίστασε να εκφράσει ανοιχτά τα αισθήματά της.

    Η ανταπόκριση της 18χρονης ήταν άμεση. Από τότε οι επικοινωνίες τους πύκνωσαν και περνούσαν ατέλειωτες ώρες μπροστά στον υπολογιστή ζώντας μια ιδιότυπη ερωτική σχέση που πέρα από την ιδιαιτερότητα ότι οι πρωταγωνιστές της ανήκαν στο ίδιο φύλο, είχε και την παραδοξότητα ότι δεν είχαν συναντηθεί ποτέ. Κι αυτό γιατί η 18χρονη κατοικεί με την οικογένειά της στην Αθήνα, ενώ η «σύντροφός» της ζει με τους γονείς της σε απομακρυσμένη νησιωτική περιοχή.

    Το αδιέξοδο της σχέσης

    Οσο περνούσε ο καιρός το πάθος των δύο κοριτσιών φούντωνε και μαζί του γιγαντωνόταν η επιθυμία να βρεθούν η μία δίπλα στην άλλη. Για τη 17χρονη δεν υπήρχε τρόπος να φύγει από το νησί της. Δεν είχε συγγενείς έξω από αυτό και οι αυστηροί γονείς της δεν θα της επέτρεπαν να αφήσει το σχολείο της για να ταξιδέψει στην Αθήνα, χωρίς να γνωρίζουν ποιον θα συναντούσε και πού θα έμενε.

    Μεγαλύτερα προβλήματα αντιμετώπιζε η 18χρονη. Οι γονείς της είχαν ψάξει τον υπολογιστή της κρυφά και είχαν βρει τα ερωτικά μηνύματα που αντάλλασσε με την άγνωστη «ερωμένη» της! Η αντίδρασή τους ήταν θυελλώδης κι όταν το κορίτσι τόλμησε να τους πει ότι θα έφευγε για να την επισκεφτεί, ξέσπασαν. Με τον τρόπο τους της απαγόρευσαν όχι μόνο να ταξιδέψει, αλλά και να βγαίνει από το σπίτι χωρίς να την ελέγχουν.

    Τα σχέδια για ταυτόχρονη αυτοκτονία

    Εγκλωβισμένες σ’ έναν έρωτα χωρίς προοπτικές, οι δύο κοπέλες άρχισαν να νιώθουν αφόρητη ψυχολογική πίεση που σύντομα έγινε απόγνωση. Η ιδέα ότι αφού δεν μπορούσαν να ζήσουν μαζί, καλύτερα να πέθαιναν, στριφογύριζε στο εφηβικό μυαλό τους. Και πριν από λίγες μέρες πήραν την απόφαση να βάλουν ταυτόχρονα τέλος στη ζωή τους! Το μόνο που απέμενε ήταν να αποφασίσουν το χρόνο και τον τρόπο με τον οποίο θα την υλοποιούσαν.

    Η παρέμβαση του "Χαμόγελου του Παιδιού"

    Για καλή τους τύχη, η 17χρονη εξομολογήθηκε την απόφασή της σε μια συμμαθήτρια και στενή της φίλη. Κι εκείνη αντέδρασε αστραπιαία παίρνοντας την κατάσταση στα χέρια της. Αναζήτησε και βρήκε την ηλεκτρονική διεύθυνση της οργάνωσης «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και έστειλε ένα e-mail με όλες τις λεπτομέρειες για την ταυτότητα και τις διευθύνσεις των δύο κοριτσιών, που αποδείχθηκε σωτήριο.

    Ο πρόεδρος Κώστας Γιαννόπουλος δεν έχασε λεπτό. Εστειλε αμέσως ψυχολόγους, τόσο στο σπίτι της 18χρονης στην Αθήνα όσο και στο νησί όπου κατοικεί η 17χρονη. Οι επιστήμονες συνάντησαν πρώτα τους γονείς των δύο κοριτσιών, που έπεσαν από τα σύννεφα όταν έμαθαν τι σχεδίαζαν να κάνουν οι κόρες τους και έδωσαν ανεπιφύλακτα τη συγκατάθεσή τους να τεθούν υπό παρακολούθηση.

    Οι ψυχολόγοι βρήκαν τις κοπέλες σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση, με έντονες τάσεις αυτοκτονίας, και κατέβαλαν μεγάλες προσπάθειες να τις βοηθήσουν να τις ξεπεράσουν. Κι αν οι δύο φίλες σώθηκαν την τελευταία στιγμή, αυτό δεν σημαίνει ότι το δράμα τους πήρε τέλος. Ωσπου να συνέλθουν ψυχολογικά, θα παρακολουθούνται σε καθημερινή βάση από ειδικούς του «Χαμόγελου του Παιδιού».

    Οι εποχές έχουν αλλάξει δραματικά και καλό είναι να αρχίσουμε να το χωνεύουμε όλοι. Οι παλιοί λέγαν οτι ο έρωτας περνά από το στομάχι. Σήμερα, ο έρωτας περνά από το... κομπιούτερ.

    Διαβάστε την συνέχεια

    Μαΐου 11, 2008

    Τα "άπλυτα" της Χριστίνας Λαμπίρη

    Xristina Lampiri Manolis MauromoustakakisΗ Χριστίνα Λαμπίρη μίλησε για πρώτη φορά για τα προσωπικά της και τον μεγάλο έρωτα της ζωής της. Ο λόγος για τον Μανώλη Μαυρομουστακάκη, γνωστό paparazzi, "φόβο και τρόμο" των διασήμων.

    Εμείς δηλώνουμε φαν της και σας παρουσιάζουμε φωτογραφίες και λεπτομέρειες από την συνέντευξη της.

    Πόσο καιρό είναι μαζί με τον Μαυρομουστακάκη; Τι σχέσεις έχει με την Στεφανίδου; Πώς τα πάει με την κόρη της και τι πλαστικές έχει κάνει;

    Χριστινα Λαμπιρη Μανωλης ΜαυρομουστακακηςΗ Λαμπίρη μίλησε στην Μαρία Σταματέρη και στην εκπομπή "Gala" σε μια συνέντευξη που έγινε στην Μύκονο. Η Χριστίνα είναι μαζί με τον Μανώλη Μαυρομουστακάκη 6 ολόκληρα χρόνια, αλλά δεν έβγαζε την σχέση της προς τα έξω γιατί "δεν της αρέσει η δημοσιότητα". Εκπλαγήκατε που το λέει αυτό η Λαμπίρη; Και που να ακούσετε οτι δεν είχε πάει ποτέ στη Μύκονο μέχρι τώρα γιατί "δεν είναι της κοσμικής ζωής".

    Πάντως με τον Μαυρομουστακάκη τα πάνε πολύ καλά και σκέφτονται τον γάμο. Ο Μανώλης εξέπληξε την Χριστίνα όταν της είπε οτι στην αρχή της σχέσης τους είχε βάλει ανθρώπους να την παρακολουθούν για να τσεκάρει αν ήταν πιστή. Αυτός είναι έρωτας.

    Christina LabiriΤον Μαυρομουστακάκη φαίνεται οτι εγκρίνει και η 18χρονη κόρη της Λαμπίρη από τον πρώτο της γάμο. Η Λαμπίρη τα πάει καλά με την κόρη της που τώρα δίνει πανελλήνιες και γι' αυτό μάνα και κόρη είναι πολύ αγχωμένες. Η κόρη της Χριστίνας πειράζει συχνά τον σύντροφο της μητέρας της και γενικά τον συμπαθεί.

    Η Μαρία Σταματέρη ρώτησε την Λαμπίρη και για την σχέση της με την Τατιάνα Στεφανίδου. Η Χριστίνα, αν και λίγο αμήχανη, απάντησε οτι δεν υπάρχει έχθρα μεταξύ τους, αλλά δεν έχουν και στενές σχέσεις. Τήρησε πάντως ήπια στάση, όπως συνηθίζει.

    Χριστίνα ΛαμπίρηΓενικά, η Λαμπίρη έχει ομορφύνει επικίνδυνα τελευταία και η ίδια δεν αρνείται οτι αυτό δεν έγινε μόνο με "φυσικά" μέσα. Συγκρίνοντας την Λαμπίρη του χτες με το σήμερα βλέπουμε μεγάλες διαφορές στη μύτη, όπως μπορείτε να δείτε κι εσείς στην φωτογραφία δεξιά. Είναι γεγονός οτι η Χριστίνα είναι σήμερα πιο όμορφη από ποτέ και το γεγονός οτι δεν κρύβει τις πλαστικές της δείχνει πόσο ακομπλεξάριστη είναι.

    Η συνέντευξη της Λαμπίρη στο "Gala" έκανε πολύ καλή τηλεθέαση φτάνοντας το 14%, που είναι καλό ποσοστό για Παρασκευή βράδυ και για την συγκεκριμένη εκπομπή στο STAR.

    Διαβάστε την συνέχεια


    @ ads.freestuff.gr Δωρεάν Διαφήμιση


    AdBanner Exchange



    Ads.PcBoX.Gr Banner Exchange