Μαΐου 15, 2008

Φωτογραφίες από τον γάμο της Θρασκιά, εξώδικο Ράνιας

thraskia fotopoulosΜέχρι τώρα τον αποκαλούσαμε "μυστικό γάμο". Όχι πια όμως, καθώς η Εspresso κατόρθωσε να εξασφαλίσει φωτογραφίες από το γάμο της Ράνιας Θρασκιά με τον Ανδρέα Φωτόπουλο.

Η Ράνια έγινε έξαλλη στέλνοντας εξώδικο σε όλα τα ΜΜΕ απαγορεύοντας την δημοσιοποίηση των φωτογραφιών. Φευ όμως, οι φωτογραφίες μεταδόθηκαν από όλα τα κανάλια και οι "προσωπικές" στιγμές της έγιναν δημόσιες.

Τα blogs φυσικά δεν είναι ΜΜΕ, οπότε... δείτε τις φωτογραφίες:

Ξεφυλλίζοντας το "απόρρητο" φωτογραφικό άλμπουμ της γαμήλιας τελετής αλλά και της δεξίωσης που ακολούθησε, βλέπουμε οτι ο γάμος ήταν μίνιμαλ και το νυφικό σε ρομαντικό ύφος. H γαμήλια δεξίωση όμως είχε όλα τα βασικά συστατικά της χλιδής:






thraskia θρασκια γαμοςφωτοπουλος θρασκια γαμος
thraskia θρασκια γαμοςthraskia θρασκια γαμος
thraskia θρασκια γαμοςthraskia θρασκια γαμος

Ο γάμος καρέ-καρέ

Το ρεπορτάζ της Espresso αναφέρει: "Ενα γραφικό εκκλησάκι στο Κατάκολο Ηλείας, ένα ζευγάρι που λάμπει από ευτυχία και λίγοι αλλά εκλεκτοί καλεσμένοι. Ηταν λίγα λεπτά μετά τις 18,15, όταν στο προαύλιο του ιερού ναού του Αγίου Νικολάου έκανε την εμφάνισή της η Ράνια Θρασκιά κρατώντας αγκαζέ τον πατέρα της. Η Ράνια φορώντας ένα μάξι, ρομαντικού στιλ νυφικό, που έμοιαζε αρκετά με φόρεμα και άφηνε τον ένα ώμο ανοιχτό, και κρατώντας μια εντυπωσιακή ανθοδέσμη από ροζ και φούξια παιωνίες, χαμογελούσε πλατιά καθ’ όλη τη διάρκεια του μυστηρίου, ενώ αντάλλασσε ματιές με νόημα με τον αγαπημένο της. Στο πλευρό του ζευγαριού, ο κουμπάρος τους, πρόεδρος της Alpha/copy Nokia Σταύρος Κωνταντινίδης, που φρόντιζε όλα να είναι στην εντέλεια.

Επειδή βέβαια η Ράνια Θρασκιά κατά βάθος παρέμεινε μια κλασική νύφη, φρόντισε να υπάρχουν και μερικές χλιδάτες πινελιές κι έτσι έφτασε στην εκκλησία μέσα σε μια totally glam μαύρη Mercedes. Ωστόσο η τελετή, όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες, ήταν απλή, κάτι που άλλωστε επιβεβαίωσε και ο πατήρ Παναγιώτης, που τέλεσε το μυστήριο."

Η δεξίωση με... αυτοκινητάκια του γκολφ

Μετά το «χορό του Ησαΐα το ζευγάρι επιβιβάστηκε στο πολυτελέστατο αυτοκίνητο και κατευθύνθηκε σε (επίσης χλιδάτο) ξενοδοχειακό συγκρότημα στην Κυλλήνη, όπου όλα ήταν έτοιμα για τη μίνι δεξίωση που παρέθεσε στους καλεσμένους του. Μάλιστα οι προσκεκλημένοι μεταφέρθηκαν στο χώρο της δεξίωσης με αυτοκινητάκια του... γκολφ. Εκεί είχαν στρωθεί ροτόντες και οι σεφ ετοίμαζαν εκλεκτά εδέσματα.

Λίγο πριν ξεκινήσει η βραδιά, η Ράνια και ο Ανδρέας άνοιξαν στη νυφική σουίτα του ξενοδοχείου τα δώρα τους. Στη συνέχεια βγήκαν στον κήπο και δίπλα στην πισίνα έκοψαν τη γαμήλια τούρτα τους, που ήταν λευκή, με φράουλες. Εκείνη την ώρα ανοίχτηκαν και σαμπάνιες, και το ζευγάρι ήπιε πριν απ’ όλους στην... υγειά του! Επειδή φυσούσε, η Ράνια είχε φροντίσει να φορέσει ένα λευκό μπολερό πάνω από το νυφικό της. Η ευτυχία της δεν κρυβόταν, αφού όλη τη βραδιά χαμογελούσε και ήταν αγκαλιά με τον άντρα της.

Ουδέν κρυπτόν από τους paparazzi λοιπόν. Όσο για το πώς βρήκε τις φωτογραφίες η Espresso, όλα δείχνουν οτι διέρρευσαν από τον φωτογράφο της τελετής. Είναι πολλά τα λεφτά σε τέτοιου είδους business, όπως καταλαβαίνετε...

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου πάντως έπνιξε τον πόνο του και έστειλε τις ευχές του στην πρώην του. Ευτύχως δεν είχε δει ακόμα τις δημοσιευμένες φωτογραφίες του γάμου, γιατί τότε ίσως να είχε καταρρεύσει τελείως...

Περισσότερα Naked News:


Διαδώστε το: Share on Facebook Add to Del.icio.us DiggIt! Add to Technorati Add to Google Bookmarks Buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βάλε το Greek Gossip widget στο blog σου


@ ads.freestuff.gr Δωρεάν Διαφήμιση


AdBanner Exchange



Ads.PcBoX.Gr Banner Exchange