Μαΐου 20, 2008

Παντρεύεται η Δήμητρα Ματσούκα

Μαύρα μαντάτα για τον αντρικό πληθυσμό της χώρας. Η γυναίκα-φαντασίωση πολλών Ελλήνων αποφάσισε να "βάλει κουλούρα".

Ο λόγος φυσικά για την Δήμητρα Ματσούκα, την γνωστή ηθοποιό που έγραψε ιστορία στην ελληνική τηλεόραση με τις αποκαλυπτικές και σέξι εμφανίσεις της σε διάφορες σειρές.

Ποιος είναι ο τυχερός που παίρνει την Ματσούκα και πότε ο γάμος;

Όπως μαθαίνουμε από το Λοιπόν, είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ και έχουν αποφασίσει να δηλώσουν την αγάπη που τους δένει ενώπιον Θεού και ανθρώπων. Μάλιστα, η επιθυμία τους είναι αυτό να γίνει σύντομα.

Όταν πριν από τέσσερα περίπου χρόνια έγινε γνωστή η σχέση τους, όλοι θεώρησαν ότι πρόκειται για έναν επιπόλαιο έρωτα, που θα είχε σύντομη ημερομηνία λήξης. Τελικά, η εξέλιξη της σχέσης τους απέδειξε το εντελώς αντίθετο, αφού η Δήμητρα Ματσούκα και ο Αχιλλέας Βιγκόπουλος είναι αχώριστοι και ζουν ανέμελα τον έρωτά τους.

Πολλοί όμως είναι οι θαυμαστές της Ματσούκα που θα στεναχωρηθούν, αφού η σέξι Δήμητρα ετοιμάζεται να ντυθεί νυφούλα στο πλευρό του καλού της. Το ζευγάρι, αφού κατάφερε να ξεπεράσει κάποιες μικρές κρίσεις που παρουσιάστηκαν κατά καιρούς, ετοιμάζεται τώρα να προχωρήσει στο επόμενο βήμα, καθώς και οι δύο νιώθουν πλέον έτοιμοι να μοιραστούν και επίσημα τη ζωή τους.

Σύμφωνα με το Λοιπόν, ο γάμος θα έρθει σύντομα και πιθανότατα θα πραγματοποιηθεί μέσα στο 2008. Μάλιστα σιγά σιγά έχουν ξεκινήσει και τις προετοιμασίες, αφού θέλουν όλα να είναι τέλεια στην πιο σημαντική ημέρα της ζωής τους.

Δήμητρα ξανασκέψου το, μήπως χαραμίζεσαι; Υπάρχει ακόμα χρόνος!

Περισσότερα Naked News:


Διαδώστε το: Share on Facebook Add to Del.icio.us DiggIt! Add to Technorati Add to Google Bookmarks Buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βάλε το Greek Gossip widget στο blog σου


@ ads.freestuff.gr Δωρεάν Διαφήμιση


AdBanner Exchange



Ads.PcBoX.Gr Banner Exchange