Μαΐου 12, 2008

Υποδοχή φαβορί για την Καλομοίρα στο Βελιγράδι

Η Καλομοίρα έφτασε σήμερα στο Βελιγράδι γεμάτι κέφι και καλή διάθεση. Το Καλομοιράκι είχε υποδοχή μεγάλου φαβορί και ήρθε πρώτη στην σημερινή δημοσκόπηση των δημοσιογράφων που καλύπτουν την Eurovision, αφήνοντας πίσω της τα φαβορί Ρωσία και Αρμενία.

Στα στοιχήματα, η Καλομοίρα πλασάρεται στην πρωτη δεκάδα, αν και οι αντίπαλοι της φέτος είναι πολύ δυνατοί.

Η πρώτη πρόβα της Καλομοίρας αναμένεται σε μερικές ώρες. Πώς θα εμφανιστεί στην σκηνή και ποιο είναι το εύρημα που θα χρησιμοποιήσει;

Την σκηνική εμφάνιση της Καλομοίρας έχει αναλάβει ο σκηνοθέτης Κώστας Καπετανίδης, μετά την άρνηση του Φωκά Ευαγγελινού να την αναλάβει.

Οι πρώτες λεπτομέρειες για το show της Καλομοίρας έχουν ήδη διαρεύσει. Πληροφορίες αναφέρουν οτι η φράση "An open book", με την οποία ξεκινάει το δεύτερο κουπλέ του "Secret Combination" είναι αυτή που ενέπνευσε τον Κώστα Καπετανίδη για τη σκηνική παρουσίαση του ελληνικού Eurovision τραγουδιού.

Ένα βιβλίο, λοιπόν, θα είναι το clue της εμφάνισης της Καλομοίρας - φανταστείτε το σαν ένα τεράστιο installation τύπου παιδικό βιβλίο, από αυτά που όταν ανοίγουν αποκαλύπτουν τρισδιάστατα σχέδια ("pop-up books", όπως είναι γνωστά στο εξωτερικό). Αυτό θα υπάρχει εξαρχής πάνω στη σκηνή, αλλά από το δεύτερο κουπλέ και μετά, θα ανοίξει για να αποκαλύψει διάφορες εκπλήξεις, σχετικές πάντα με παιδικά βιβλία αλλά και με την ιδιοσυγκρασία της Καλομοίρας!

Ένα πολύ έξυπνο εύρημα το οποίο αναμένουμε να δούμε επί σκηνής στην πρόβα της Καλομοίρας σε μερικές ώρες. Θα επιστρέψουμε με τα νεότερα...

Διαβάστε τα τελευταία Kalomira Reports για την πορεία της Καλομοίρας στην Eurovision.

Περισσότερα Naked News:


Διαδώστε το: Share on Facebook Add to Del.icio.us DiggIt! Add to Technorati Add to Google Bookmarks Buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βάλε το Greek Gossip widget στο blog σου


@ ads.freestuff.gr Δωρεάν Διαφήμιση


AdBanner Exchange



Ads.PcBoX.Gr Banner Exchange