Μαΐου 06, 2008

Γιατί μπήκε η Ελεονώρα Μελέτη στο νοσοκομείο

Φέτος δεν είναι η χρονιά της Ελεονώρας Μελέτη. Σαν να μην έφτανε η χαμηλή τηλεθέαση και οι αλλεπάλληλες κόντρες της, η Ελεονώρα μπήκε στο νοσοκομείο για δεύτερη φορά μέσα σε έξι μήνες.

Η παρουσιάστρια του Πρωινού Καφέ νοσηλεύεται στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών. Παίρνει ισχυρή αντιβίωση και δεν αποκλείεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση μέσα στις επόμενες μέρες.

Από τι πάσχει η Μελέτη και πότε θα επιστρέψει στον Πρωινό Καφέ;

Η ξανθιά παρουσιάστρια ταλαιπωρείται από στρεπτοκοκκική αμυγδαλίτιδα και φαρυγγίτιδα και λαμβάνει καθημερινά ισχυρή αντιβίωση με ορό, ενώ τα τελευταία εικοσιτετράωρα δεν μπορούσε καν να καταπιεί. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, τις επόμενες ημέρες να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Για τον ίδιο ακριβώς λόγο είχε νοσηλευθεί και τον περασμένο Νοέμβριο και το χειρουργείο λόγω στρεπτόκοκκου αποφεύχθηκε την τελευταία στιγμή. Είχε μεταφερθεί παρ' όλα αυτά και πάλι εσπευσμένα στο Ιατρικό Κέντρο, με φρικτούς πόνους, κυρίως στα αυτιά.

Ο Πρωινός Καφές, που είναι αρκετά πεσμένος φέτος, συνεχίζει να μεταδίδεται κανονικά με τους υπόλοιπους συντελεστές του. Το πότε θα επιστρέψει στα καθήκοντά της η Ελεονώρα Μελέτη παραμένει άγνωστο. Προς το παρόν καλημερίζει τους τηλεθεατές της εκπομπής τηλεφωνικά, όποτε η δημοσιογραφική της ομάδα επικοινωνεί μαζί της.

Η Ελεονώρα Μελέτη είχε φέτος μια πολύ δύσκολη χρονιά. Τώρα πια, το μόνο που ελπίζει είναι να λήξει η σεζόν όσο το δυνατόν πιο "αναίμακτα".

Περισσότερα Naked News:


Διαδώστε το: Share on Facebook Add to Del.icio.us DiggIt! Add to Technorati Add to Google Bookmarks Buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βάλε το Greek Gossip widget στο blog σου


@ ads.freestuff.gr Δωρεάν Διαφήμιση


AdBanner Exchange



Ads.PcBoX.Gr Banner Exchange