Μαΐου 04, 2008

Βίντεο δείχνει οτι το American Idol είναι στημένο

Σάλος έχει προκληθεί από βιντεάκι που κυκλοφορεί στο YouTube και δείχνει οτι η δημοφιλέστερη εκπομπή της Αμερικανικής τηλεόρασης, το American Idol, είναι στημένο.

Στο βίντεο από το γνωστό ριάλιτι τραγουδιού, μία από τους κριτές, η Paula, διαβάζει τις σημειώσεις της και σχολιάζει την ερμηνεία ένος από τους διαγωνιζόμενους πριν καν ο διαγωνιζόμενος τραγουδήσει.

Δείτε το εν λόγω video:

Στο βίντεο η κριτής Paula διαβάζει από τις σημειώσεις της τα σχόλια της για το δεύτερο τραγούδι του παίκτη Jason Castro, ο οποίος έχει όμως τραγουδήσει μόνο το πρώτο του τραγούδι. Οι υπόλοιποι κριτές την διορθώνουν, αλλά το λάθος έχει γίνει και ο παρουσιαστής του American Idol παγώνει. Το βίντεο κάνει τον γύρο του κόσμου.



Άνθρωποι της παραγωγής επιβεβαίωσαν off the record οτι οι κριτές ετοιμάζουν τα σχόλια τους με βάση τις πρόβες και όχι την εκτέλεση live. Πάντως η θέση της Paula στην κριτική επιτροπή τρίζει και είναι πιθανή η αντικατάσταση της.

Το λάθος της Paula απεκάλυψε οτι τα σχόλια των κριτών είναι προαποφασισμένα και επιβεβαίωσε με περίτρανο τρόπο τις φήμες οτι πολλά από τα ριάλιτι που παρακολουθούμε, ίσως και στη χώρα μας, είναι στημένα.

Περισσότερα Naked News:


Διαδώστε το: Share on Facebook Add to Del.icio.us DiggIt! Add to Technorati Add to Google Bookmarks Buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βάλε το Greek Gossip widget στο blog σου


@ ads.freestuff.gr Δωρεάν Διαφήμιση


AdBanner Exchange



Ads.PcBoX.Gr Banner Exchange