Μαΐου 13, 2008

Αυτοκριτική Μαλέλλη για το δελτίο του STAR

Malellis LampiriΝέες δηλώσεις με δόσεις αυτοκριτικής έκανε ο διευθυντής ενημέρωσης του STAR, Σταμάτης Μαλέλλης, στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη.

Ο Μαλέλλης μίλησε για το τι αλλάζει στην ελληνική τηλεόραση, ενώ παραδέχτηκε λάθη στο "νεανικό" δελτίο ειδήσεων του σταθμού του.

Τι είπε ο Μαλέλλης για την εκδίωξη της Έμυς Λιβανίου, τις αλλαγές στην πρωινή ζώνη, τους TV αστέρες Παπαδάκη, Μενεγάκη, Αυτιά, Δρούζα, Καμπουράκη, αλλά και το μέλλον της Λαμπίρη στο STAR;

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο Μαλέλλης επιβεβαίωσε την στρατηγική του STAR προς τα νεανικά και εμπορικά κοινά 15-45 χρόνων. Σε αυτά τα κοινά το STAR έρχεται δεύτερο στο σύνολο της τηλεθέασης, ενώ το δελτίο του είναι συχνά πρώτο. Και αυτά είναι τα κοινά που "καίνε" τους διαφημιστές καθώς αποτελούν το πιο παραγωγικό και καταναλωτικό τμήμα της κοινωνίας.

Η πρωινή ζώνη

Μαλέλλης ΛαμπίρηΓια την εκδίωξη της Έμυς Λιβανίου είπε οτι η κ. Λιβανίου έδωσε μια συνέντευξη όπου απαξίωσε τους συνεργάτες της και γι' αυτό τιμωρήθηκε. Επιβεβαίωσε οτι ο πραγματικός λόγος της αποχώρησης της ήταν οτι έκανε τηλεθέαση 7,8% το οποίο δεν ήταν αρκετό για ένα κανάλι που τρέχει με 11,5% μέσο όρο. Τελείωνοντας, είπε οτι η Έμυ παραμένει στο δυναμικό του STAR στις ειδήσεις και "έχει πολλά να προσφέρει στο κανάλι". Χμμ, τώρα αυτό να το πιστέψουμε;

Για την αντικατάσταση της από την Μελίνα Κοκκόρη, είπε οτι η τηλεόραση έχει ανάγκη από νέα πρόσωπα, γι' αυτό και "έδωσε μια ευκαιρία στην Μελίνα". Πάντως γενικότερα είπε οτι η πρωινή ζώνη του STAR θα αλλάξει εντελώς του χρόνου, καθώς φέτος "δεν ικανοποίησε". Είπε όμως οτι δεν θα προχωρήσουν σε μεταγραφές, αλλά θα αξιοποιήσουν άτομα που υπάρχουν ήδη στο STAR.

Σχολιάζοντας τα πρωινά των άλλων καναλιών, είπε οτι ο Αυτιάς έχει πρόβλημα με τα νεανικά κοινά καθώς τον παρακολουθούν μεγάλες ηλικίες που είναι αδιάφορες για το STAR. Ο Παπαδάκης βοηθάει στο γενικό προφίλ του ΑΝΤ1, αλλά χρειάζεται και αυτός ανανέωση. Δήλωσε οτι ο Καμπουράκης ταιριάζει πολύ στο προφίλ του STAR (έχουμε είδηση για μεταγραφή εδώ;), αλλά ο Οικονομέας όχι. Την Μενεγάκη την χαρακτήρισε σταθερή αξία για τα επόμενα 2 χρόνια, ενώ για τον Αρναούτογλου και τον Μουτσινά είπε οτι έχουν το πιο "φρέσκο πρωινό". Τέλος, για τα χαμηλά νούμερα της Ελεονώρας Μελέτη, που βρίσκεται στο νοσοκομείο, είπε οτι δεν φταίει η ίδια αλλά το απαρχαιωμένο concept του Πρωινού Καφέ.

Τα μεσημεριανά

Ακούγοντας για ριζικές αλλαγές στην πρωινή ζώνη, η Χριστίνα Λαμπίρη ρώτησε έντρομη τον Μαλέλλη τι θα γίνει με την μεσημεριανή ζώνη. Ανακουφίστηκε λοιπόν οταν τον άκουσε να λέει "Εσύ Χριστίνα μου, να μην ανησυχείς". Για να συμπληρώσει όμως "μόνο 1-2 άτομα στο πάνελ σου θα αλλάξουν"... Άφωνος ο Πετιλόν...

Ο Μαλέλλης επιβεβαίωσε οτι η Άννα Δρούζα ανανέωσε το συμβόλαιο της με το STAR, αν και δεν ανήκει στον δικό του τομέα (ενημερωτικό), αλλά στον ψυχαγωγικό.

Τα δελτία ειδήσεων

Για το περίφημο δελτίο ειδήσεων του STAR είπε οτι στοχεύει μόνο σε νεανικά κοινά και εκεί πάει πολύ καλά (ειναι πρώτο τις περισσότερες φορές). Έκανε αυτοκριτική για τα σχόλια που ακούγονται στα "ρεπορτάζ", τα οποία συχνά "στερούνται χιούμορ" και ακούγονται σαν κακίες ή απλά... κρυάδες. Είπε οτι αναζητούν άτομα για να ενισχυθεί το χιούμορ και η σάτιρα στο δελτίο, ακόμα και σε πολιτικά πρόσωπα, και γενικά οτι χρειάζεται δουλειά σε αυτό το κομμάτι.

Το γεγονός είναι οτι η θεματολογία του STAR πουλάει σαν τρελλή και αυτό το ξέρει καλά μέχρι και ο Λαζόπουλος... Η ελληνική τηλεόραση μας επιφυλάσσει πολλές αλλαγές το επόμενο διάστημα με στόχο την προσέλκυση των νέων. Ένα πράγμα πάντως μένει σταθερό στο STAR και αυτό δεν είναι άλλο από τον... διευθυντή του, τον Σταμάτη Μαλέλλη.

Περισσότερα Naked News:


Διαδώστε το: Share on Facebook Add to Del.icio.us DiggIt! Add to Technorati Add to Google Bookmarks Buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βάλε το Greek Gossip widget στο blog σου


@ ads.freestuff.gr Δωρεάν Διαφήμιση


AdBanner Exchange



Ads.PcBoX.Gr Banner Exchange