Μαΐου 05, 2008

Η Εύη Βατίδου στο "Σιγά τον πολυέλαιο" του STAR

Evi Vatidou Ευη ΒατιδουΑυτά είναι τα καλά. Ο Αλέξης Κούγιας με τα παιδιά στην Μύκονο, και η Εύη Βατίδου στην τηλεόραση για να "αλλάξει" το σπίτι της.

Είναι η πρώτη φορά που κάποιο διάσημο πρόσωπο πηγαίνει σε τέτοιου είδους εκπομπή, και μάλιστα μια πρώην κα Κούγια. Τι να κάνει κι αυτή, έτσι μπατίρισσα που την άφησε ο Αλέξης, τρέχει στα τηλεοπτικά show για να επιπλώσει το νέο σπιτικό της...!

Γιατί αλλάζει η Εύη το σπίτι της και πότε θα προβληθεί η τηλεοπτική εκπομπή; Τι λόγο έχει ο Αλέξης σε αυτήν την ιστορία;

Σύμφωνα με το "Πρώτο Θέμα", η πρώην σύζυγος του γνωστού δικηγόρου αναζητούσε εδώ και καιρό λύση στο πρόβλημα της επίπλωσης του σπιτιού στο οποίο διαμένει με τα δύο της παιδιά, μετά το διαζύγιο της από τον Αλέξη Κούγια.

Η Εύη Βατίδου δηλώνει οτι τόσο τα έπιπλα του σπιτιού της όσο και τα περισσότερα προσωπικά της αντικείμενα έχουν περιέλθει στην ιδιοκτησία του πρώην συζύγου της, παρά την θέλησή της. Βρήκε λοιπόν τον τρόπο να γεμίσει και να αλλάξει ριζικά την όψη του σπιτιού της χωρίς να ξοδευτεί καθόλου. Έτσι αποφάσισε να επιστρατεύσει τον τραγουδιστή και πρώην παίκτη του ριάλιτι Fame Story Νότη Χριστοδούλου, ο οποίος παρουσιάζει την εκπομπή "Σιγά τον πολυέλαιο" στο STAR.

Η εκπομπή ασχολείται με την επίπλωση και την αναμόρφωση εσωτερικών χώρων, που ανήκουν κυρίως σε πρόσωπα μειωμένων οικονομικών δυνατοτήτων. Στη συγκεκριμένη εκπομπή που θα προβληθεί την Κυριακή 10/5, θα παρακολουθήσουμε τη συνεργασία του παρουσιαστή Νότη Χριστοδούλου με την Εύη Βατίδου στο τωρινό της σπίτι. Οι χώροι του σαλονιού, της κρεβατοκάμαρας και των παιδικών δωματίων θα αλλάξουν ριζικά υπό την επίβλεψη της πρώην συζύγου του Κούγια. (Cosmo.gr)

Εν τω μεταξύ, ο Αλέξης Κούγιας επέστρεψε από τη Μύκονο, όπου πέρασε τις ημέρες του Πάσχα, μαζί με τα δύο του παιδιά Χρήστο και Μάϊρα. Ο γνωστός δικηγόρος δεν ρωτήθηκε καν και δεν θα έχει κανένα λόγο στην όλη "μεταμόρφωση" του σπιτιού. Κάτι μας λέει οτι μια νέα μάχη Κούγια - Βατίδου ξεκινά...

Περισσότερα Naked News:


Διαδώστε το: Share on Facebook Add to Del.icio.us DiggIt! Add to Technorati Add to Google Bookmarks Buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βάλε το Greek Gossip widget στο blog σου


@ ads.freestuff.gr Δωρεάν Διαφήμιση


AdBanner Exchange



Ads.PcBoX.Gr Banner Exchange