Μαΐου 02, 2008

H Madonna "στριμώχνει" τον Justin σε LIVE του 4 Minutes

madonna justin timberlake 4 minutes hard candyH Madonna κλείνει φέτος τα 50 της χρόνια. O Justin Timberlake είναι μόλις 27. Κι όμως τα 23 χρόνια που τους χωρίζουν δεν τους εμπόδισαν να ξεσηκώσουν τα πλήθη στην πρώτη LIVE παρουσίαση του "4 Minutes" από το νέο άλμπουμ της Madonna "Hard Candy".

Δείτε το video που σαρώνει στο YouTube:

Η εμφάνιση της Madonna στο Roseland Ballroom της Νέας Υόρκης, περιελάμβανε έξι τραγούδια αλλά η σκηνή πήρε φωτιά όταν ήρθε η ώρα του «4 Minutes», του νέου Νο 1 τραγουδιού που ερμηνεύει με τον Justin Timberlake:



Η Μαντόνα και ο Τζάστιν ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί κατά την εκτέλεση του τραγουδιού, με τη Madonna να «στριμώχνει» κάποια στιγμή στον τοίχο τον Timberlake και να χορεύει κολλητά πάνω του.

Το άλμπουμ «Hard Candy» είναι το 11ο που κυκλοφορεί η «βασίλισσα της ποπ» και όπως είπε η ίδια στους 2.000 που μπόρεσαν να παρακολουθήσουν από κοντά την παράστασή της, «ακόμα κι αν μου φαίνεται ότι έχω βγάλει 100 άλμπουμ, κάθε φορά που κυκλοφορώ ένα ακόμα, νιώθω ότι είναι η πρώτη και η καλύτερη».

Ακούστε όλα τα τραγούδια του νέου άλμπουμ της Madonna που αποκλειστικά σας παρουσίασε το NakedNews-GR μόλις διέρευσαν στο internet.

Περισσότερα Naked News:


Διαδώστε το: Share on Facebook Add to Del.icio.us DiggIt! Add to Technorati Add to Google Bookmarks Buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βάλε το Greek Gossip widget στο blog σου


@ ads.freestuff.gr Δωρεάν Διαφήμιση


AdBanner Exchange



Ads.PcBoX.Gr Banner Exchange