Μαΐου 15, 2008

Υπεράνω ο Γρηγόρης, ευχήθηκε στην Ράνια

Ρανια Θρασκια Rania ThraskiaΜπορεί να μη μας έκανε την χάρη να την δούμε νύφη, όμως μας έκανε την χάρη να μιλήσει για το ευτυχές γεγονός. Ο λόγος για την Ράνια Θρασκιά, η οποία μίλησε στην Φαίη Σκορδά λίγες μέρες μετά τον μυστικό γάμο της με τον Ανδρέα Φωτόπουλο.

Την ίδια ώρα, ο πρώην της Γρηγόρης Αρναούτογλου προσπαθούσε να κρύψει το σοκ του και να της ευχηθεί μέσα από τον "Όμορφο Κόσμο".

Πώς εξήγησε η Ράνια τον μυστικό γάμο της και τι ευχήθηκε ο Γρηγόρης;

Γιατί έκανε μυστικό γάμο

H Ράνια Θρασκιά ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται για «κρυφό» γάμο, αλλά για ένα γάμο που έγινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Το γεγονός ότι δεν το ήξερε ούτε η γιαγιά της, ούτε τα ξαδέλφια της, δεν αποδεικνύει απαραίτητα ότι είναι... κρυφός! Η Ράνια δεν ήθελε να γίνει γνωστό ότι παντρεύεται, επειδή "ήθελε να ζήσει την ιερότητα του μυστηρίου". Χμμ, μάλιστα...

Πάντως, η Θρασκιά δήλωσε πως της ήταν δύσκολο να το κρατήσει μυστικό κι ένιωθε πολύ άσχημα που δεν το έλεγε στους συγγενείς και στενούς φίλου της, αλλά έτσι έπρεπε να γίνει. Εξάλλου, ήταν επιθυμία και του μέλλοντα συζύγου.

Ο έρωτας με τον Ανδρέα Φωτόπουλο

Η παρουσιάστρια μίλησε και για τον οδοντίατρο και το στόμα της έσταζε μέλι. Την απόφαση ότι θέλει να παντρευτεί με αυτόν τον άνδρα, την πήρε τον περασμένο Ιανουάριο μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που είχε. Ο Φωτόπουλος, παρόλο που ήταν λίγο καιρό μαζί, της στάθηκε πολύ και αυτό η Ράνια το εκτίμησε δεόντως. Γενικά, ο σύζυγός της τη βοηθά τα μάλα και στη φάση που βρισκόταν η Ράνια εύκολα πήρε την απόφαση να παντρευτεί για δεύτερη φορά. Εξάλλου, σε φιλικό επίπεδο τον γνώριζε πολλά χρόνια.

Άσε, που ο κύκλος της σχέσης της με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου είχε κλείσει οριστικά και όπως δήλωσε "με τον πιο γλυκό τρόπο". Χμμ, τόσο γλυκά, που δεν ανταλλάσσουν ούτε βλέμμα σε τυχαίες συναντήσεις...

Οι ευχές του Γρηγόρη

Κοντινοί φίλοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου ανέφεραν οτι ο παρουσιαστής σοκαρίστηκε από τον γάμο της πρώην του. Ωστόσο, δεν μπόρεσε να αποφύγει τη στιγμή που θα έπρεπε να ευχηθεί στη Ράνια. Έτσι, με το που ξεκίνησε ο «Όμορφος κόσμος» την Τρίτη ευχήθηκε στη Ράνια "ό,τι καλύτερο και βίον ανθόσπαρτον μέσα από την καρδιά του". Τι να κάνει κι αυτός... μπράβο Γρηγόρη, είσαι και πολύ υπέρ άνω!

Επιτυχία πάντως και για την Φαίη Σκορδά που είχε αποκλειστικά την Ράνια Θρασκιά αμέσως αφού έσκασε η είδηση για τον γάμο. Ε ρε, νεύρα που θα είχε η Βάσια Λόη που δεν χωνεύει την Φαίη, όπως φάνηκε και από τον πρόσφατο καυγά τους...

Περισσότερα Naked News:


Διαδώστε το: Share on Facebook Add to Del.icio.us DiggIt! Add to Technorati Add to Google Bookmarks Buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βάλε το Greek Gossip widget στο blog σου


@ ads.freestuff.gr Δωρεάν Διαφήμιση


AdBanner Exchange



Ads.PcBoX.Gr Banner Exchange