Μαΐου 14, 2008

Ο Κούγιας διεγράφη από τον ΔΣΑ για απρεπή συμπεριφορά

Ε ρε, ποιος είδε τον Αλέξη Κούγια και δεν τον φοβήθηκε όταν έμαθε οτι ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών τον διέγραψε από μέλος του! Ευτύχως δεν ήταν κοντά η Εύη Βατίδου γιατί θα είχε φάει καμιά αδέσποτη.

Όσο κι αν σας φαίνεται απίστευτο, είναι αλήθεια. Το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο προχώρησε στην διαγραφή του Αλέξη Κούγια από τον ΔΣΑ και ο δικηγόρος έγινε έξω φρενών, καθώς η καριέρα του πλήττεται ανεπανόρθωτα.

Γιατί διεγράφη και τι προτίθεται να κάνει τώρα ο... μοντελο-πνίχτης;

Ο Κούγιας λοιπόν διεγράφη από τον ΔΣΑ για "διαχρονική προσβολή του κύρους του δικηγορικού λειτουργήματος"! Διαβάσατε καλά; Το Πειθαρχικό Συμβούλιο του ΔΣΑ σημειώνει ότι παρότι ο κ. Κούγιας έχει "τιμωρηθεί πειθαρχικά τρεις φορές με προσωρινή παύση, συνεχίζει την αναξιοπρεπή συμπεριφορά για δικηγόρο".

Μην είναι τα κλάμματα και οι οδυρμοί στην Τατιάνα Στεφανίδου; Οι "τακουνιές" και τα ξεκατινιάσματα στα γκαράζ και στα κανάλια; Οι τσαμπούκάδες στις κερκίδες, στους τηλεοπτικούς σταθμούς και στα πεζοδρόμια; Για ποιον χτυπάει η καμπάνα Αλέξη; Εμείς επειδή σε συμπονάμε, σου αφιερώνουμε το παρακάτω βιντεάκι που εξιστορεί την πολύπαθη ζωή σου:



Σημειώνεται ότι ο Αλέξης Κούγιας παραπέμφθηκε στο Πειθαρχικό Συμβούλιο από τον πρόεδρο του ΔΣΑ, Δημήτρη Παξινό, όπως έχει υποχρέωση από τον κώδικά Δικηγόρων. Σύμφωνα με τον Κώδικά, εάν δικηγόρος τιμωρηθεί τρεις φορές με την ποινή της προσωρινής διαγραφής μικρότερη των έξι μηνών η καθεμία, τότε ο πρόεδρος υποχρεούται να παραπέμψει τον δικηγόρο στο Πειθαρχικό Συμβούλιο με το ερώτημα της οριστικής διαγραφής.

Η απόφαση θα κριθεί στο Δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο όπου και θα παραπεμφθεί αυτεπάγγελτα. Από την πλευρά του, ο Κούγιας έχει δικαίωμα να προσφύγει στο Συμβούλιο της Επικρατείας κατά της πειθαρχικής απόφασης.

Λέτε να έρχονται δύσκολες μέρες για τον Αλέξη; Ευτυχώς πάντως η Βατίδου πήγε στο STAR και άλλαξε τα έπιπλα του σπιτιού της, γιατί αν περίμενε από τον Αλέξη... ζήτω που καήκαμε.

Περισσότερα Naked News:


Διαδώστε το: Share on Facebook Add to Del.icio.us DiggIt! Add to Technorati Add to Google Bookmarks Buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βάλε το Greek Gossip widget στο blog σου


@ ads.freestuff.gr Δωρεάν Διαφήμιση


AdBanner Exchange



Ads.PcBoX.Gr Banner Exchange