Μαΐου 10, 2008

Γιατί μάλωσαν Φιλιππίδης και Κραουνάκης

ΦιλιππίδηςΟ ταλαντούχος Πέτρος Φιλιππίδης είχε σχεδιάσει να συνεργαστεί με τον καλό του φίλο, Σταμάτη Κραουνάκη, τον επόμενο χειμώνα. Θα ανέβαζαν μαζί το έργο «Το έκτο πάτωμα».

Αυτή η συνεργασία έληξε όμως άδοξα πριν καλά καλά ξεκινήσει. Σήμερα οι δύο καλλιτέχνες δεν μιλιούνται και η σχέση τους περνά μια ιδιαίτερα ψυχρή περίοδο.

Τι οδήγησε τον Φιλιππίδη στην διακοπή της συνεργασίας με τον Κραουνάκη;

Σύμφωνα με τον Λοιπόν, μετά την αυλαία που έριξε η παράσταση «Η θεία από το Σικάγο», την οποία σκηνοθετούσε ο Πέτρος Φιλιππίδης, θέλησε να βάλει μπροστά τα σχέδιά του για το έργο «Το έκτο πάτωμα», στο οποίο είχε παίξει και παλιότερα με επιτυχία η Άννα Παναγιωτοπούλου. Μέσα στις σκέψεις του ήταν να γράψει μουσική και να πλαισιώνει την παράσταση ο Σταμάτης Κραουνάκης, μια πρόταση που του έκανε τελικά και επίσημα ο δημοφιλής πρωταγωνιστής λίγες μέρες αργότερα.

ΚραουνακηςΔυστυχώς όμως, ο Κραουνάκης ανακοίνωσε την επικείμενη συνεργασία τους σε συνέντευξή του, με αποτέλεσμα ο Πέτρος να εκνευριστεί και να ακυρώσει την παράσταση. Ναι, αυτός ήταν ο λόγος που τελικά «Το έκτο πάτωμα» θα παραμείνει στο συρτάρι. Ο λόγος που ο Πέτρος Φιλιππίδης έφτασε στο σημείο αυτό είναι ότι δεν θέλει να ανακοινώνεται τίποτα δημόσια από ό,τι ετοιμάζει πριν το αποφασίσει και αισθανθεί απόλυτα σίγουρος για το αποτέλεσμα. Σύμφωνα λοιπόν με το περιβάλλον τους, οι δυο τους περνούν μια παγωμένη περίοδο στη διαπροσωπική σχέση τους, δίχως αυτό να αποκλείει βέβαια να ξαναγίνουν καλοί φίλοι, όπως στο πρόσφατο παρελθόν.

Τέλος, οι πληροφορίες μας θέλουν τον Πέτρο Φιλιππίδη να σκέφτεται να αντικαταστήσει την παράσταση με αυτή που είχε ανέβει πριν από έξι χρόνια στο Θέατρο «Μπρόντγουεϊ» με το «Αρσενικό και παλιά δαντέλα». Την παράσταση αυτή είχαν ανεβάσει τότε η Μάρθα Καραγιάννη με την Κατερίνα Γιουλάκη. Για τους δύο αυτούς γυναικείους ρόλους ο γνωστός ηθοποιός έχει κατά νου το ιδανικό δίδυμο, την Άννα Παναγιωτοπούλου και την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, κατά κόσμον "Ζουμπουλία".

Περισσότερα Naked News:


Διαδώστε το: Share on Facebook Add to Del.icio.us DiggIt! Add to Technorati Add to Google Bookmarks Buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βάλε το Greek Gossip widget στο blog σου


@ ads.freestuff.gr Δωρεάν Διαφήμιση


AdBanner ExchangeAds.PcBoX.Gr Banner Exchange