Μαΐου 18, 2008

Το τέλος της Μαρίας της Άσχημης

maria asximiΟι σεναριογράφοι μέχρι τώρα δεν είχαν αποφασίσει πώς να τελειώσουν την Μαρία την Άσχημη, καθώς το τέλος είναι διαφορετικό σε κάθε χώρα όπου προβάλλεται η σειρά. Φαίνεται όμως οτι η κατάληξη της σειράς αποφασίστηκε και δεν θα απογοητεύσει τους τηλεθεατές.

Ποιον θα επιλέξει η "όμορφη" Μαρία, τον Αλέξη ή τον Φίλιππο; Και ποιος ο ρόλος της μυστηριώδους Αλεξάνδρας που εμφανίστηκε διεκδικώντας την καρδιά του Αλέξη;

Ενώ στη ζωή της Μαρίας (Αγγελική Δαλιάνη) έχει μπει ο Φίλιππος (Μάνος Παπαγιάννης), και στη ζωή του Αλέξη (Άνθιμος Ανανιάδης) όλοι υποθέτουν ότι μπήκε ξανά η Μαρκέλλα (Φιλίτσα Καλογεράκου), η Αλεξάνδρα Λαϊνόγλου (Αγγελική Σπηλιωπούλου) έρχεται να ταράξει τα νερά στη ζωή των πρωταγωνιστών.

Η ζήλεια φέρνει το happy end

Τι κι αν στη ζωή της μεταμορφωμένης Μαρίας έχει μπει ο Φίλιππος , η ζήλια τελικά θα γίνει η αιτία που θα την κάνει να δει ποιον αγαπάει πραγματικά. Και αυτός δεν είναι άλλος από τον Αλέξη που εκμεταλλεύεται την άφιξη της Αλεξάνδρας, μιας ευπαρουσίαστης κοπέλας, στην Eco Moda. Η Αλεξάνδρα έρχεται από την Κωνσταντινούπολη για να μιλήσει με τον Αλέξη για δουλειά, όμως εκείνος δεν χάνει την ευκαιρία να τη φλερτάρει προκειμένου να κάνει τη Μαρία να ζηλέψει.

Και τελικά το καταφέρνει κάνοντας την Μαρία να επιστρέψει στην αγκαλιά του. Η σειρά θα έχει λοιπόν happy end για το τηλεοπτικό ζευγάρι Μαρίας-Αλέξη, όπως επιθυμούν οι περισσότεροι τηλεθεατές.

Από την άλλη, η Μαρκέλλα γίνεται έξαλλη και ζητεί από τον Αλέξη να χωρίσουν. Το τοπίο αρχίζει να ξεκαθαρίζει, ενώ οι απόκληρες, που για άλλη μία φορά θα παίξουν το δικό τους ρόλο στην ιστορία, ανοίγουν το δρόμο της ευτυχίας ανάμεσα στον Αλέξη και τη Μαρία.

Οσο για τον Φίλιππο; Δεν έχει παρά να επιστρέψει πίσω, στο Παρίσι...

Αυτό είναι λοιπόν το τέλος της Μαρίας της Άσχημης. Αν παρακολουθείτε την σειρά, μην χάνετε πια τον χρόνο σας κάθε απόγευμα, δείτε απλά το τελευταίο επεισόδιο τον Ιούνιο. Αν πάλι δεν την παρακολουθείτε, τότε μπορείτε να μαρτυρήσετε το τέλος σε αυτούς που την παρακολουθούν, έτσι για να τους την σπάσετε!

Περισσότερα Naked News:


Διαδώστε το: Share on Facebook Add to Del.icio.us DiggIt! Add to Technorati Add to Google Bookmarks Buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βάλε το Greek Gossip widget στο blog σου


@ ads.freestuff.gr Δωρεάν Διαφήμιση


AdBanner Exchange



Ads.PcBoX.Gr Banner Exchange