Μαΐου 12, 2008

Δείτε την πρώτη πρόβα της Καλομοίρας στην Eurovision

Καλομοιρα Kalomira EurovisionΣε πρώτη μετάδοση στην μπλογκόσφαιρα σας παρουσιάζουμε την πρόβα της Καλομοίρας στο Βελιγράδι.

Η Καλομοίρα τα πήγε πολύ καλά και εντυπωσίασε τους θεατές! Ήταν πολύ καλή φωνητικά και εξαιρετική στον χορό της. Είδαμε και το τρικ με το παιδικό βιβλίο που γράφει πολύ καλά στην κάμερα.

Όλοι πια στο Βελιγράδι εντάσσουν την Ελλάδα στα φαβορί για να περάσει στον τελικό. Δείτε το βίντεο άπό την πρώτη πρόβα της Καλομοίρας:




Καλομοιρα Kalomira EurovisionΣτα φωνητικά της Καλομοίρας βρίσκεται η έμπειρη Βικτώρια Χαλκίτη που σίγουρα θα βοηθήσει την ελληνοαμερικανίδα τραγουδίστρια να τραγουδήσει σωστά.

Τα σχόλια από τους παρευρισκόμενους στην πρόβα ήταν πολύ θετικά και πολλοί έκαναν λόγο για την καλύτερη πρόβα της ημέρας! Να σημειώσουμε οτι η Καλομοίρα την βραδιά του ημιτελικού θα φορά ένα μωβ φόρεμα το οποίο κατά την διάρκεια του τραγουδιού θα αλλάξει και θα γίνει ένα μαύρο φορμάκι.

Ο ημιτελικός της Ελλάδας είναι στις 20 Μαΐου και ο τελικός το Σάββατο, 24 Μαΐου. Διαβάστε περισσότερα για την σκηνική παρουσία της Καλομοίρας στο Βελιγράδι και το τρικ με το βιβλίο.

Περισσότερα Naked News:


Διαδώστε το: Share on Facebook Add to Del.icio.us DiggIt! Add to Technorati Add to Google Bookmarks Buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βάλε το Greek Gossip widget στο blog σου


@ ads.freestuff.gr Δωρεάν Διαφήμιση


AdBanner Exchange



Ads.PcBoX.Gr Banner Exchange