Μαΐου 16, 2008

H Αλ Κάιντα απειλεί το Euro 2008

euro 2008 logoΤον γύρο της Ευρώπης κάνει η είδηση οτι το δίκτυο της Αλ Κάιντα απειλεί να οργανώσει επιθέσεις κατά τη διάρκεια του Euro 2008 τον επόμενο μήνα στην Αυστρία και την Ελβετία.

Αυτό δήλωσε ανώτατος αξιωματούχος της ελβετικής αστυνομίας σε συνέντευξη που δημοσιεύεται στην ελβετική εφημερίδα La Liberte.

Πώς "έστειλε" τις απειλές της η Αλ Κάιντα και τι απαντάμε εμείς;

"Το Euro 2008 αποτελεί στόχο στον οποίο έχει αναφερθεί το ισλαμικό τρομοκρατικό δίκτυο. Παρακολουθούμε από πολύ κοντά την κατάσταση", δήλωσε ο Γιουργκ Μπίλερ, στέλεχος της υπηρεσίας ανάλυσης και πρόληψης της ελβετικής ομοσπονδιακής αστυνομίας.

Ο αξιωματούχος αναφερόταν στις απειλές για επιθέσεις που έχουν διατυπωθεί τις τελευταίες εβδομάδες σε ισλαμικές ιστοσελίδες στο Ιντερνετ, όπως είχε συμβεί και με την ευκαιρία του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου στη Γερμανία το 2006.

"Εχουμε προετοιμασθεί για κάθε ενδεχόμενο", είπε. Πολύ ψύχραιμη η ελβετική αστυνομία...

Αγαπητοί Άραβες, να σας θυμήσουμε οτι η Αγγλία δεν θα είναι στο Euro 2008 φέτος. Οπότε μήπως να το ξανασκεφτείτε; Εμείς ούτως ή άλλως εχθροί σας δεν ήμαστε, το δείξατε και στους Ολυμπιακούς του 2004. Όχι τίποτα άλλο, δεν θέλουμε να μας χαλάσετε το πάρτι για το δεύτερο κύπελο...

Περισσότερα Naked News:


Διαδώστε το: Share on Facebook Add to Del.icio.us DiggIt! Add to Technorati Add to Google Bookmarks Buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βάλε το Greek Gossip widget στο blog σου


@ ads.freestuff.gr Δωρεάν Διαφήμιση


AdBanner Exchange



Ads.PcBoX.Gr Banner Exchange