Μαΐου 11, 2008

Τα "άπλυτα" της Χριστίνας Λαμπίρη

Xristina Lampiri Manolis MauromoustakakisΗ Χριστίνα Λαμπίρη μίλησε για πρώτη φορά για τα προσωπικά της και τον μεγάλο έρωτα της ζωής της. Ο λόγος για τον Μανώλη Μαυρομουστακάκη, γνωστό paparazzi, "φόβο και τρόμο" των διασήμων.

Εμείς δηλώνουμε φαν της και σας παρουσιάζουμε φωτογραφίες και λεπτομέρειες από την συνέντευξη της.

Πόσο καιρό είναι μαζί με τον Μαυρομουστακάκη; Τι σχέσεις έχει με την Στεφανίδου; Πώς τα πάει με την κόρη της και τι πλαστικές έχει κάνει;

Χριστινα Λαμπιρη Μανωλης ΜαυρομουστακακηςΗ Λαμπίρη μίλησε στην Μαρία Σταματέρη και στην εκπομπή "Gala" σε μια συνέντευξη που έγινε στην Μύκονο. Η Χριστίνα είναι μαζί με τον Μανώλη Μαυρομουστακάκη 6 ολόκληρα χρόνια, αλλά δεν έβγαζε την σχέση της προς τα έξω γιατί "δεν της αρέσει η δημοσιότητα". Εκπλαγήκατε που το λέει αυτό η Λαμπίρη; Και που να ακούσετε οτι δεν είχε πάει ποτέ στη Μύκονο μέχρι τώρα γιατί "δεν είναι της κοσμικής ζωής".

Πάντως με τον Μαυρομουστακάκη τα πάνε πολύ καλά και σκέφτονται τον γάμο. Ο Μανώλης εξέπληξε την Χριστίνα όταν της είπε οτι στην αρχή της σχέσης τους είχε βάλει ανθρώπους να την παρακολουθούν για να τσεκάρει αν ήταν πιστή. Αυτός είναι έρωτας.

Christina LabiriΤον Μαυρομουστακάκη φαίνεται οτι εγκρίνει και η 18χρονη κόρη της Λαμπίρη από τον πρώτο της γάμο. Η Λαμπίρη τα πάει καλά με την κόρη της που τώρα δίνει πανελλήνιες και γι' αυτό μάνα και κόρη είναι πολύ αγχωμένες. Η κόρη της Χριστίνας πειράζει συχνά τον σύντροφο της μητέρας της και γενικά τον συμπαθεί.

Η Μαρία Σταματέρη ρώτησε την Λαμπίρη και για την σχέση της με την Τατιάνα Στεφανίδου. Η Χριστίνα, αν και λίγο αμήχανη, απάντησε οτι δεν υπάρχει έχθρα μεταξύ τους, αλλά δεν έχουν και στενές σχέσεις. Τήρησε πάντως ήπια στάση, όπως συνηθίζει.

Χριστίνα ΛαμπίρηΓενικά, η Λαμπίρη έχει ομορφύνει επικίνδυνα τελευταία και η ίδια δεν αρνείται οτι αυτό δεν έγινε μόνο με "φυσικά" μέσα. Συγκρίνοντας την Λαμπίρη του χτες με το σήμερα βλέπουμε μεγάλες διαφορές στη μύτη, όπως μπορείτε να δείτε κι εσείς στην φωτογραφία δεξιά. Είναι γεγονός οτι η Χριστίνα είναι σήμερα πιο όμορφη από ποτέ και το γεγονός οτι δεν κρύβει τις πλαστικές της δείχνει πόσο ακομπλεξάριστη είναι.

Η συνέντευξη της Λαμπίρη στο "Gala" έκανε πολύ καλή τηλεθέαση φτάνοντας το 14%, που είναι καλό ποσοστό για Παρασκευή βράδυ και για την συγκεκριμένη εκπομπή στο STAR.

Περισσότερα Naked News:


Διαδώστε το: Share on Facebook Add to Del.icio.us DiggIt! Add to Technorati Add to Google Bookmarks Buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βάλε το Greek Gossip widget στο blog σου


@ ads.freestuff.gr Δωρεάν Διαφήμιση


AdBanner Exchange



Ads.PcBoX.Gr Banner Exchange