Μαΐου 06, 2008

Η Άννα Βίσση φεύγει για 5 μήνες στην Αμερική

Άννα Βίσση Αννα Βισση Anna Vissi EurovisionΤο κάνει για να ξεπεράσει την ρήξη της με τον Νίκο Καρβέλα για τα περουσιακά; Για να ηχογραφήσει τον νέο της δίσκο; Ή μήπως για να ξεχάσει την περιπέτεια με την κατάσχεση των προσωπικών της αντικειμένων;

Το σίγουρο είναι οτι η Άννα Βίσση μετά από ολιγόμηνη παραμονή στην Ελλάδα ετοιμάζει και πάλι βαλίτσες και αναχωρεί για Αμερική, όπου θα παραμείνει για πέντε ολόκληρους μήνες.

Γιατί φεύγει η Άννα και πότε θα βγει ο καινούργιος της δίσκος;

Πριν λίγες μέρες γράψαμε για τις φήμες που θέλουν την Άννα Βίσση να συνεργάζεται με τον Γιάννη Πάριο. Η 'Αννα Βίσση βρίσκεται σε φάση αναζήτησης συνεργατών για το νέο της album (το οποίο αργεί ακόμα) αλλά και συζητήσεων με την Δήμητρα Γαλάνη και πολλούς άλλους καταξιωμένους και νέους δημιουργούς. Γιώργος Θεοφάνους, Νίκος Μωραΐτης (υπεύθυνος για τους στίχους πολλών hits του Μιχάλη Χατζηγιάννη) και Γιώργος Σαμπάνης (βλ. "Το Φιλί της Ζωής" της Έλενας Παπαρίζου αλλά και το δικό του "Σ' Αφήνω στον Επόμενο") είναι μερικά από τα ονόματα που περιλαμβάνονται στη λίστα με τους δημιουργούς που ενδέχεται να γράψουν νέα κομμάτια για την Άννα. Το μόνο σίγουρο μέχρι στιγμής είναι ότι οι παραπάνω συνεργασίες βρίσκονται σε φάση πρώτων συζητήσεων.

Οι φήμες πάντως οτι η Άννα Βίσση θα συνεργαστεί με την Δέσποινα Βανδή ελέγχονται ως αναληθείς.

Προς το παρόν, η Άννα Βίσση φεύγει για Αμερική όπου θα παραμείνει για πέντε ολόκληρους μήνες. Ποιος ξέρει ίσως το follow-up του "Nylon" ηχογραφηθεί εκεί - άλλωστε έχει και στο παρελθόν ηχογραφήσει album στο εξωτερικό (όπως το album "X" σε παραγωγή του George De Angelis). Αφήστε που κάτι ακούγεται για έναν διάσημο international παραγωγό.

Αποχαιρετήστε λοιπόν την Άννα Βίσση καθώς ο νέος δίσκος της αργεί...

Περισσότερα Naked News:


Διαδώστε το: Share on Facebook Add to Del.icio.us DiggIt! Add to Technorati Add to Google Bookmarks Buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βάλε το Greek Gossip widget στο blog σου


@ ads.freestuff.gr Δωρεάν Διαφήμιση


AdBanner Exchange



Ads.PcBoX.Gr Banner Exchange