Μαΐου 09, 2008

Κώστας Μακεδόνας: "Ήταν θαύμα που γλιτώσαμε"

Κώστας Μακεδόνας με "Ο Ιούδας μας πρόδωσε λίγες μέρες πριν την ώρα του" είπε ο Κώστας Μακεδόνας στην πρώτη συνέντευξη του μετά το ατύχημα, αναφερόμενος στον κινητήρα του ελικοπτέρου το οποίο κατέπεσε την Μεγάλη Τρίτη.

Ο Μακεδόνας εμφανίστηκε φορώντας νάρθηκα για την σπονδυλική στήλη, τον "κηδεμόνα" (δες φωτογραφίες παρακάτω). Μίλησε για τις δραματικές ώρες μετά την πτώση του ελικοπτέρου και ήταν αρκετά ευδιάθετος.

Πώς γλίτωσε ο Μακεδόνας από την έκρηξη του ελικοπτέρου;

Ο τραγουδιστής περιέγραψε τις συγκλονιστικές στιγμές της πτώσης και την προσπάθεια τους να σωθούν μετά το ατύχημα. Όπως είπε, σύρθηκαν μακριά από το ελικόπτερο με τα χέρια για να απομακρυνθούν από τη φωτιά. Μόλις έφτασαν 100 μετρά μακριά από το ελικόπτερο ακολούθησε η μεγάλη έκρηξη που κατέστρεψε ολοσχερώς το ελικόπτερο. "Ήταν θαύμα που γλιτώσαμε από την φωτιά, από την πτώση και από το οτι δεν χάσαμε τις αισθήσεις μας" δήλωσε ο Κώστας Μακεδόνας.

Ο Μακεδόνας ευχαρίστησε τους γιατρούς του στο Ιατρικό Αθηνών, τους φίλους τους, αλλά και τα ΜΜΕ για το συγκινητικό ενδιαφέρον και την βοήθεια στις προσπάθειες έρευνας και διάσωσης.

Ευχαρίστησε επίσης τον εκπαιδευτή του Πασχάλης Γουρουτζή που ήταν μαζί του στο ελικόπτερο και ήταν πιο έμπειρος από τον τραγουδιστή. Ανέφερε επίσης τον άνθρωπο που τους εντόπισε, Ηλία Σοφιανό, που ήταν και ο πρώτος δάσκαλος του Μακεδόνα στις πτήσεις.

Όταν ρωτήθηκε πότε σκοπεύει να επιστρέψει στο τραγούδι, ο Κώστας Μακεδόνας απάντησε αστειευόμενος "Αν όχι πολύ σύντομα, τουλάχιστον θα κάνω link μέσα από το σπίτι μου."


Kostas Makedonas
Κωστας Μακεδονας

Ο γιατρός του κ. Ιωάννης Βαλαβάνης, χειρούργος ορδοπεδικός, διευθυντής του τμήματος Σπονδυλικής στήλης του Ιατρικού Αθηνών δήλωσε "Σας τον παραδίδουμε όπως ήταν και πριν". Ο Μακεδόνας έφτασε στο νοσοκομείο με μερική παραπληγία, έναν κατεστραμμένο και δύο σπασμένους σπόνδυλους, σπασμένα πλευρά, λεκάνη και αιμοθώρακα. Οι γιατροί σταθεροποίησαν την σπασμένη του σπονδυλική στήλη, έβαλαν μοσχεύματα και του έκαναν φυσικοθεραπεία.

Όταν ο Κώστας Μακεδόνας ρωτήθηκε αν θα ξαναμπεί σε ελικόπτερο, απάντησε αστειευόμενος οτι "έχει ήδη ξαναμπεί, ήταν στο Super Puma που τον διέσωσε".

Περισσότερα Naked News:


Διαδώστε το: Share on Facebook Add to Del.icio.us DiggIt! Add to Technorati Add to Google Bookmarks Buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βάλε το Greek Gossip widget στο blog σου


@ ads.freestuff.gr Δωρεάν Διαφήμιση


AdBanner Exchange



Ads.PcBoX.Gr Banner Exchange