Μαΐου 03, 2008

Γιατί εκδιώχθηκε η Έμυ Λιβανίου από το STAR

Έμυ Λιβανίου Εμυ Λιβανιου Emy LivaniouΕν μία νυκτί εκδιώχθηκε η Έμυ Λιβανίου από το STAR. Η Έμυ κόπηκε από την εκπομπή της προσωπικά από τον Σταμάτη Μαλέλη για όσα είπε στη συνέντευξη που έδωσε στο ON-OFF της Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας.

Εξόργισμένος ο Μαλέλης πήρε τηλέφωνο την παρουσιάστρια και της ανακοίνωσε την διακοπή της συνεργασίας τους.

Μήπως όμως ο Μαλέλης υπολόγησε χωρίς τον ξενοδόχο; Διαβάστε γιατί:

Αυτό που φαίνεται να ενόχλησε τον Μαλέλη είναι οι ατάκες περί "ποσοστών 2% την πρώτη ώρα που ο Αντώνης Κοκκορίκος ασχολείται με την πολιτική ατζέντα της ημέρας, μαζί με το διάβασμα των εφημερίδων, ενώ όταν στις 8 παίρνει η ίδια την κατάσταση στα χέρια της, ανεβάζει τα νούμερα στα διψήφια"!

Άλλωστε και στο παρελθόν, επί Τέρενς Κουίκ, η Έμυ Λιβανίου συνήθιζε να διαχωρίζει τη θέση της με τις γνωστές πλέον επιστολές που έστελνε στη διοίκηση διεκδικώντας το μερίδιο της επιτυχίας (τουλάχιστον 50%) που πίστευε ότι της άνηκε.

Η αλήθεια πάντως να λέγεται. Η Έμυ είχε δίκιο για τα νούμερα. Πραγματικά η τηλεθέαση στο πολιτικό κομμάτι της εκπομπής ήταν στα τάρτατα, ενώ όταν αναλάμβανε η Λιβανίου με τα lifestyle θέματα, τα νούμερα ξεπερνούσαν το 10%.

Να λοιπόν πού καταλήξαμε. Έξωση ο Κουίκ από το ALTER, αποπομπή και η Λιβανίου από το STAR. Πάντως ο Τέρενς πρέπει να πήρε μεγάλη χαρά που δεν της βγήκε σε καλό της Έμυς ότι τον "έφαγε".

Βέβαια σε αυτήν τη ζωή τα πράγματα δεν είναι ποτέ τόσο απλά. Η "εκδίωξη" της Έμυς δεν αποκλείεται να είναι και μια απλή "ποινή" από αυτές που συνηθίζει να βάζει το ο Μαλέλης σε όσους κακούς μαθητές δεν υπακούουν. Γιατί μη ξεχνάμε ότι η Έμυ πέραν των υπολοίπων προσόντων της έχει κουμπάρο και τον Βαρδινογιάννη (Τζίγγερ) και αυτό ίσως υπερισχύσει της βούλησης του διευθυντή ειδήσεων...

Διαβάστε ποια είναι η αντικαταστάτρια της Λιβανίου και την συνέντευξη της στις 20/4/2008 στο ON OFF.

Περισσότερα Naked News:


Διαδώστε το: Share on Facebook Add to Del.icio.us DiggIt! Add to Technorati Add to Google Bookmarks Buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βάλε το Greek Gossip widget στο blog σου


@ ads.freestuff.gr Δωρεάν Διαφήμιση


AdBanner Exchange



Ads.PcBoX.Gr Banner Exchange